Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1434. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.847
Cevap
432
Favori
2.190.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
46. Sırada  bugün en iyi #24
Sayfa: önceki 14321433143414351436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben dün ziebarta verdim arabayı, cam su kaydırıcı yapacaklar bakalım farkedecek mi. Bu arada eşimin arabası da 1yaşında o da iz bırakıyor demişti bosch aerotwin taktım şu an ne se var ne de iz. Sıfır araçlarda gemide vs beklerken bu silecek lasitkleri ömrünü tamamlıyor bence.

• Arkadaşlar Borusan’da bir BMW G20 araç var 2021 model. 34bin KM’de. Şirketin kendi aracı olarak kullanılmış ama aşağıda paylaştığım şekilde sürtme kaynaklı bir ekspertizi var. Sizce alınır mı? 2.300 fiyatı var.

BMW 3 serisi (G20)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salvatuon kullanıcısına yanıt
    Tramer kaydı ne kadar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Burak IJQPA B kullanıcısına yanıt

Borusan kendi araçlarına tramer oluşturmuyor. Serviste kendileri onarıyor.

• Daha once yazmıştım aracımda ara ara meydana gelen cok cok hafif direksiyon takılmaları oluyor diye. Yurt dışı forumlardan araştırdım "natchy steering" ( mekanik olarak pürüssüz olmayan direksiyon ) şeklinde şikayeti olan başkaları da olmuş. Genel olarak sorunu ust direksiyon kolonu değişimi cozmus. Kutu değişimi soruna cozum olmamış. Bakalım borusan ile bağlantıya gecicem . Sıkıntı aracın garantisi bitti . 2022 model 16000 km de arac. Iyı niyet garantisi konusunda yardımcı olacaklar mı bakalım

• Nyassa010 N kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Daha once bakim vs yetkili servis mi kullandiniz? Bence iyi niyet garantisine sokarlar. Hic olmazsa indirim oranlarini max seviyede tutarlar. BMW 3 serisi (G20) 

Kazalı halinin resimleri var mı peki? Resim de yoksa bana pek güven vermedi, hasarını görmediğim ve tramerini bilmediğim arabanın bir tarafını komple boyayan ve değişim içeren bir işlem…

Bu yasal değil bildiğim kadarı ile, tramer oluşturmak zorunda değil mi? Bu kaza işi biraz mide bulandırıcı ama ondan bağımsız ben şahsen şirket aracı almam, kimse şirket aracını kendi aracı gibi özenle kullanmıyor.

• Burak IJQPA B kullanıcısına yanıt

Kaza fotosu yok. Aracı cazip kılan nispeten düşük km’li olması ve bakımlarının yetkili serviste yapılması.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Evet ilk bakım borusanda yapıldı suan 2. bakım zamanı geldi onu da borusanda yaptırmayı dusunuyorum. Bana ilginc gelen bu şikayet ile ilgili baya yazı var yurtdışında ama bizde hic yok

Merak etmeyin hallederler. BMW 3 serisi (G20) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 6 Mart 2025; 13:2:9 >
  • guvenxoca kullanıcısına yanıt

yüzde 3 + meslek indirimi yüzde 1 ( dr, avukat, hakim vs )

Kazalı fotosu yoksa airbag sökerek kontrol dahil bir eksper yaptırmanızı öneririm,

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyassa010

Evet ilk bakım borusanda yapıldı suan 2. bakım zamanı geldi onu da borusanda yaptırmayı dusunuyorum. Bana ilginc gelen bu şikayet ile ilgili baya yazı var yurtdışında ama bizde hic yok

Evet direksiyon kutularında kronik olmamakla beraber bir cok araçta var sorun… yalnız bu sorun çoğunlukla yurt dışı araçlarında mevcut.. bazen rot kollarıda benzer sorunu yaratabiliyor… eski aracım 2021 21.000 km de son tura gelirken “tık tık” şeklinde ses yapıyordu… aracın garantisi biteli 1 ay olmuştu borusan istinye ye götürdüm ve DİREKSİYON KOLONUNDA MİLİN ETRAFINDA BİR BURÇ VARDI VE FABRİKADAN YAĞSIZ TAKILMIŞ” dediler 2-3 saatlik işçilikle halletik yağladık tekrarlamaz dediler ve 2023 te 1.900 tl ücret cıkardılar bende aracın garantisi biteli 1 ay oldu kesinlikle kabul etmem dedim size dönecez dediler 1-2 saat sonra memnuniyetiniz adına garantiden hallediyoruz dediker 😬ertesi gün kampanya dan + garanti yi yaptırdım hatta sonrasın şu an yeni aldıgım aracıda 6.000 km olmasına ragmen garantiyi uzattım… aracınız 3 yılı doldurmadıgı sürece +garanti yaptırabilirsiniz binecekseniz uzun zaman tavsiye ederim.

• Mpack M kullanıcısına yanıt

Benin garantim 4 ay once bitmiş. Bende olan durum ses değil ama direksiyonda merkezden itibaren cevirirken digital kesik kesik bir sertlik oluyor. Garanti uzatma işlemini garanti bittikten sonra uzatabildigimi bilmiyordum, bu bilgi icin tesekkur ederim.

• Aracının spotify’ından müzik dinlemek istediğimde böyle bir hata aldım bugün daha önce yaşayan ve çözümü bilen var mı? Normalden farklı olarak yaptıgım tek sey arabanın yerini bulamadıgım ıcın my bmw’den korna çaldırdım 2 kez

BMW 3 serisi (G20)

3 yıl ve 150-200 müydü neydi km yi doldurmadıgınız sürece garantiyi uzatabilirsiniz.. mesela 3 yılın dolmasına 10 gün kala uzattınız tabi size +3 vermiyor😬+2 olarak devam ediyorsunuz.. anlattıgınız durum sanki direksiyonun elektrik motoru gibi geldi bana umarım halledersiniz. Mutlaka yardımcı olurlar ama %100 mü destek verirler yada %80 mi vs illaki yardımcı olurlar

• Türkiye’de premium segmet orta seviyede en çok tartışılan konulardan biri bence c serisi mercedes mi, 3 serisi BMW mi konusu. Daha önce sıfır 2105 x3 ve sıfır 2017 318 BMW tecrübelerim var. İkinci el olarak 30.000 km ‘de aldığım 320 2024 model sportline araçla da oldukça tecrübem oldu. Daha önce ilk sahibi olduğum c180’i 140.000 km’de vererek BMW’yi 2.775.000liraya aldığımı da daha önce yazmıştım. Aracın kazası, boyası, değişeni yok ve full paket( head up, live cockpit pro hepsi var, harman kardon yok) Şu an kullandığım ikinci aracımız ise 2023 model 9000 km’de w206 c200 4 matic mercedes. BMW’yi almadan önce youtube’da 320’nin 400 ve 800 metre yarışlarında c200’ü geçtiğini gösteren videolar seyretmiştim. Şu an iki araı da aktif kullanan birisi olarak ifade edeyim ki bu mümkün değil. Tamam BMW yavaş veya gaza basınca gitmeyen bir araç değil kesinlikle ama dip gazda c200 normal bir sürücünün hissedebileceği kadar daha hızlı kesinlikle. W206, c 200 4 matic Mercedes’i ancak yazılımlı bir 320 geçebilir bana göre. Son süratten bahsetmiyorum, zaten son sürat için mercedes 246 km’deki limitörü ile bariz avantajlı. Şanzuman derseniz evet mercedes ani hızlanmalarda sanki 1 saniyeden az bir süre vites değiştirmekte tereddüt yaşayabiliyor, ama sonuç olarak benim hissettiğim mercedes bariz daha hızlı ve bu kağıt üzerinde de bu şekilde. 170 beygire karşı 204 beygir kadar bariz fark var mı derseniz bence o kadar değil. Mercedes oldukça ağır ve 4matic de oldukça performans kaybattiriyor olabilir. 120 km ‘den sonra rüzgar ve yol sesinde BMW açıkça daha iyi bence. Mercedes de öyle fazla ses alan bir araç değil ama BMW’deki çift cam farkettiriyor bana göre. Benim BMW aracım spoertline , iç trimlerde m sport ile fark var mı karşılaştırmadım ama iç mekan lüks algısnda da mercedes bir tık önde bence. Son olarak tüketim derseniz yine BMW çok daha iyi görünüyor. Şehir içinde mercesdes 11-12 litrelerde geziyor . BMW 9 litre civarında.

• buraksakar B kullanıcısına yanıt
    Trim seslerini mukayese etmemişsiniz. Mercedes te elinizle farklı yerlere bastırın ve parçaların oynamasını , çıkan çıtırtıları dinleyin. Bir de BMW de deneyin bunu. Benim araç 1 sene oldu çıt yok. Ne sunroof ne direksiyon tıkırtısı ne de başka bir şey. İlaveten BMW iç mekan daha ferah geliyor bana. Olsun varsın C biraz daha hızlı gitsin benim için bir tercih kriteri değil bu. Tartışmasız BMW diyorum ben marka fanatikliği olarak anlaşılmasın ama öyle 😃

Bir de 3 serisinin bu motorunu mild hybrid yaparlar ve hem tüketimi daha da iyileştirir hem de alt devirlerdeki nispeten cansızlığı çözerlerse Mercedes’in işi biter zaten satış rakamları bunu gösteriyor. Tabii bunlar toplam otomobil satış rakamları.

BMW 3 serisi (G20)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 6 Mart 2025; 19:59:1 >

• 
Sayfa: önceki 14321433143414351436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.