Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1435. sayfa)

5 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir (5 Mobil) - 16 Masaüstü5 Mobil
5 sn
28.847
Cevap
432
Favori
2.190.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #24
Sayfa: önceki 14331434143514361437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet mercedes’de de bariz bir trim sesi yok ama ( 9000 km’de) bmw trim sesi açısından daha iyi . Söylemeyi unuttuğum başka bir husus da c200’ün süspansiyon daha sert ve altı yere daha yakın. Bozuk yolda bmw daha iyi hissettiriyor. Yalnız sattığım c180 çok hızlı girdiğim virajlarda özellikle ıslak yolda arkayı 2-3 kez savurmuştu. W206 ile ıslak yolda bile arkayı yoldan çıkaramıyorsunuz. Ya da ben o kadarına cesaret edemedim.

• Arkadaşlar kurcalarken bu kısımları aktif ettim menüden ama dokunduğumda çalışmıyor. Deneyen oldu mu?

BMW 3 serisi (G20)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaan_81 K kullanıcısına yanıt
    Konfor biniş/inişle ilgili gereken koltuk modülü g20’lerde yok. Aliexpress’ten alınabilen ek modül takılarak aktive edilebiliyor.

• Alfa156 kullanıcısına yanıt

konfor binis ne anlama geliyor tam olarak?

• Aracı yedek anahtarla kullandığımda profilimi açmak için her seferinde pin girmem gerekiyor. Araçta sadece 1 profil var birde misafir. Her seferinde pin girmek can sıkıcı. Ana anahtar gibi yedek anahtarında ana profile bağlanması mümkün mü?. Denemedin ama yedek anahtara ikinci bir profil oluştursam pin istemeyecek ama şu anki önceliğim her iki anahtarın da, araçta kurulu tek profile bağlanması. Not: Araç ID 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 7 Mart 2025; 8:19:54 >
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Emniyet kemere çıkarıldığında sürücü koltuğu geri gidiyor. Araca ilk bindiğinizde emniyet kemeri takınca ayarladığınız iilk koltuk profili geliyor geriden.
    Bu koltuk için ayrıca anahtar ve telefon cepte araca binebiliyorsunuz çalıştırabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubica007 -- 7 Mart 2025; 8:40:12 >
  • coolman06 C kullanıcısına yanıt
    2. Bmw id oluşturup diğer anahtarla eşleştirebilirsiniz biz mesela eşimle iki anahtar kullanıyoruz hangimiz binersek tüm ayarlar radyo dahil klima dahil her şey kim kullanıyorsa onun ayarını otomatik geçiyor pin falan girmiyoruz

• Kaan_81 K kullanıcısına yanıt

Hocam tek kullancıyım, 2 anahtarında aynı ıd den açılmasını istiyorum. Olmazssa dediğiniz gibi 2. bir id oluşturup kendi ayarlarımı bir daha yapacağım.

• Mpack M kullanıcısına yanıt
    Ne kadar zam gelmiş bmw ni bulda fiyatlar aynı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacora BmwG20 E7HR2 -- 7 Mart 2025; 9:29:10 >
  • Mpack M kullanıcısına yanıt

Yurt dışı forumda excel yapmışlar kim neyi değiştirdi sonuc ne oldu diye ust direksiyon kolonu değişimi duzeltmiş hep

• Alfa156 kullanıcısına yanıt

Link var mı hocam?

• mcanerg M kullanıcısına yanıt
    Ben bunu almıştım m1-m2 için, takınca ek özellik olarak easy entry ve bir kaç ufak şey daha geldi. Tabi şu an yurtdışı alım limitinden dolayı gümrüğe takılır.

• Salvatuon kullanıcısına yanıt

Siz alırken Borusan'a güvenebilseniz bile, siz satarken insanlar size o güveni duymayacaktır şahıs olarak. Bu anlamda siz satarken anlatmakta zorlanabilirsiniz.

• aycakir A kullanıcısına yanıt

Ben de Borusan’a satarım 😂 Şaka bir yana ben de öyle düşünüyorum ancak uzun süre kullanmayı düşünüyorum aracı. Satmak çok da aklıma takılan bir detay değil şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda direksiyon konusu geçince aklıma geldi, benim direksiyon da en sağa veya sola dayandığında, son 15 dereceyi zorlanarak dönüyor ve arabanın ön tarafı hafif yükseliyor. Neden olabilir? Eskiden hidroliklerde en sona dayamayın, keçeler vs. zorlanıyor derlerdi. Benzer bir durum mu var ki?

• delann kullanıcısına yanıt

Benzer şekilde yağmurlu havada sürüşten sonra park sensörleri kirli hatası verdi. Bazen çalışıyordu ama genelde uyarı veriyordu. Araç kirli diye çok önemsemedim ama yıkatınca hiç çalışmaz oldu. Sensörlerde veya çevresinde darbe izi vs. yok.

• aycakir A kullanıcısına yanıt

Son açı için bir yorum yapamam ama 1 tık zorlanması normal… önün son turda hafif havaya kalkması normal çünkü bizim arabalarda çift salıncak var ve direksiyon açısı fazla döndüğü için bu yükselme olayı oluyor sorun yok👍

• Nyassa010 N kullanıcısına yanıt

Evet yurtdışında baya yaygın bir durum…ama dün bahsettiğim burç olayı bile sebep olabilir takılmaya bence ilk önce bir formene tespit yaptırın… istinye borusan da bekir usta yada mustafa yı tavsiye ederim ikiside uzun yıllardır bmw nin içindeler.

• Tacora BmwG20 E7HR2 T kullanıcısına yanıt

Hocam gecen cumartesi ile su anki fiyat arasında 100 bin gibi bir fark var ayrıca 2. Ellerde gıdıklanmaya başladı şu an…

• Selam arkadaşlar.

LCI için gizli özellik açma konusunda işlemi kendi yapan oldu mu ?

bt-wifi OBD cihazım mevcut, bimmercode yazılımı ile gizli özellikler açılıyor. ses modları bowers and wilkins , konser modu, tek tıkta 5 sinyal, bagaj kapağını kumandadan tek tuşla açıp kapama, gündüz farlarını ayarlayabilme, ve sport+ diye sürüş modu ekleniyor. spor göstergeler vs. Çok bi özellik yok ama kenarda gizli kalmasından da rahatsız oluyorum :) kendim yapmaktan da keyif alıyorum.

kendi yapıp öneride bulunabilecek, destek olabilecek var mı ?

• 
Sayfa: önceki 14331434143514361437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.