Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1442. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: plateau , hanlıoğlu , hakanokucu , Sierre34
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir (1 Mobil) - 17 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.838
Cevap
432
Favori
2.189.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14381439144014411442
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Zam gelecek demislerdi demekki euro bazinda da yapmislar. Kötü olmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ÇağlarŞentürk KC0CI Ç kullanıcısına yanıt

Hocam sana özel değil… bu 2 ci g20 mim ikisede dedigin gibi .. 3-2-1 yaparken evet ufaktan hissettiriyor 4-5 tane ayrı g20 kullandım onlarda aynıydı ..serviste formenle gezdik hatta baska bir müsteri aracıyla formen direksiyonda ben yanda sürüşe cıktık oda aynı yani şanzımanın yapısı bu evet hiisediliyor ama yolcuları sarsacak yada rahatsız edici boyutta degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mpack -- 11 Mart 2025; 20:53:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mpack M kullanıcısına yanıt
    İçim rahatladı teşekkür ederim cevabiniz icin

• Uhtedar U kullanıcısına yanıt

Normal hocam, araciniz refresh degil bu ozellik gelmeyecek maalesef. Bendeki aracta bu sekilde

• İyi akşamlar gördüğüm kadarıyla Borusan 2025 model yılından itibaren connected drive hizmetleri için bizden opsiyon ücreti aldığı 80 bin liradan vazgeçmiş görünüyor. Böyle bir saçmalık olmaz,hukuki olarak bir yaptırımı var mı acaba

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

• mcanerg M kullanıcısına yanıt

Benim evdeki 2. Araca ben de kamera bakiyorum. Siz sigortaya takarsaniz tecrubenizi paylasirsaniz sevinirim, teşekkürler

• ÇağlarŞentürk KC0CI Ç kullanıcısına yanıt

Rica ederim … ilk g20 sahibi oldugumda benimde kafama cok takılmıştı 😬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mpack -- 11 Mart 2025; 23:2:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberjack

Benim evdeki 2. Araca ben de kamera bakiyorum. Siz sigortaya takarsaniz tecrubenizi paylasirsaniz sevinirim, teşekkürler

İç dikiz aynasının karartma sensöründen elektrik alan bir kablo-aparat vardı. Ben de kamera peşindeyim ve bu aparatla kurarım diye düşünüyorum.

Linkini de buldum

dongar technologies llc
    Dash Cam Power Adapter (3-Pin Key Way 1) for Select Porsche/BMW/Toyota
    https://dongar.tech/products/dash-cam-power-adapter-rain-sensor-for-select-porsche-bmw-toyota

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycakir -- 11 Mart 2025; 23:28:0 >

• Herkese merhabalar g20lerde şerit takip standard Türkiye paketinde geliyor mu?plus olmayan sürüş asistanı park asistanı ve şerit takip asistanı tam olarak ne şekilde çalışıyor?.Bir de f30a nazaran arabanın genişlik ve uzunluğu dar Sokak ve dar park alanlarında sorun yaratıyor mu?vakit ayırıp cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Kemal Tan MFHUO K kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam bakalım düşünüyorum belki yurtdışı getirtebilirsem o sekilde yaparım 👍

• Esatesat E kullanıcısına yanıt
    Merhaba , m sport baz paket aracım için konuşuyorum sportlineda olup olmadığını bilmiyorum. Şerit takip kör nokta ,park asistanı ,otomatik park,50 mt geri sürüş hafızası mevcut muhtemelen sportlineda da vardır diye düşünüyorum.

• Esatesat E kullanıcısına yanıt

adas sistemleri artık tüm araçlarda standart olmak zorunda şerit takip araç şeritten çıkarsa içeri sokuyor ama sürekli ortalayarak gitmiyor veya virajı dönmüyor öyle düşünün. bne f30dan geçtim bariz bir fark yok hatta Istanbulda zorlanırım diye 5 almadım çünkü onunla arasında yanlış bilmiyorsam 35cm fark var.

• aycakir A kullanıcısına yanıt

Buna Benzer bir şey ben de görmüştüm ama bunu sipariş veremeyiz 27doları aşıyor TRde var mı acaba satan? Bir de bunu takabilir miyim kırmadan dökmeden emin olamadım

• cyberjack kullanıcısına yanıt

Bizim araçların sigorta şemasını buldum, ben sadece bagajda sanıyordum sigorta kutusunu ama ön yolcu tarafında da varmış sanırım, buna bakıcam boş günümde.

https://www.bmw.ie/en/topics/owners/fusecard.html

• cyberjack kullanıcısına yanıt
    Geçmiş mesajlarımda ayrıntısıyla aldığım kamera ve sigortaya ne şekilde bağlandığını anlatmıştım, size de yardımcı olacaktır.

• icecube_fb kullanıcısına yanıt
    aynen oylee daha mantikli kesinlikle birde farlarin beyinlerinin olmasi gerekiyor bilginiz olsn cnku genelde mesela beyin harici farlarin satisini yapiyorlar ona dikkat edin beyinleriyle alin

• G20 LCI M sport aracım için Shadow böbrek almayı planlıyorum. 51115a1bfa9 parça numarasını buldum ancak güvenilir satıcı konusunda yardıma ihtiyacım var.

Alıp memnun olan varsa önerileri bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 14381439144014411442
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.