Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1438. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: msgz44
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.836
Cevap
432
Favori
2.189.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14361437143814391440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bilgi için teşekkürler. remapsı aradım 280 hp için fiyat verdiler. 250 isterseniz onu yazarız dediler.sanki bana 280 çok zorlarız gibime geldi o nedenle 250 düşünmüştüm.

• hakisalapaki H kullanıcısına yanıt
    Benimki rsa, orayla da bir görüşüp fikir alın derim. Çok stabil yazılım, bir çok kez sıkıştırsam da hiç güç kesme olmadı, uyarı veya hata kodu vermedi. Güvenli olmasının sebebi orijinal yazılımdaki motor koruma parametrelerinin eşik değerlerini aşacak kadar gücü artırmıyor olmaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa156 -- 10 Mart 2025; 12:30:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • glodnit kullanıcısına yanıt
    X-line , m sport ? indirim oranı nedir belli mi ?

• Bende bc tuşu ile tüm tüketimler çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanerg -- 10 Mart 2025; 13:50:4 >
  • 2023 msport 32 bin km deki araçtan 2025 msport 0 km araca geçiş mantıklıdır, ne dersiniz arkadaşlar?

• Aracım 76 binde. 2 hafta önce borusana yağ bakımı için gittim. Yağ + yağ filtresi için 10.200 tl ödedim.

Bu esnada aracın su pompasının patlak olduğunu arabanın su kaçırdığını ve bu su pompasının değişmesi gerektiğini söylediler.

14.500 tl

Bununla beraber arka balatalar ve diskler değişecek dediler : 19400.

Sadece yağ bakımı yaptırıp çıktım. Arabamın garantisi devam ediyor sanıyordum ama 20 gün önce bitmiş. Su pompasını da garantiye sokmadılar.

Arabayı 15 gündür kullanıyorum ve su pompasından kaynaklı hiçbir uyarı almadım. Arabanın garantisi bittiği için de bu işlemleri dışarda yaptırırım eğer güvenilir bir yerde daha ucuz bi fiyata bulursam tabi..

su pompası ile başı derde giren oldu mu? olduysa kaç binde yaşandı. arkadaşımın g30 aracı 170 bin gitmiş.

• Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt

su pompasını 20 gün için garantiye sokmamaları ayıp olmamış mı ? yetkili servise götürmenin ne avantajı olmuş ?

• Alfa156 kullanıcısına yanıt

Detayları tam bilmiyorum. Araç m sport , siyah renk ve shadow var. Öğrendiğimde ekleme yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glodnit -- 10 Mart 2025; 13:42:13 >

Yazılımlı hali farketmemek cok zor. Yazılımsız hali ile neredeyse hic sarmıyor arac duz kalkışlarda. Yazılım sonrası tam gaz kalkışlada cekiş kontrol sisyemi baya mesai yapıyor. Ben RSA 280 V2 şanzuman yazılımı ile kullanıyorum

Stok halinin 100-200 süresi 32 saniyemi neydi. Yazılımdan sonra bu süre 15-16 saniye civarlarına düşüyor. Boş bir otobanda aracı yoklarsanız en net bu şekilde anlaşılır ama denildiği gibi yazılımlı aracı fark etmeme durumunuz olmaz. yazılımdan sonra gaza ani yüklenmelerde koltuğa yapıştırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seaportr S kullanıcısına yanıt

bence mantıklı değil hocam tabii ne kadar ekstra para koyacaksınız o da önemli ama kasa değişeceği için ben olsam 2026 yı beklerdim. 2023 zaten gayet güzel araç sadece kesik direksiyon için geçmek çok mantıklı değil :)

• seaportr S kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç gerek yok, LCI refresh’in direksiyonunu takın yeterli bence

• Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt
    Yeni bittiyse garanti uzatma yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: seaportr

2023 msport 32 bin km deki araçtan 2025 msport 0 km araca geçiş mantıklıdır, ne dersiniz arkadaşlar?

bence çok gereksiz bir değişim olur hocam. yeni kasa gelince bu değişimi yapmak daha mantıklı.

• Nyassa010 N kullanıcısına yanıt
    rsa için ben de sıradayım, şanzımanda v1 ve v2 için ne fark oluyor ve 280-300hp yazılım arası pompa yakıtta fark var mı acaba günlük için 300 çok mu olur?

yakıt tüketimi açısından sakin kullanımda düştü mü?

• Teşekkürler arkadaşlar

• mr.big kullanıcısına yanıt

Bence mantıksız değil, artık araç fiyatları çok yüksek ve kredi olmadığı için sık sık değiştirmek mantıklı çünkü eskidikçe üzerine koyulacak miktar çok artıyor

Uyarı vermiyor uyarı verdiğinde çok geç olur benimkini bana sormadan garantiden değişmişler hatta dedim insan bi haber verir diye bu arabalarda kronik

Çok büyük ayıp bence de 20 gün geçmiş diye anlatırken çok fazla zaman geçmiş gibi gözlerini kavanoz kapağı gibi açtı kadın. Ayıp dedim ya. Şirket politikaları böyleymiş. Borusan istinyeye daha da götürmem arabamı zaten

• acenteci A kullanıcısına yanıt

20 gün geçtiği için yapamazsın dediler.

• 
Sayfa: önceki 14361437143814391440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.