Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1441. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
28.831
Cevap
432
Favori
2.189.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14381439144014411442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlışınız olmasın,aralık kasım ayında aldığım araçta garantinin 3 yıl olduğunu söylediler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ÇağlarŞentürk KC0CI Ç kullanıcısına yanıt

Ben 280 lik için 1400 euro fiyat aldım

• mcanerg M kullanıcısına yanıt

adı ne diye geçiyor bulamadım ali de?

• hakisalapaki H kullanıcısına yanıt

Buyrun ali :D linki. Yalnız şöyle de bir durum var borusanın bize verdiği reflektörün kutusu yok, tek kutu da bulamadığım için kutulu ucuz bir tane sipariş verdim, o gelince deneyeceğim. 2. projem mercedesteki gibi koltuk altı yangın söndürücü, acil durumda bagajı açıp altında tüp aramak pek pratik gelmiyor bana da, eskiden BÖWde de geliyormuş ama şu an yok, bu konuda tecrübesi olanlar varsa ve paylaşırsa sevinirim.

aliexpress.
    Arka gövde üçgen reflektör tutucu braketi dağı üçgen reflektör tutucu tutucu destek BMW M3 M4 G30 G38 M5 - AliExpress 34
    https://tr.aliexpress.com/item/1005007453778469.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.2.16b212616mAmvE&gatewayAdapt=glo2tur

• acenteci A kullanıcısına yanıt

Borusan garantileri 2 yıl hocam, ekstra garanti isterseniz parasını verip uzatıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01.01.2024 tarihinden sonra tescil edilen araçların garanti süresi 3 yıl oldu.

• mcanerg M kullanıcısına yanıt

teşekkürler,bende bu kutu takılı ama sanırım içinde üçgenin gireceği yuva yok,akşam tekrar bakmam lazım

• icecube_fb kullanıcısına yanıt
    acikcasi 2022 de yaptirmistm ozamanki fiyatlar tabi smdi farkli olucaktir ama sunuda belirteyim borusanada gittim mesela islemden sonra herhangi birsey anlasilmadi yani gonul rahatligi ile yaptirabilirsiniz ben ozaman tabi kendi farlarimiida takasa verdim 28 bin +1500 kodlama olarak yaptirmistim smdiki fiyatlar tabi ucuk gelebilir biraz malsef

• hakisalapaki H kullanıcısına yanıt

evet bende de düz kapak takılıydı, rica ederim

• zamlar yansimis hemen dostlar malsef 3 serisi 4 barajini gecmis :(

• ya beyler 2024 3 var bende de edition olmasına rağmen (live cockpit pro head up 360 kamera vs dahil) araçta ne arttırılmış gerçeklik navisi ne de sürüş kaydedici uygulaması var. yazılım güncelleme araçta başlamadığı için borusan'a götürdüm 11/2024 güncellemesi yapıldı ama bu özellikler gelmedi. işin tuhafı borusan da donanım olarak eksiklik olmamasına rağmen bu özelliklerin neden olmadığını anlamadı. 2024 nisanda aldım ama sanırım araç idrive 8. çünkü ana ekran alt kısmındaki kısa yol tuşları yok. yazılımdan sonra da gelmedi bunlar. 2024 nisanda nasıl idrive 8li araç aldık. boşluğuma geldi herhalde. şu driver record özelliği baya bi önemli aslında. 2024 araç bakanlara uyarım olsun bunlara dikkat edin.

• Kemal Tan MFHUO K kullanıcısına yanıt
    Burada geçen hafta basa basa söyledim arkadaşlar bir ayda Euro maliyet sadece 10 günde yüzde 5 arttı Euro çok geri kalınca atak geldi ve sıfırlar enflasyonist ortamda maalesef go go. Şimdiden 5 oldu daha da artarsa daha da maalesef yansır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sıfır araca gelen artışlar dilerim ikinci ele de yansır. Olur da ilerde satıp yeni kasaya geçmek istersek işimize yarar bu.

• Uhtedar U kullanıcısına yanıt

bu kadar dolu bir araçta olmaması gerçekten şaşırtıcı.

Drive record , 360 kamera ile birlikte çok iyi bir özellik ama idrive üst sürüm olması gerekiyor.

yazık olmuş.

BMW 3 serisi (G20)BMWyoutube
    Relive Sheer Driving Pleasure and learn in this video how to use the BMW Drive Recorder best. Experience the car's quick and easy setup process and use your My BMW App. Then, you can export your favourite driving moments directly from the exterior cameras of your BMW to your smartphone. 🔵 Feature Availability: Please note that each service, feature and its functions depends on availability. Depending on the vehicle model and its technical capacities as well as market regulations, the availability and details of a feature may differ. 🔵 Key Moments: 00:00 - Intro: the BMW Drive Recorder 00:17 - Step-by-Step Setup Tutorial 01:10 - Making Drive Recordings 01:42 - How to Export the Recordings to Your Smartphone 02:07 - How to Stream and Record Videos Directly on Your Smartphone 🔵 Learn More The BMW Driver's Guide app specifically describes the equipment and functions included in the vehicle. The Owner's Handbook is available as an app in many countries. You will find further information on the Internet at: https://www.bmw.com/bmw_drivers_guide 🔵 Join the Conversation If you found this guide helpful, please give it a thumbs up, share, and subscribe for more BMW tutorials. Drop your feedback or questions in the comments below. #BMW #MyBMWApp #BMWHowTo BMW i5 eDrive40: Mandatory information according to german law ’Pkw-EnVKV’ based on WLTP: energy consumption combined: 18,9-18,8 kWh/100 km; CO₂ emissions combined: 0 g/km; CO2-class: A; electric range: 500-498 km
    https://www.youtube.com/watch?v=a0pHJY884y0
    BMW 3 serisi (G20)

• Uhtedar U kullanıcısına yanıt

İdrive 8.5 refreshle geldi diye biliyorum, muhtemelen donanımsal bir güncelleme oldu. Yanlışım varsa bilenler düzeltsin lütfen.

• the_gunner kullanıcısına yanıt

Bugün bir video izlerken sizin durum aklıma geldi. CArly diye obdden bağlanan bir cihaz var tüm yolculukları ve kaç km yapıldığını gösteriyormuş muhtemelen servis de görüyordur öyleyse ama size bunu söylememişlerdir. Servise bunu sorun kabul etmezlerse de siz çıkarıp gösterin bence, inkar edebileceklerini sanmıyorum.

• Bugün Ağustos sonu aldığım aracımı ilk bakıma getirdim. Ödeme yaparken 8000₺ küsur alacaklı olduğunu belirtti makina. Tescil masraflarından kalan alacağım. Sizin de bilginiz olsun.

• mr.big kullanıcısına yanıt
    Benim araçta drive recorder var. Hiç yoktan iyidir tabi ama kısıtlı kayıt süresinden dolayı ayrıyetten ön arka dashcam almayı düşünüyorum. Önceki aracımda 70mai dashcam vardı. Yolculuk boyunca tamamını hatta son birkaç haftanın kaydını sd kartında tutuyordu. Bmw nin ki biraz tam kaza durumu için olmuş ama 40sn kesinlikle yeterli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korsan.Kedi -- 11 Mart 2025; 18:58:7 >
  • Korsan.Kedi kullanıcısına yanıt

Bende de 70mai vardı önceki araçta yeni ddpai aldım tavsiye üzerine bugün evde denedim oldukça hoşuma gitti, şimdi nereye taksam düşünüyorum, usb sigorta ya da obdye takılabiliyor. OBDye takmam ama sigortaya takmak en az dağınıklık gibi trimlerden de geçirilebilirse.

BMW 3 serisi (G20)
  • Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt

Hocam siz yinede hakkınızı arayın… borusan derki; bakımlarını eksiksiz bende yaptırırsan ( sıvı değişimi dahil) sana 2 yıl sonrası +1 yıl daha iyi niyet garantisi veririm diyor.. herhangi bir başka YETKİLİ SERVİS te dahi bakım yaptırsanız bu olay bozuluyor..zaten bu verdigi garantide yasal bir statü içermiyor sadece borusanın yaptıgı bir ayrıcalık…fakat iyi niyet adı üstünde bozulan parcanın yada yapılan işlemin %80 ni nide veriyor bazen %100 nüde.. mesela ben eski 2021 aracımda direksiyon ile ilgili sıkıntı yasadım benimde 1 ay falan olmustu garanti biteli .. işlemi yaptılar sorunu çözdüler ufak bir parça ve işçilik adı altında benden bedel istediler .. garantim yeni bitti ve iyi niyet altında bunu kabul etmiyorum dedim.. 1 saat sonra geri döndüler memnuniyetiniz için almanya ya yazdık falan 😬aracınız hazır herhangi bir ödemeniz yok dediler…1 hafta sonra GARANTİYİ UZATTIM 😬BMW DE (BORUSANDA) işleyiş şöyle; araç 0 bayi den cıktı 2 yıl sonunda garanti bitti… aracın ( kmyi tam hatırlamıyorum) 100-200 bin km yi gecmediyse 1 yıl içinde yani aracın tam 3 yılını doldurana kadar garantiyi uzatabiliyorsun… fakat sana tabi 3 yıl dolduktan sonra + 2 yıl veriyor.. yani ne yaparsan yap 5 yılın üstüne cıkamıyorsun…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mpack -- 11 Mart 2025; 20:3:35 >

• 
Sayfa: önceki 14381439144014411442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.