Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1399. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28.805
Cevap
432
Favori
2.187.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 13971398139914001401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

valla bende eqe ile g20 arasında kaldım.

• SirrealsQ kullanıcısına yanıt

Ben de EQE baktım 2025 modeller gelmemiş martta gelecekmiş, ek olarak mercedes me yani internet bağlantısı yok şu an satılanlarda. Aracın içi çok güzel standart e gibi, konforlu kaliteli ama ön tarafı çok çirkin gidip görünce daha bir sevemedim. O yüzden de g20de karar kıldım zaten eski aracım da 3serisi idi, oradan devam idrive 8.5 bayağı bir iyi olmuş.

• Arkadaşlar merhabalar bir sorum olacaktı; 2023 G20 LCI kasalarda kapı altı aydınlatması var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatal_hand kullanıcısına yanıt
    iç mekan kalitesi olarak bence üstünde değil, deneyimleme şansım olmuştu yalıtım olarak da daha aşağıda bence

• Reis-i Eagles kullanıcısına yanıt

Attan inip eşeğe binme deyimini birebir yaşarsınız. Bu geçiş sizi Her açıdan geriye götürür. W205 fena araç değildir benim de 2 sene kullanma şansım oldu da G20 ile karşılaştırılamaz bile. Geçenlerde W206 kullandım, yeni kasada o kadar üstüne koyulan yeniliğe ve geliştirmeye rağmen benim gözümde o da g20 ile karşılaştırılamaz. G20 den sonra değişiklik istiyorsanız direk E serisi veya 5 serisi bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 6 Şubat 2025; 14:9:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an satılan eqe lerde mercedes me aktif. İç mekan ve konfor çok iyi. Arka aks dönmesi aracın kıvraklığını artırıyor. Önü çirkin ama gercektende. Eski honda civiclere benziyor :) arada 1 milyon daha az vereceğinizi de düşündüğünüzde i5 e tercih edilir.

• drardy D kullanıcısına yanıt

evet şimdi sordum tekrar EQE'de aktifmiş, eşime GLB bakmıştık onda gelmemiş, o kalmış aklımda ama 2024 modelmiş.

• mcanerg M kullanıcısına yanıt

👍

2021 c200d amg kullaniyorum. Selenit gri ve taba doseme kombinasyonlu. G20 bakiyordum aslinda ama bu denk geldi. İc mekanda en cok aradigim sey dokunmatik ekran. Yalitimi da bekledigim kadar iyi degil. Elektrikli direksiyon ve koltuk kafaligi gibi detaylar guzel. Daha once 2015 exclusive olanini kullanmistim. Onda arkadan birakma egilimi oluyordu ancak su an kullandigim aracta boyle bir problem yok. Yola saglam oturuyor. Bana bir guvensizlik yasatmadi. Direksiyon hissiyati guzel. Koltuk konforu cok iyi.
    G20 w205’ten genel olarak daha iyi bir arac ama bundan sonrasi icin de w206 var benim aklimda.

• dr.yaman D kullanıcısına yanıt

F30'larda kapı altında vardı ancak G20'de dış dikiz aynasından yere desenli bir ışık yansıtıyor.

• herkese yorumları için çok teşekkürler.

vazgeçtim.  

zaten bir heyecan arayışı idi.

• SirrealsQ kullanıcısına yanıt

Eqe alinmaz hocam globalde tutmadi o araclar son sahibi olacak alanlarin cogu.

• drardy D kullanıcısına yanıt

Ayni durum eqs ve i7’de de mevcut bunu daha oncede dile getirdim.Buda talep orantili eqe ve eqs tutmadigi, i5 ve i7 tuttu.

Kullanicilar geleneksel tasarimlardan devam ediyor sevdigimiz bu

• tech_00 kullanıcısına yanıt
    M Sport ‘25 aracımda ön lastiklerin arkasından marşpiyelden yere karşılama ışık halısı şeklinde var, ayrıca kapı kolları aydınlatmalı. Kapı altında yok.

2020 3.20i, 2022 3.20i kullanmış biri olarak şimdi 2020 w205 c200 4 matic kullanıyorum 60 bin km oldu 1 yılda çok memnunum g20 ye göre bence eksik yönü ses yalıtımı ve eğer araçta burmester yoksa harmana göre ses sistemi, burmester genellikle gece paketi olaran araçlarda geldi o modelde onu da krom yerlerin ve jantların parlak siyah olmasından anlayabilirsiniz, sorunsuzluk ve yol tutuş yönünden g20 ye göre gayet üstün bir araç tavsiye ederim

• orry01 kullanıcısına yanıt
    Satarlar … çok :)

• onur_s O kullanıcısına yanıt
    🙄 w206 deseniz neyse de 205 g20 refreshin yanından bile geçemez bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acenteci -- 6 Şubat 2025; 21:21:28 >
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt

Doğru hocam marşpiyelde ben yanlış ifade ettim.

Hatta araç lifte kaldırılırken endişe etmiştim zarar gelir mi diye  

• Beyler 2024 modellere sanırım 3 yıl garanti veriliyor. 2023'lere 2 yıl mı? +1 iyi niyet garantisi mevcut mu? Az önce +garantiye bakayım dedim 1yıl için 127k istiyor. Şaka herhalde.

• 
Sayfa: önceki 13971398139914001401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.