Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1401. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Bilghnsnmz
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
28.312
Cevap
424
Favori
2.153.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13991400140114021403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende de uzun süredir var arac 30 bin km de

servis yazilim gelecek bizde bekliyoruz dediler

sonra bujilerden olabilr degisim zamani gelmis diye buji degistiler ve azalma oldu ancak tam anlamiyla gecmedi

aracımın rölantisi hala düsük calışyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HakanOkucu 5YKDM H kullanıcısına yanıt

Hangi özellik ile ilgileniyorsunuz? Lane change assistance kodlayabilmek için Driver Assistance Professional gerekiyor, bu özellik Türkiye'deki G20'lerin çoğunda yok. Onun dışındakiler donanıma bağlı olarak çoğu G20'de kodlanabilir. Aşağıdaki görselde bimmerpost forum sitesinde bir kullanıcının kendi aracında kodlama ile değiştirdiği özellikler ve bunların bağlı olduğu ECU listesi var.

Bunlardan bazıları:

Video in motion: Araç hareket halindeyken ekrandan video oynatabilme

Coasting: Gaza basmıyorken motora sadece çalışmasını sağlayacak minimum yakıtı gönderip arabanın yakıt tasarrufu yaparak süzülmesini sağlamaya yarıyor

Comfort plus: ECO PRO ve Comfort arasında bir sürüş modu

BMW 3 serisi (G20)

https://g20.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1673049

• myalperen kullanıcısına yanıt
    Kendim yapma konusunda değilde dışarıda yapan yerler var, yapılabileceklerin hepsini bir kerede yapıyorlar. Garantiyle bir alakası var mı diye merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanOkucu 5YKDM -- 7 Şubat 2025; 22:7:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • myalperen kullanıcısına yanıt

çok elle tutulur bir özellik de yokmuş aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: mcanerg

çok elle tutulur bir özellik de yokmuş aslında

Aynen öyle. Ben E-Sys kullanmayı bildiğim için G20 aldığımda kendi aracımda bazılarını aktif edeceğim ama ilgi çekici özelliklerin sayısı fazla değil ve para verip yaptıracağım bir şey olmazdı. Diğer kullanıcının sorduğu garanti konusuna gelince, kodlama işlemini yapabilmek için normal e-sys yeterli değil, üçüncü parti firmalar tarafından geliştirilen bir e-sys launcher kullanmak gerekiyor çünkü BMW kodlama yapmanızı istemediği için bu dosyaları şifreliyor. Launcher sayesinde dosyaların adını görüntüleyip kodlama yapmak mümkün hale geliyor. Garantiyi bozar mı bilmiyorum ama sonuç olarak "gizli özellik açtırma" ile BMW'nin otomobilinize yapılmasını istemediği bir işlemi yapmış oluyorsunuz.

• G22 aracımda 30 40km gibi hızlarda kelebek gibi yerlerden donerken direksiyonu cevirme esnasında sanki kesik kesik hafif bir direnc oluşuyor direksiyonda . Daha once boyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?

• G20 LCI refrshteki m Sport direksiyon daha güzel olmuş ama neden ortası deriden plastiğe dönmüşler anlamadım, halbuki ki deri çok şık duruyordu.

• mcanerg M kullanıcısına yanıt
    Maliyet azaltma, 2024 lerin hepsi öyle nerdeyse

• the_gunner kullanıcısına yanıt
    Aynı lastiği uzun süredir kullanıyorum, lastik kötü. Michelin yada pirelli ye geçin

• TrüflüEbiTen T kullanıcısına yanıt

TS860 dikey oluklu olmadığı için yağmur tahliyesi sıkıntılı...yağmurlu havada-uzun yolda 2 arkadaşım kaza yaptı oluksuz kar lastikleri ile...Hatta cruise controlü yağmurda kullanmayın da deniliyor...Ben kışlıkta Pirelli SottoZero3 kullanıyorum,hiç sıkıntı yaşamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 8 Şubat 2025; 13:39:23 >
  • plateau kullanıcısına yanıt

TS870 çıktı şimdi, onun yağmur kanalları daha iyi diye biliyorum

• Herkese iyi hafta sonları, havalandırma açıkken (A/C kapalıl)high iken çok sıcak üflüyor 27.5 da ise ılık hava üflüyor içeriyi ısıtımıyor daha önce bir kişi yazmıştı bişeylerin ayarlanması gerekiyordu biraz kurcaladım ama çözemedim .Nasıl ayarlayacağım?

• Tacora BmwG20 E7HR2 T kullanıcısına yanıt

f30 a göre g20 nin isitmasi zayif geldi bana,iyi isinmasi icin 4.kademe acmak gerekiyor en az..O da biraz gürültü yapıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JN008 J kullanıcısına yanıt
    Aslında bana fazla geliyor ,en düşük fan seviyesinde high ta çalıştırdığımda sıcak basıyor bir düşüğe aldığımda ise üşütüyor sürekli aç kapa yapmak zorunda kalıyorum .Geçen biri soğuk ayrda kalmıştır sıcağa alın gibi birşey yazmıştı bakındım bulamadım (araç idrive8.5)

klima ayarlarından sıcaga alınmış durumda mı ? Eski F serilerinde olan manuel sıcak soguk ayarının digital olanı var klima menusu icinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyassa010

G22 aracımda 30 40km gibi hızlarda kelebek gibi yerlerden donerken direksiyonu cevirme esnasında sanki kesik kesik hafif bir direnc oluşuyor direksiyonda . Daha once boyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?

Bu durum canımı sıkıyor. Benzer bir durum farkeden var mıdır ?

• Nyassa010 N kullanıcısına yanıt
    Buldum sanırım üst gövde sıcaklık ayarı heralde orta sıcaklıktaymış ,ben genel ayarları yaptığımız klima arayüzünde arıyordum teşekkür ederim

22 yada 23 derece Auto modda deneyin memnun kalırsınız yaz kış

• acenteci A kullanıcısına yanıt
    Deneyelim hocam 👍

• acenteci A kullanıcısına yanıt
    Kışın boşuna klima açmış olmazmıyız

• 
Sayfa: önceki 13991400140114021403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.