Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1398. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: 00BRK00 , Burak IJQPA , berkolo88
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
27.981
Cevap
420
Favori
2.130.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13951396139713981399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

7 ay önce tüm balatalar + arka diskleri değiştirmiştim. referans fiyat olması için şuraya bakabilirsiniz:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159114406

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 5 Şubat 2025; 14:12:7 >
  • Reis-i Eagles kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler inceleyeceğim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu da benim F30'u satmadan kasım sonu servis faturam, referans açısından bakın isterseniz

BMW 3 serisi (G20)
  • Geçen hafta g30'un ön balataları değiştirdim 12 bin tuttu.

Ayrıca abs beyni mi ne varmış. Arızalı dediler. Balata bitmemesine rağmen erken uyarı vermesine neden oluyordu o arızalıymış onuda garantiden değiştirdiler.

Yaklaşık onun da tutarı 77 bin tl.

• wapcep_scrol W kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş fiyatlara bak

• quote:

Orijinalden alıntı: ladinkayin

Arkadaşlar merhaba
    Arka fren balatası değişecek 2700km servis uyarısı verdi. 2000 e düşünce ışık yanıyormuş. Onu değişimi için servise vereceğim ama motor yağı ve filtresini de değiştirelim az kalmış diyorlar. Aracın durumu şöyle.

BMW 3 serisi (G20)

Hepsini bir defada halletsinler mi yoksa motor yağı ve filtresini sonraya mı bırakmak mantıklı olur. Servis 2 defa gelmek daha maliyetli olur gibi bir şey de söyledi 😊

Yağ ve filtre için dökümanda Ocak 2026 yazıyor ama ayda 1700 km ortalamam var. Km hesabı yaparsak 1 ay içinde değişim zamanı geliyor. 2000 de ışık yanacak +1700 :3700 km. Kalan km 3400. Buna yorumunuz var mıdır ?
    Bu arada servis microfiltreye kabin filtresi dedi. Yani motor yağı filtresi değilmiş. Servis bana 7 bin ₺ fiyat verdi. İnternetten baktım fiyatlar şöyle. Bu nasıl iş anlamadım. Bunu kendimiz değiştirsek sıkıntı olur mu? Araç ikaz verir mi ?

BMW 3 serisi (G20)

• ladinkayin L kullanıcısına yanıt

Polen filtresi diye anılan şey mikrofiltre, zaten her bakımda değişim vermiyor.

• Güncel bi fiyat paylaşayım.
    2024 i4 m sport nakitte 3.707 bin. 2025 leri 4 milyona nasıl atacaklar aceba?

• mcanerg M kullanıcısına yanıt
    70-80$ lık filtre bizde neredeyse 200$. Gümrük vergisi 30% olması lazım. Yani 100$ maliyeti var.

• orry01 kullanıcısına yanıt

BMW elektriklilerdeki vergi avantajına rağmen fiyatları düşük tutmayıp karı mazimize ediyor şu an, daha doğrusu distribütör yapıyor bunu. EQE 3.8milyon 5 benzinlisi ile aynı fiyat 5milyon 4 bile 3.7-4milyon tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

Beyler selamlar, G20 de standart LED ile adaptive led'in performans olarak arasında çok fark var mı ? Laser ayrı bir boyuttur zaten ama ben standart led ile adaptive led arasındaki farkı merak ediyorum.

Arkadaşlar selamlar, Normal LED far ile adaptif LED far arasında aydınlatma performansı açısından bir fark var mı test etmiş olan var mı ?

Eqe 350 4 matic’i 3.2 milyona zorla sattilar 280 tek motoru 3.8’e satmaya calisiyorlar.

Bu arada i5 40 net fiyati 5.20i’den pahali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercedes demişke, hiç W205 kullanan var mı? kırmızı FL olanlar (2020 modeller) aşırı hoşuma gidiyor. kasa/yıl olarak F30'a denk ama hep içimde kaldı kullanamadım. G20 to W205 AMG ne derece mantıklı bilemedim. maksak biraz da deneyimlemek aslında.

örn ilan: 1220545834 bu kombinasyon çok güzel bence.

• 520i fiyatı

BMW 3 serisi (G20)

i5 fiyatı

BMW 3 serisi (G20)

İ5'in baz fiyatını 600.000tl daha fazlaya ayarlamışlar.

2018yılında kaza yapınca bu aracı vermişti kasko 10gün kullandım, arkayı çok fazla ve gereksiz yere bırakıyor, sıfır sürüş zevki, o zaman f30 vardı bende 40.yıl, donanım olarak da daha kötüydü.

Selamlar,

Ben 1.5 yil kullandim. c200d en keyif aldigim araclardan biriydi. Her ay 2-3 kez Ankara’ya ihaleye gidip gelirdim. Gercekten performansi konforu vs keyifli bir aracti. Ufak tefek sikintilari vardi. Ancak oyle ciddi bir sey yasamamistim.

Bizim patronda da vardı bundan, şirket aracı, sakin kullanmasına rağmen arkayı bırakma sorunu olduğunu anlatmıştı. Hatta bunun için servise bile bırakmıştı ama çözüm olmamıştı.

Bunlarda Almanya fiyatlari orda da i5 daha pahali.

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

Tam olarak aynı aracı 52.000 km kullanarak g20'ye geçtim. Sakin araç kullanan biri için uygun olduğunu düşünüyorum. Ancak g20 ile karşılaştırıldığında iç mekan kalitesi dışında öne çıkacak bir özelliği yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: EUS

Bunlarda Almanya fiyatlari orda da i5 daha pahali.

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

İ5 ve benzinli 5 arasında böyle bir durum olmakla birlikte mercedes eqe ile bmw i5 in Almanya fiyatlarına bakınca; mercedes eqe Almanya'da bmw i5 fiyatından daha pahalı satılırken eqe Türkiye de ciddi bir şekilde daha uygun fiyatlı. Sanırım arkadaşın demek istediği bu

BMW 3 serisi (G20)

• 
Sayfa: önceki 13951396139713981399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.