Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1400. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Fatal_Blow , ArifKuyumcu LIZ3I , ozc.elk.
3 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil
5 sn
28.312
Cevap
424
Favori
2.153.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13981399140014011402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

donanım fiyat menzil olarak bana baya iyi geldi hocam.

hangi konuda eksik görüyorlar ?

• SirrealsQ kullanıcısına yanıt

90’lik batarya haric aracin hic bir artisi yok.Tasarim olarakta neredeyse buyuk bir cogunluga kotu geliyor:Globalde ki satislara bakarsaniz durumu anlarsiniz.

Bu aracin yeni kasalarinin bu sekilde olmayacagni geleneksel tasarima doneceklerini kendileride izah etti zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUS -- 7 Şubat 2025; 22:14:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt

Yalıtım olarak g20 çok daha iyi. Ancak makyajlı w205 malzeme kalitesi olarak g20'ye göre iyi hissettiriyor. Trim sesi olarak da makyajlı w205 çok daha iyiydi.

• fatal_hand kullanıcısına yanıt
    g20 de ne sesi alıyorsunuz? o kasa c ler nereye dokunsanız çıtırdar, düz yolda bile tıkırtılar oluyordu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt

G20'de ses gelmeyen yeri yok aracın. Aracım da 1,5 yıllık 23 bin kmde bir araç. Bu zamana kadar serviste çözdüğüm sesler dışında sunroof sesi, emniyet kemeri tokalarından gelen sesler, arka bagaj tarafından gelen sesler hala devam ediyor. Şu durumu açıklayalım. w205 makyaj öncesi çok fazla sorunu olan bir araçtı. Makyajla çoğu şeyi çözdüler. Tabiki elimle bastırdığımda çıtırdama vardı ancak benim için önemli olan yoldaki engebelerde ya da araç esnediği zaman çıkardığı sesler.

Yazdığım yanlış anlaşılmasın, ben g20'yi w205'e göre çok daha fazla seviyorum ama w205, w206'nın aksine malzeme kalitesinde oldukça iyi durumda.

• G21 aracımda garip bir şey gözlemliyorum. Kırmızı ışıkta dururken araba 1 saniye gibi çok kısa süren bir titreşim yapıyor. Hatta 1 keresinde hafif deprem oluyor sandım :D bunu fark ettikten sonra daha dikkatli baktığımda araç bu titreşimi yaptığında atıyorum beklemede 1300 devir çeviriyorsa motor anlık olarak 1100 e inip çıkıyor. titreşim bu devir dalgalanmasından kaynaklı. Araba yürürken vs hiç bir sorun yok. Motor soğuk değil. Böyle bir şey yaşayan var mı ?

• Atrinn kullanıcısına yanıt
    G20 lci de rölantide beklerken çoğunlukla sallantı yapıyor bende de 😊

2023 sonu üretilen G20 kullanıyorum ne sunroof ne kemer sesi ne de bagajdan gelen en ufak bir ses yok. 20 bin km oldu. Aman nazar değmesinde 😃

• Uhtedar U kullanıcısına yanıt
    2023 belli bir aydan sonra üretilen 320 lerin garanti süresi 1 yıl uzatıldı diye hatırlıyorum. BMW TR den bakabilirsiniz veya servisi arayıp sistemden baktırabilirsiniz.
    Benim araç 2023 model ve 3 yıl garantili

• Merhaba

Yine continental ts860 konusu. Bolu’dayım. Hava -6 derece. Bir otelin girişinde hafif eğimli bir yol var. İstanbul’da adına yokuş bile demeyeceğiniz eğimli bir yol.

Yokuşta çok fazla araç geçtiği için sanırım altta bir buz tabakası var ama üstüne kar yağmış. Ben o yokuşu çıkamadım. Araba çakıldı kaldı daha yokuşun çeyreğinde. Dedim demek ki çok buzlu. Çekiş ve sürüş modlarını değiştirdim ama fayda etmedi. O sıra yanımdan önce bir doblo, sonra egea falan derken baya araç sıkıntısız dümdüz gitti. Düşündüm, benzer duruma daha önce hiç düşmemiştim. Sonra arabayı ters çevirip geri geri çıktım yokuşu ama yine ara ara zorlanınca aracı sağ sol yapıp yokuşun derecesini azalttım s şeklinde bir rota ile.

Şimdi bakıyorum ama internette üstüne kar yağmış buz tabakası bir yana dursun, direkt düz buzun üstünde bile kış lastikleri gayet iyi çekiş sağlıyor.

Bu benim lastikten mi kaynaklı yoksa diğer marka lastiklerde de benzer sorun yaşayan var mı? Özellikle ankaralılar muhtemelen daha bilgilidir bu konularda.

• the_gunner kullanıcısına yanıt

önden çekiş araçların rahat çıkması normal hocam

Hocam ben çok yeni sayılırım G20'ye 1600km yeni oldu ancak çok pinpirikli kulaklara sahip bir insan olarak hiç trim sesi almadım. Önceki aracım 2023 A3'te her hafta yeni bir ses çıkıyordu düzeltmeye çalışıyordum :))

Önden çekiş fark ediyor hocam , bende mesela istanbula gidicem bu gece E ile değil 2 serisiyle gidicem önden çekiş diye
    Yollar nasıl bu arada

• Uhtedar U kullanıcısına yanıt

fiyatlar yeni değişmiş sanırım ya da bir yanlışlık var. 5 serisinin +3 yıl garanti bedeli 75 bin tl ,4 serisinin 51 bin tl , 7 serisinin 140 bin tl iken 3 serisinin 197 bin tl olması pek mantıklı değil. Arayıp bilgi almak lazım.

• ladinkayin L kullanıcısına yanıt
    Zaten gelmemeli 4 milyonluk araçta çünkü 2 milyonluk araçlarda dahi gelmiyor G20 çok severek kullanıyorum ama şunu net ifade edeyim G20 de aşağıda saydığım yerlere zaten fabrika küçük dokunuslar yaptıysa sorun kalmamistir bende kılım bu konuda ama sanırım refreshj öncesi ile sonrasında ufak dokunuşlar olmuş olabilir servis dönüşleri kullanıcı sikayetleri ile oluşmuş bir havuz yapmış olabilirler çünkü bu trimler Avrupa sitelerinde dahi konusu geçen ama Almanya'nın segmentine göre kabul ettiği trimlerdir. Yani adam daha da yalıtım istiyorsan konfor istiyorsan üst segment paramı vereceksin diyor.
    G20 ses hataları , Hepsini ilmik ilmik çözmustum.
    -sunroff , plastik metal geçiş koselerinin iyi yalitimlanmamasi
    -arka sesler bagaj pandizot citirdama ve cama carpma bagaj koltuk indirme mekanizma ve kablosunun sert olması, bagaj duvarının yalitmsiz olması.
    -orta direkler, aslında cami çevreleyen buyuk plastik çerçeve içi boşluklarin kelebek cama kadar yalitimsizligi
    -direksiyon altı ve sol ayak koyma yeri gicirtisi
    -sag arka taraf sesi, kapı alt ışık boşluğu tarafı yalitimsizligi ve sağ arka kapı iç birleşim yerinde yalıtım eksikligi
    -yan kemer tokasi ve koltuk oturma rayları alt plastiklerindeki boşluk ve oynamalar
    -orta üst ışık citirdama.
    -koltuk arkası plastik koselerinin içerideki metallere zamanla çarpması
    -harman kardon yanından ses / gögus birleşim ile alt plastik birleşim yeri arasına yalitim

Şimdi genel kullanıcı bunları duymaz benim gibi kıllar duyar bu bir hastalık siz bulaşmayin 😁
    3 g20 BMW de serpistirme az az var bunlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ozc.elk. O kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi refresh te iyileştirmeler yapmış olabilirler 😊👍

• İyi akşamlar, bu gizli özellikleri açma adı altında yapılan işlemleri yaptıran oldu mu acaba garantiyi falan etkiliyor mu?

• guvenxoca kullanıcısına yanıt

Tuzluyorlar. Düzce ve bolu’da yüksek olan yerler hariç sıkıntı yoktu. Kuzey marmara ise full tuz. Mutlaka silecek depo dolu olsun. Tuz nedeniyle camı 2-3 dk’de bir sulamak gerekiyor özellikle de kuzey marmara’da. Bir de antifriz önemli. Yedek su da alın.

• Atrinn kullanıcısına yanıt

Ben de g20 kullaniyorum,bahsettiğiniz durum bende de oluyor,anlik tek seferlik bir salınım gibi,çoğu kişi fark etmiyordur bence bu durumu..Ben de cok takilmadim dogrusu.. 

Lastik ebadlariniz nedir? Ben Goodyear Ultragrip performance kullaniyorum, Boluya gittim kar vs her cesit yolda sorunsuz surdum ama ben kislik set icin 17 inch jant aldim. 17 icin on arka ayni ya da farkli ebat kullanilabilir. Bende 225/50R17 var. Ebatlara gore yere tutunma alani degistigi icin bence performans da degisiyor. Ayni lastigin 18 yad 19 inch ya da daha genis tabanli hali dar tabanli halinden daha az yol tutar. Yani Continental’den bagimsiz bir konu da olabilir. Tabani 255 olan Goodyear ile 225 olan Goodyear yol tutusu ayni olamaz.

• 
Sayfa: önceki 13981399140014011402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.