< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BMW 3 serisi (G20) (1394. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Hepinize çok teşekkürler.
-
Benim araç lazer far var , edition m sport farlarimda da lazer far olduğu yazıyor , sonra kalkmıştır bilemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba bi temsilciyle görüştüm de öztorundan herkes bmw online a bakıyor farklı araç görebilen yok sanırım doğru mudur
-
Bazı bayilerin kendisine çektiği araçlar var
-
Dostum seçimlerinde performans mi konfor mu ,.sert araba mı yumuşak mi sevdiğin ve, yüksek sürat mi ortalama sürat mi
Kullanim ihtiyacına göre degisebir bilgin olsun
19 jant ve adaptifli araç ağır olur dolayısıyla performans duser , 19 inç alacaksan da konfor da by by , ama illa 19 ise de adaftif ve m disk fren olmadan olmaz fren gücünün iyileşmesi gerek yoksa anlamı kalmiyor.
18 De standart fren yeterli. Yani demem o ki 18 jant ve normal süspansiyon alırsan konfor yükselir , 19 jant alırsan konfor düşer adaftif alırsan araba zipliyor kütük gibi viraj dönüyor artısı bu daha yüksek süratte daha cirit oluyor. Yüksek sürat kullanim ve virajlı yolda sürat seviyorsan ok. Yoksa gereksiz.
Lazer far 2021 e kadar var sanırsam ve üzerinde laser yazıyor buradan anlarsın,
Tam otonom sürüş acc dedikleri bence önemli kendinin mesafeye göre fren yaparak sürüşe devam ettiği.
Konfor paketi bence önemli
Değişken spor direksiyon ise dönme çapı ve sürüşe duyarlı hissiyatı ile önemli
Harman eh işte
Shadow görece
Koltuk kimine göre m koltuk rahatsız deneyimlemedim.
Ha ihtiyacima bakmam Boş G20 sıfır alacağıma da kullanıp kullanmayacagima bakmadan dopdolu G20 alır d segmenti konfor ve farklılığını yasarim , satarkende dolu araç rahat satarım dersen de bu mantıkta guzel. Para meselesi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bir de Muharrem gökçe 1.4 TSI 160 lik golf stage 1 e geçildi stok 170 bg ile yani demem o ki 19 jant ile bu araba 160 bg civarınin altında performansa düşuyor bilginiz olsun.
X1deki AR view de böyle olmuş, yanlış hatırlamıyorsam X1 drive 9 ile geliyordu
Erdal Gülümyoutube
Yeni BMW X1 xDrive 25e geldi. Benzinli bir otomobilde elektrik desteği ile inanılmaz bir yakıt tüketimi var. İşbirliğihttps://www.youtube.com/watch?v=-v91cHTvIYY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanerg -- 30 Ocak 2025; 20:24:56 > -
Bu x drive 25e plug in hibritte rejeneratif sürüş var mı yoksa illa ki prize mi takmak gerekiyor. İllaki şarj gerekiyorsa evde veya işyerinde şarj imkanı olmayan için sıkıntı olur çünkü hızlı şarj yok ve 2.5 saatte şarj oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 30 Ocak 2025; 21:20:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2020 g20 aracım var.
Arabayı calistiriyorum hayalet ekran hic gelmiyor. orta konsolda yer alan cevre sensörlerini ayarlayan yeşil tuş kirmizi yeşil yanıyor ve duzeliyor 1-2 dk sonra ama ana ekran yani direksiyon arkasındaki ekran gelmiyor. Aracın sürüsünde vs hiçbir sikinti yok ve calismasi iyi. Ancak ekran siyah gelmiyor. 3-5 defa calistir kapat yapınca bazen geliyor ekran ve ekran geldiginde herhangi bir uyarı yok ekranda orta konsoldaki ekranda da herhangi bir uyarı gorunmuüyor ama park edip 5 saat sonra gelince araba Yanina tekrar calistirinca yine gelmiyor ekran.
Bu sorun aracın anahtarının pili bitiyor uyarısı ile beraber başladı anahtarın pilini değiştim ancak bu hayalet ekranın gelmeme sorunu devam ediyor.
sizce nedendir ve çözümünü bilen var mi ?
-
Jantla çok alakası yok. Bu araba yürümesiyle meşhur değil zaten😀 insanlar topa tutuyor söyleyince ama hızlanma konusunda baya hantal aracımız
aküyü kontrol ettiniz mi ? zayıflamış olabilir. akla ilk gelen
-
Doğru , ben de zaten aslen onu vurgulamak istedim bu araçla g serisi ile BMW gerçek rakibinin üstün yönü olan konfor ve kabin içi sessizligine oynadı performans i ikinci plana itti arabanın agirligini kabul etti , dolayısıyla bu arabayı kendimin de alma nedeni olan kendi genlerinden gelen motor ,iyi konfor ve sessiz kabin iyi yanal direnç için aldim ve gayette memnunum ama premium da genel olarak beklenen performans için beklentiye kimse girmesin araba gitmiyor bu nedenle de 19 inç ile iyiyce oluyor jant farkı ve adaptif ağırlığı ile 100 kg daha atıyor iyice performans gidiyor, önceliği konfor olana kesinlikle çok iyi araba o konuda şüphe yok. Seviyoruz.
Arabanın sizin tabirinizle gitmemesinin nedeni bizim vergi sisteminden kaynaklanan 1.6 motor
-
Selamlar,
Kesinlikle oyle. Ihtiyaci olan tek sey 20 hplik bir elektrik motoruydu. Olu devirleri alacakti. G60 bu konuda cok basarili. Ben kullandigimda cok begendim. Bir sonraki nesil G50 de bu sekilde olacaktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Berko hocam da özetlemiş zaten elektrik destek ile çözumlenecek maalesef 1.6 , 1.5 leri vergi sistemi nedeni ile asamayacagiz gibi duruyor şimdilik çözüm alt devirleri alacak ve arabanin genel tüketimini de düşürecek nitelikte bir taş iki kuş misali bir elektrik desteği.
18”/19” jant farkı ortalama 2.5kg X 4 = 10 kg toplamda. Yürümesi için yazılım yaptırılırsa araç 3.30i+ speclerine geliyor. Her gaza oturduğunuzda ayrı bir keyif veriyor, baz ölü halinden sıkılanlara tavsiye ederim. Tabi M sport fren şart hale geliyor güç artınca.
Yazılımdan bağımsız yazıyorum Bu iş sadece ağırlık işi değildir jant büyüklüğü demek daha yüksek araç demek rüzgar direncinin değişmesi demek fren mesafesi ve donme çapı büyüdükce daha fazla tork isteyip yakıt tüketimi artisi demek direksiyon hissiyatı in bile değişmesi demektir.
Bu dediklerinizin 18”/ 19” arasında farklı olması aracın 10 HP düşük hissedileceği seviyede majör bir etki yapmaz, daha sınırlı bir etki olur görüşüme göre. Bu arada ölçü değişikliğinin hem artı hem eksi yanları mevcut, ihtiyaç hangi yönde ise ona yönelinebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X