Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1393. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ladinkayin
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.974
Cevap
420
Favori
2.129.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 13911392139313941395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba fotoğraflardan görünene göre sizin araç refresh değil yani idrive 8. Zaten idrive 8,5 ta birçok gizli özellik açılamıyor çünkü headunit modülü kilitli ve henüz çözülemedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana kalırsa bu özellik idrive 8.5 ile geliyor

• TM01 kullanıcısına yanıt

Eyv hocam öğrenmiş oldum bende :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcanerg M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle idrive 8,5 ta live cockpit prof. ile geliyor. Kodlama ile açılması mümkün değil çünkü donanım farklılığı var.

• Selamlar, 1ay oldu g20’yi alalı, 1000 km ancak oldu, aracın yol tutuşuna, hızlanmasına, sessizliğine, konforuna hayran kalmamak mümkün değil. Araçta harman kardon var, carplayle spotifydan müzik dinleyip ne kadar kötüymüş parayı boşa verdim dedim fakat 2-3 gün önce yanlışlıkla aracın kendi spotifyını açıp dinlemeye başladım, epey iyi, özellikle çok kanallı kaydedilmiş çok enstrümanlı parçaları surround dinlemek çok keyifli. Harman Kardondan mutlu olmayanlar aracın kendi spotifyından denesin.

Son olarak, ben arada gazlasam da normalde sakin sürerim, İstanbulda günde 60 km yapıyorum, çoğunluğu kuzey marmara, bir kısmı şehir içi, ortalamam 8.4 fakat depoyu doldurup litre/km hesabı yapınca 9.5 litreye denk geliyor, ortalama yakıt işinde bir bit yeniği var. Bence bu da iyi, çoğunlukla sakin sürsem de arada dayanamayıp 160-170’e çıkıyorum gazla, araç 3000 kmyi geçsin biraz daha düşer gibime geliyor.

• broudband B kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz. Uzun süredir dikkat ettiğim bir husus; yakıt tüketimi yakıt ikmalinden itibaren 9.0 gösteriyor fakat 1000tl'lik yakıtla 170-180km anca gidebiliyorum. Yakıt tüketim değerlerinde bir manipülasyon var gibi

Benim de dikkatimi çekti rodaj süresince gösterilen ile aldığım yakıttta uyumsuzluk vardı1 lt civarı .Evden işe 4 km (20 dk seyehat süresi)9.5-10 arası yakıyor gösteriyordu .Rodaj bittikçe gösterdiği yakıt artmaya başaladı şuan 11.5 civarı gösteriyor aldığım yakıtla hemen hemen benzer bir hâle geldi

• 2 haftalık kullanıcı olarak ben de yorum bırakayım, 1200km oldu aracı alalı, 3. kez dolduruyorum. Ortalamam 7.4lt, çoğunluğu sakin, tamamen İstanbul şehir içi, arada gazlama ama rodaj içi olduğu kadar diyeyim bence makul. 59lt ile 780-800 arası menzil alıyorum doldurduktan sonra. Gerçeği 750ye yakın oluyor.

BMW 3 serisi (G20)

• Uzun yolda 120-130 civarı gidince 800leri görüyor menzil.
    BMW 3 serisi (G20)

• Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    İlginç 2 depo ile 1200 km yapmış olmanız yada baya doluyken yakıt almışsınız çünkü o ortalama ile uyuşmuyor .Şehiriçinde de çok iyi bir ortalama daha çok çevre yolu otoyol gibi yollar kullanıyorsunuz sanırım yoksa ışıkların çok olduğu yoğun trafikte biraz tutturulması zor bir ortalama .

• Tacora BmwG20 E7HR2 T kullanıcısına yanıt
    Araç ppf için bıraktığımda çeyrek depo azalmıştı yerinde çalıştığı için orada da tekrar doldurmuştum. Onun dışında 3. olması lazım. Benim kendi hesaplamama göre tam 7.5 çıkıyor araç 7.4 gösteriyor.

59 lt / 780km - 7.5lt/100km

Bende Harmanın ses kalitesini beğenmiyorum Spotify kullanıyorum, aracın kendi Spotify nasıl oluyor yada nerden giriliyor, bilmediğim için soruyorum.

• Merhabalar.

nasipse G20 bakıyorum 23-24 model. Fakat şu anda sarı sitenin genelinde edition m sport fullun fullü yazmalarına rağmen ne m koltuk , ne adaptiv M süspansiyon görebildim adam akıllı. İlanlar genelde yanıltıcı o yüzden bilinçli bir şekilde yaklaşmak istiyorum tüm satıcılara.

Öncelikle aklımdaki sorular şu şekilde.

1)320i aracında Adaptif M Süspansiyon ve Standart Süspansiyon mu var? Yoksa bir de adaptif olmayan düz M Süspansiyon da mı var? Araçta hangi süspansiyon olduğunu nasıl anlarım?

2)Araçlarda Lazer Far olup olmadığını farlardaki mavi renkten mi anlayabilirim?

3) Yarı Otonom - Tam Otonom arasındaki farklar nedir?

4) Connected Drive her araçta geliyor mu?

5) Değişken Spor Direksiyon ile normal direksiyon arasındaki farkı nasıl anlarım?

Dikkat etmem gereken önemli opsiyonlar nedir edition m sport seçerken?

Bir aracın sahip olduğu tüm donanım - ekstralarından emin olmak için bir yöntem var mı?

Yardımcı olan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liquid Soap -- 30 Ocak 2025; 14:16:46 >

• JN008 J kullanıcısına yanıt

İlanlar lazer far yazılarıyla dolu vallahi kafayı yiyeceğim :)

• Liquid Soap kullanıcısına yanıt

o mavi parçalar olunca lazer far var sanıyorlar

• JN008 J kullanıcısına yanıt

Laser farlar Lci ile kalkti. Sadece Matrix. BMW 3 serisi (G20) 

Son sorunuzla aslında çoğu sorunuza cevap bulabilirsiniz yöntem şu ;

Proforma fatura isteyin

BMW 3 serisi (G20)

Veya BMW Türkiye uygulamasından araç detaylarını isteyin

BMW 3 serisi (G20)

3. Yarı veya tama takılmayın. Adaptif cruise kontrol ve şerit takip asistanına bakın

4. Connected drive Nisan 2024 ten itibaren gelmeye başladı her 2024 araç connected drive lı değildir. Ön camda connected drive yazabilir ama araçta olmayabilir.

Edition M Sport koltuklarını rahat bulmayanlar var diye hatırlıyorum.

1-) 3 çeşit süspansiyon var. Adaptif M, standart, M spor. Mümkünse M spor süspansiyon tercih etmemeniz tavsiye ederim. Edition paketlerde adaptif ya da m spor süspansiyon oluyor. Adaptif süspansiyon varsa idrive ayarlarında süspansiyon ayarı bulunur. Yani ancak aracın içine girince anlayabilirsiniz. Bu yüzden ilana bakarak ayırt etmek mümkün değil.
    2-) Tüm farlar standart. LCI de hiçbir zaman lazer far gelmedi.
    3-) Direksiyonun solunda bulunan tuşlardan ayırt edebilirsiniz. Görselde soldan sağa. Standart cruise-adaptif-otonom. Adaptifte sadece öndekiyle mesafeyi ayarlar. Otonomda ekstradan direksiyon kontrolünü de yapar şeridi ortalar.

BMW 3 serisi (G20)

4-)Connected drive 2024 3. itibari ile gelmeye başladı.
    5-) İlandan ayırt etmeniz mümkün değil. Opsiyon listesine bakmanız gerekir.

Edition m paket bakıyordanız dikkat etmeniz gereken tek şey süspansiyonun m ya da adaptif olması. Bir de istiyorsanız connected drive. Geri kalan herşey standart zaten.

Edition M pakette şunların hepsi birlikte olmalı. Bunlardan herhangi biri yoksa araç edition m paket değildir.

M3 Koltuk
    Karbon İç Trim
    Deri Dikişli Ön Göğüs
    Direksiyondaki Otonom Tuşu

Eğer M Sport Pro paketi varsa Edition’a ek olarak:

Kırmızı Fren Kaliperleri
    M Dikişli Emniyet Kemerleri
    İçi Siyah Ön Farlar
    Karartılmış Stoplar olması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TM01 -- 30 Ocak 2025; 15:11:38 >

• TM01 kullanıcısına yanıt

Adaptif Süspansiyon sayısı çok az ilanlarda. Sizce standart ile adaptif arasında gerçekten tercih sebebi olabilecek fark var mı?

• 
Sayfa: önceki 13911392139313941395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.