Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1392. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.860
Cevap
416
Favori
2.119.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 13891390139113921393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sizin araçta connected drive aktif mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TM01 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam yalitima baslayabilirim tesekkurler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • druc kullanıcısına yanıt

Bir fotograf cekerseniz karsilastiralim

• Herkese iyi forumlar.

Nasipse önümüzdeki ay içinde BMW'ye geçiş yapıyorum, aklımda 2 araç var birisi BMW 3.20i , birisi 4.20i

Pozitif ve negatif yanları açısından fikirlerinize ihtiyacım var.

+ olarak şu anda bayiler %10 indirim veriyor liste fiyatı üzerinden. Sizce sahibinden'de bu araçların 2023 modellerinin (m sport- edition m sport) düşük KM'li satar fiyatı nedir? Bu konuda fikri olan varsa da memnun olurum.

• Devilmaybad kullanıcısına yanıt

Yanlış hatırlamıyorsam Amazon‘dan almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr.yaman D kullanıcısına yanıt

Evet aktif

• Kaan_81 K kullanıcısına yanıt
    Hmm ben o yüzden hata alıyorum. Hocam indirdiğiniz güncellemeyi dropbox veya google drive’dan paylaşabilir misiniz mümkünse?

• Beyler araç alma arifesindeyim 0km g20 mi 2023 düşük km g30 mu arasında kaldım fiyatlar aynı sayılır ne dersiniz ?

• AlpSenkoyuncu LJ8JO A kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Ben 0 G20 alirdim. Ancak aile olarak kullanacaksiniz daha uzun bir diz mesafesi ve bagaj alani istiyorsankz tabii ki G30. Karar sizin.

Bence de G20 😊

G20 özelinde söyleyeyim çocuk varsa ve küçükse arka alan maalesef üzer bendekilerin yaşları büyük o nedenle sorun yok, bagaj günlük ve kısa seyahat yeterli 1 haftalık tatilde ise üzer. G20 performans anlamında günlükte yeterli olsada genel anlamda premium a göre yetersiz ben olsam sıfır a yoneleceksem elektrik destekli benzinli araca yonelirdim , benzinli alacaksam pilatformu hiç degismedigi için söylüyorum 3 yaşını gecmemis Daha dolu ozellikleri adaftif şasi , tam otonom sürüş head up,laser far konfor paketi gibi olan G20 alırdım. G20 de sıfır almazdım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G20 tercih ederdim, büyük aile iseniz G30 da içi G20'den çok büyük bir araç değil bu nedenle çok fark hissetmezsiniz. O noktada SUV modellere yönelmek mantıklı olur.

Ben de sizin gibi ikisi arasında kalmıştım sıfır g20 aldım özellikle connected drive olması artı diye düşündüm. Arabanın konforundan da çok memnunum

• Bugün bana imzalatılan kağıda göre bmw bu yaz idrive9 kullanılan araçlarında 5gye geçecekmiş, 5g çıkıyor sanırım. Düzenleme geçti mi meclisten ben hiç duymadım.

• Liquid Soap kullanıcısına yanıt
    İki aracın da test sürüşüne çıkın, farklarını görün. G20 daha rafine, sessiz ve sorunsuz. 4.20 ise daha spor görece dış tasarımı daha yeni ama daha gürültülü ve trimli.
    İç tasarım aynı zaten

• Erdal beye bu augmented viewin hangi araçlarda olduğunu sordum, headup olanlarda oluyor dedi,, aşağıda da belirtilmiş, live cockpit professional olan araçlarda head up ve bu özellik oluyor.

Enhanced navigation with BMW Maps and Augmented View.

The BMW Maps navigation system forming part of the standard BMW Live Cockpit Plus in the new 3 Series makes it easier to input destinations and can offer additional information while driving. New features include better usability of filters, a flatter menu structure with touch buttons shown directly on the map view, and proactive route recommendations. 

The optional BMW Live Cockpit Professional adds not only the BMW Head-Up Display, but also the Augmented View function. This supplements the navigation system’s map display by showing a live video stream of the driver’s view on the information display or control display and augmenting it with contextual real-time information. At confusing junctions, for instance, an animated directional arrow is integrated into the video image to help the driver take the best turn-off for the planned route.

• Bi video yükledim. Ses tabii ki araç içinde çok daha iyi. Baslarda bozulma yok. Detay seler gayıet iyi. Ben razıyım Harman Kardon dan 😊

• mcanerg M kullanıcısına yanıt

Benim aracımda var ama aktif olmuyor Erdal Bey’in gösterdiği gibi gerçi navigasyon güncellemesi yaptım sonra kontrol etmedim yarın edeyim bilgi vereyim farklı bir durum da olabilir onla ilgili

• Kaan_81 K kullanıcısına yanıt

Sizinki lci refresh idrive 8.5 mu?

• mcanerg M kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla evet.

buarada az önce çıktım denedim olmamış.

çıkmışken 1-2 birşey açtım

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

• 
Sayfa: önceki 13891390139113921393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.