al benden de o kadar arkadaşların dediklerini deneyeyim ben de :D Ben aslında ümidimi kesmiştim |
BMW 3 serisi (G20) (1437. sayfa)

-
-
Elektirikçiler SsangYong Torres EVX te ısı pompası yok diye ortalığı ayağa kaldırdı twitter da ve Şahsuvaroğlunu hoplatıyorlar. Bizim Connected Drive konusunda ne birlik olabildik gür ses çıkartabildik ne de Borusan bizi kaale aldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 9 Mart 2025; 20:58:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese selamlar, esasen konumuz ile ilgisi yok ancak konuyu çok uzun süredir takip ettiğim ve g20 lci kullandığım için buradan sormak istedim.
X1 edrive25 plug in hybrid modelini satın almak istiyorum, bayiden yakın zamanda fiyat alan oldu mu, hemen hemen her araçta liste fiyatı üzerinden indirim var, bu araç özelinde indirim % kaç seviyesinde bilginiz var mıdır?
-
ben g22 ye laser far taktirmistm sadece kodlama yapiliyor ve 3 serisi icinde ayni durumdur bence
Hocam bizim olay distribütörle alakalı değil devlet(btk) yasakladı bmw de devletin kurallarına uymadı distribütörle alakalı tek şey bunu almanyaya taşıyıp bastırabilirdi şikayetini dile getirebilirdi onu yapmadı sadece. Ayrıca benim aracımda connecteddrive vardı iptal olduğu gün paramı iade ettiler opsiyon olarak faturadaki euro tutarın merkez bankası iade tarihi euro kuru üzerinden. Borusan aracın üzerinde connecteddrive olsa da çalışmaz diyor zaten şahsuvar ısı pompası var diyor ama verimsiz ve ucuz olan PTC var fark burada ve çoğu kişi elektrikli araç alırken ısı pompalı almaya çalışıyor özellikle soğuk yerdekiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrüflüEbiTen -- 9 Mart 2025; 22:36:20 >
Mercedes me de olay ciddi kavgaya dönüştü, internet gelecek diye modül satılmış opsiyon olarak ama açılmayacak, açık satıp kapattılar 2024model bazı araçları. BMW'de durum yine iyi. Mercedesin hala interneti kapalı sattığı modeller var.
-
Biliyorum detayını ama ben tüketici olarak bu detaylarlarla uğraşmamalıyım.
İngiltere Apple dan verilere ulaşmak için backdoor istedi ve Apple tamam dedi. Neden çünkü tüketici Uganda lı değil İngiliz.
BMW - Borusan Türkiyeyi düşünseydi connected drive modülünü çıkartmaz, sorunu çözmek için çalışır. Sonuca varınca da tüm araçlarda kullanıma açardı.
Benim aracımın ön camında connected drive yazısı var mı var? Gerisi beni ilgilendirmemeli ve o servis bana da açılmalı 😊
Bizim de motor ılık olsun, akü soğuk olmasın hava bahar olsun ki güncelleme yapılabilsin gibi dertlerimiz olmalıydı 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 9 Mart 2025; 23:12:21 >
sizde açılamamasının nedeni sizdeki esimin Trdeki server üzerinden iletişim kurmaması sanırım
-
Arkadaşlar Merhaba,
Sizlere yaşadığım birkaç sorunu danışacağım.
1) 2020 11. Ay üretim G20 aracımın yazılımı hâla fabrikadan çıktığı gibi hiçbir şekilde güncellemeyi göremedim yurtdışında software paylaşan hiçbir bmw siteside mevcut değil bu işlem sanırım servisten oluyor bunu isteğe bağlı yapıyorlar mı ? veya bu zamana kadar neden yapmadılar bakımda vs. 5 yıl olmuş harita bile güncel değil.
2) Yazılım kaynaklı olduğunu düşünmekle beraber kablosuz android auto da problem yaşıyorum. Normalde güzel çalışıyor fakat bazen bağlanmıyor telefona bağlı wifi üzerinden görüntülüyorum ama telefona tam bağlantı sağlamıyor, android autoyu başlat diyorum yine bir şey olmuyor araçtan telefonu silip yeniden bağlantı yaptığımda sorunsuz eskisi gibi bağlanıyor.
Bu yaşadıklarımın yazılım kaynaklı olduğunu düşünmekteyim, sizlerin başına böyle bir şey geldi mi ne tavsiye edersiniz nasıl bir yol izlemeliyim.
Saygılar.
-
Donanım var mı onu da bilmiyorum açıkçası, servise götürünce bi soruşturayım
Teşekkür ederim. Gayet düzgün çalışıyor, mesele yakın durmakmis. 👍
Diğer cevap verenlere de ayrıca teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle haklısınız tüketici olarak mağdur edildik bu ülkenin şartlarına uymadılar. Bahse konu on milyonluk bir Avrupa ülkesi olsa bile kesinlikle onu yaparlardı hiç şüphem yok.
O meselesi de aslında yazılım güncellemesi basit bir olay değildir ön koşulları olmak zorunda maalesef havalar da soğuk olduğu için akü sıcaklıklarımız yeterli seviyeye gelmediği için yazılım güncellemesi esnasında oluşacak bir problem önlemek amaçlı olduğunu düşünüyorum yapacak bir şey yok aküyü kendiniz ısıtarak gerekli sıcaklığa getirebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrüflüEbiTen -- 10 Mart 2025; 13:1:49 >
Yazılımla ilgili bilen arkadaşlar cevap verirler ben android auto için yazayım. Bende 23 model var. Car play de 3-4 telefon kayıtlı olunca sistem bocalıyor bağlantıda sorunlar yaşıyor. Ses ayarlarından bağlı mobil cihazlara tıklayıp sadece benim telefonu car play e bağlı olsun diye işaretledim ve sorun çözüldü. Android için de işe yarar belki.
Bir tanıdığım geçen hafta teslim aldı. 3.140 mı öyle bir şey demişti fiyatı için
-
Ben G26 ya taktırdım. Direk soket ile takılıyor lazer farlar ve kodlanıyor. Burda onemli olan konu aracınızda uzun fas asistanı var mı ? Bu ozellik yok ise lazer farın yol ve diger aracların durumuna gore kendini atarlama ozelliği devreye girmiyor.
-
Gunaydin,
Ben elimden gelen her seyi denedim. Yuzlerce defa Almanya dahil bircok yere sikayet bildirdim. Eski araclar icin ne yazik ki mumkun degil. Bu sekilde kapattilar konuyu. Daha dogrusu yapmak istemediler. Uzucu ama gercek bu. Su anda calisan sistemlerde rezalet. Bizim G20’ye guncelleme atabilmek icin baya bir ugrasmak gerekiyor. Cidden daraldim bir ara ve biraktim. Sonra tekrar bakicam. Yok aku sicak olsun. Yok arabanin morali iyi olsun. Saka mi yapiyorlar nedir ! Cidden anlamis degilim. 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncellemede o kadar bir sorun yok aslında sadece akü uygun sıcaklıkta olacak, kapalı ısıtmalı bir garajda çözülür, bne haftaya Antalyaya gidince yaparım diye uğraşmadım. ama bence şu an asıl sorun connected storeun Türkiye'de olmaması.
-
Araca yaklaşık olarak 30 cm mesafede iken sağ ayagınızı normal bir hızla hafif sağdan sola doğru doğru bagajun altında gecirince calışıyor
-
selam arkadaşlar,
ben 2020 model 9 cu ay çıkışlı aracımı borusan 2 ci elden aldım. yakında unlock günü açıldığında rsa yada remaps ta 250 hp yazılım yaptıracağım.Aklımda şu soru geldi.benden önceki kullanıcının yaptırmış olma ihtimali varmı? borusan 2 ci el aldığı araçlarını kontrolden geçirip orijinal yazılımını geri yüklüyormu? mevcut hp yi dyno test harici öğrenme ihtimalim varmı?
-
Selam. Aracınız 170 değil de 250 hp ise sürüp de anlaşılmama durumu olmamalı. 280’lik ilk turbo boşluğundan sonra roket gibi fırlıyor yerinden, 250 de muhtemelen kendini belli eder. Tavsiyem orta karar olan 280 hp yaptırmanız ve ilk seviye şanzıman yazılımını da dahil etmeniz yönünde. 250 ve şanzıman yazılımsız olunca tam hakkını vermiş olmuyorsunuz. 300 ve üstü de gereksiz bir sıkıştırma oluyor araca, benzin hassasiyeti de artıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X