< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BMW 3 serisi (G20) (1396. sayfa)
-
-
Dostum ana amiral gemileri 3 ve 5 , nasıl Audi arada kalan 4 unu lav etti ben benzer hareket bekliyorum nedeni c segmentin d yi zorlaması
İyi araştırın bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Utts taktırmayıp yakıt alan var mı? Yakıt alabiliyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben PO benzin ve lastik saklama değiştirme hizmetini kullanıyorum hatta bir kaç kez isparkıda kullandım,çok memnunum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o şirket araçları için zorunlu, bireysel araçlarda gerek yok
-
yani liste fiyatlarinada yansimis diye gordum ben ama tabi online a girincede fiyat artislari gorunuyor
-PO 3% indirim var. Aylık 400₺ ye kadardı bu sene artmış olması lazım.
- Yazlık kışlık lastik değiştirme ve saklama. Lastik bayileri bunlar ücretli yapıyor. Premium da ücretsiz.
- servis te %10 indirim
Parasını çıkartıyor bence
2025 modeller zamlanmış gibi gördüm bende
2024 ler aynı geçen ayın fiyatında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet olabilir dediginiz gibi
yok 3 serisi liste fiyatı aynı, 2024 liste fiyatı kalkmış sadece
-
Yeni Güncellemeler geliyor
Yeni BMW iX’te BMW Digital Key Plus Standart Olarak Sunuluyor
Yeni BMW iX’te, BMW Digital Key Plus Mart 2025’ten itibaren araç erişimi için sürücülerin ilk tercihi olacak. Paket, ayrıca bir fiziksel anahtar, bir Kurulum Kartı ve bir Servis Kartı da içeriyor. Yeni Kurulum Kartı, Digital Key Plus’ı bir akıllı telefona yüklemeyi her zamankinden daha kolay hale getiriyor. Kullanıcılar, kartı mobil cihazlarına yakın tutarak veya arkasındaki QR kodunu tarayarak kolayca işlemi tamamlayabilir. Aktive edildikten sonra, sürücüler Digital Key Plus’ı basit bir metin mesajı aracılığıyla başkalarıyla güvenle paylaşabilir. Mobil cihaz modeline bağlı olarak, yakında 18’e kadar dijital anahtar etkinleştirilebilecek. Anahtar paylaşılırken araç için farklı roller ve izinler ayarlanabilir. Örneğin, aracın hızlanması ve maksimum hızı sınırlandırılabilir – bu, özellikle acemi sürücüler için oldukça faydalı bir özellik. Ayrıca, BMW Digital Key Plus, aracın yakın çevresindeyken BMW iX’in bir park yerine girip çıkmasını sağlamak gibi ek kontrol fonksiyonlarını da mümkün kılıyor (My BMW uygulaması aracılığıyla). Fiziksel bir anahtarı teslim etme gerekliliği doğarsa, örneğin servis ziyaretleri ya da bir arıza durumunda, yeni Servis Kartı tek bir tıklama ile tam teşekküllü bir anahtar olarak etkinleştirilebilir.
Diğer Dijital Geliştirmeler ve İyileştirmeler
Popüler YouTube* video uygulaması, Ocak 2025’ten itibaren BMW Digital Premium’u etkinleştirmiş olan BMW Operating System 9 kullanan araçlar için mevcut hale geldi. Ayrıca, BMW Operating System 9’daki Kişisel eSIM artık geliştirilmiş telefon görüşmesi ve araç içi WiFi hotspot için etkinleştirilebilir. BMW Operating System 8.5 kullanan araçlar, daha sezgisel bir BMW Maps arayüzünden yararlanmaktadır.
-
58k oldu benim 2021 320. bakım uyarım geldi. fiyat alan var mı yakın zamanda, tercihen İstanbul Anadolu yakası.
-
Aralık ayında aldığım 3.20 de bu özellikler mevcut ,ayrıca NFC ile telefonla aracı açıp çalıştırabiliyorum tıpkı tesla da olduğu gibi
Benim araç da bu hafta teslim edilecek, e sim aktifleştirebildiniz mi?
Şu an sizde uygulamada çıkan digital key mi digital key Plus mı şu an?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanerg -- 3 Şubat 2025; 21:16:7 > -
E sim e gerek yok direk bağlantılı geliyor zaten , digital key ben aktif ettim ama evde duruyor , hiç kullanmadım bana pek güvenli gelmedi açıkçası.
Digital key plus değil sanırım çünkü Apple veya Apple Watch kapı koluna temas ettirmek yada ya da yaklaştırmak gerekiyor.
Bu ayın indirim oranlarını öğrenen oldu mu?
Geçen ay meslek indirimi yoktu bu ay geldi mi aceba?
Ben ocakta meslek indirimi ile aldım
-
işte yenilikler onlar zaten. E sim yanında gelen sim okuyucu yerine geçiyor, arabayı bağlamak için değil. Kendi esiminizi araca tanıtıyorsunuz, böylece araç içinde aracın dış anteni kullanılarak wifi sağlanmış oluyor.
-
olcturdum hem ondeki hem arkadaki akü normal gözüküyor.
-
Dostlar araç 1600km'ye yaklaştı, 2000km rodaj bitmek üzere. Rodaj sonrası yağ değişimi yapmayı düşünüyorum.
Bu işlemi yapan oldu mu? Hangi vizkozite kullanmalıyız LL-04 diye bir özellik olmalıymış onun dışında 0-20 veya 5-30 yazmıyor gibi gördüm?
Yağ filtresi için İst-Avrupa yakası için oem parça nereden bulabilirim? Teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X