< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BMW 3 serisi (G20) (1391. sayfa)
-
-
Fiyat ?
-
Dostlar bu orta konsola ekstra ambiyans yaptıran oldu mu Aliexpresste 2500tl ama instada yapan bi yer gördüm 8 bin gibi absürt bi fiyat çektiler, gümrük olaylarına takılıyor var mı toplu getirebilecek birileri, araca paha katabileceğini düşündüğüm bir mod. ayrıca montajı da çok kolay, smokemotion göstermişti.
I just found this on AliExpress: 4.911,08TL | 11 Colours Center console Saddle light For BMW New 3/4 Series G20 G22 M3 M4 LED decorative lights in the car Ambient light Refitaliexpress.11 renkler merkezi konsol eyer ışık BMW için yeni 3/4 serisi G20 G22 M3 M4 LED dekoratif ışıkları araba ortam ışığı tamir - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005003401227825.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=6000233535193&aff_fcid=bf6123c64bb741a28708eeb5be0c8e17-1738060198740-03917-_oEgkYSH&tt=MG&aff_fsk=_oEgkYSH&aff_platform=default&sk=_oEgkYSH&aff_trace_key=bf6123c64bb741a28708eeb5be0c8e17-1738060198740-03917-_oEgkYSH&shareId=6000233535193&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=de607581f5ab49f6846264613e028d7a&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2tur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Nasıl yaptım hatırlamıyorum açıkcası. Buarada usb taktım arabaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonucu merakla bekliyorum hocam. Ben de akşam bilgisayardan girip bi deneyim bakalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
görünüşte değişiklik yok.
yeniden başlat tıkladıgımda bu şekilde animasyon olarak loopta kaldı :)
netten baktım sonra kesin çözüm olan açma kapama tuşuna uzun basarak resetledim. düzeldi. Şuanda güncellemeye girdiğimde yeni bilgiler gözüküyor ama menüde fark yok. müsait oldugumda bimmer utility ve bimmercode ile bakacağım arka tarafta AR olayı geldi mi diye
-
Değişiklik ve AR olayını yakalarsanız haber bekliyorum hocam. Bu arada bimmercode ve bimmer utility için hangi obd cihazını kullanıyorsunuz acaba?
Enet kablo kullanıyorum
-
Kabloyu nereden temin edebiliriz hocam
Kendim takmıştım hocam, dediğiniz arkadaşın anlattığı şekilde söktüm taktım, tek dezavantajı ışık rengi birebir aynı olmuyor, biraz daha soluk ancak yine de araca farklı bir hava katıyor.
Ben aliexpressten alıp taktım, bence sizde kendiniz uygulayın.
-
Hocam ben kendim almak istiyorum zaten de şimdi gümrük fiyatları değişti bu ürünü sipariş etsem gelir mi ki? 30 dolar muhabbeti yok mu böyle bir ürün için?
-
Forumdaşlar sonradan karbon trim yapan oldumu hiç. İnstagramda sordum yapıştırma olunca 12.000 tl parça değişirse 25.000 dediler. Yaptıran farklı fiyat alan oldumu
Ben de değiştirmeyi düşünüyorum, m performance serisi full karbon set sipariş edeceğim. Ön göğüs çıtası da dahil orijinal seti yurtdışından tedarik ettireceğim
https://www.bmw.de/de/shop/ls/dp/physical-goods/900766
Göğüsteki parçanın üstü Alcantara kaplıquote:
Orijinalden alıntı: dr.yaman
Ben de değiştirmeyi düşünüyorum, m performance serisi full karbon set sipariş edeceğim. Ön göğüs çıtası da dahil orijinal seti yurtdışından tedarik ettireceğim
https://www.bmw.de/de/shop/ls/dp/physical-goods/900766
Linkte yazan fiyatamı tedarik ediceksiniz.
-
Maalesef hocam, O fiyat Avrupa satış fiyatı. TR’ye gelişi gümrük masrafları, vergi vs eklenince 55-58 bin aralığında bir fiyata tedarik edebiliyoruz. Araç parça ve aksesuarlarında tax free olmuyor çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.yaman -- 28 Ocak 2025; 17:44:7 >
Baş hizası evet o kadar açılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba göğüsteki hopörloru sökmeyi bilen var mı geçiş yerlerini bileniniz varsa o da bana yeterli gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X