Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1443. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mcanerg
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
28.848
Cevap
432
Favori
2.190.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 14391440144114421443
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kitapçıkta bu şekilde yazıyor yağ türleri.

ll04 yerine ll12fe daha mı uygun yani.

Bilen varsa yazabilir mi?

BMW 3 serisi (G20)
  • acenteci A kullanıcısına yanıt

Eklemişlerdir baz paket fiyatına.

• Fatal_Blow kullanıcısına yanıt
    Kitapçığı bilmiyorum ama bir hafta önce yağ için otomolden kutulu olarak satın almak istediğimde
    BMW twin power turbo gold olan uyumlu bilgisi aldım.servislerde ise galondan kullaniyorlar genelde ama şunu soylemek lazım 6 litre yağ 8.5-9 bin TL civarı kutulu olarak . BMW uyumlu Shell ve Castrol motul da kullanılabilir ve yarıdan da ucuz dedi satisci arabayı uzun süre yüksek limitli kullanmayanlarin ve 8-10 binde bir yağ için sinyal beklemeden düzenli degistirenlerin BMW long a çok ihtiyaçları olduğunu düşünmüyorum. motoru uyumlu olan her yağ korur ancak en önemlisi her kullanısta en az 20 km gitmektir motorun omrunu yağ ömrünü kısa mesafe aç kapa bitirir istediğin yağı kullan farketmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozc.elk. O kullanıcısına yanıt

Zaten bu yüzden de (eskiden longlife yağ ile TR'de 30bin bakım aralığı verilirken) daha zor şartlarda kullanılan arabaların bakım km'lerini daha erken verirdi yol bilgisayarı. Uzun yolcular ise 28-29bin km'leri zorlardı bakım için  

• Herkese merhaba

Aracımda hiçbir sebep ve uyarı yokken iç ambiyans ışıkları yanıp sönmeye başladı. Aracı kapatıp tekrar çalıştırdım fakat düzelmedi. Bakıma az süre kaldı onunla mı alakalı diyeceğim ama ilk bakımdan önce böyle bir şey olmamıştı bilgisi olan var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w0m3x W kullanıcısına yanıt
    Şikayet var da i 5 de yaşamışlar benzer sorunu
    car play bağliyken telefondan arama yaparak deneyin demişler. Bir deneyin isterseniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • w0m3x W kullanıcısına yanıt

Ses açma düğmesine 30 sn basılı tutup resetleyin.. aracınız car play e bağlıyken cevapsız aramanız olmuş sanırım telefonunuzda… yada car play e tekrar bağlayıp arama yapın düzelicektir. Korkulacak bir durum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14391440144114421443
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.