Garantinin etkilenmesi söz konusu mu? Yoksa garanti ile alakasız mı? Teşekkürler |
BMW 3 serisi (G20) (1436. sayfa)

-
-
Ben biriyle konuşmuştum,ama cesaret edemedim. garanti dışı kalmasından korktum. Aşağıdaki özellikler açılıyor;
G20 LCI
•Sport plus mod eklenmesi.
•Comfort plus mod eklenmesi.
•Aracın başlangıçta hangi sürüş modunda açılacağını belirleme.
•Ambiyans renkleri düzenleme değiştirme.
•Video izleme (sadece araç dururken)
•M3 araçlardaki gibi lastik sıcaklıklarını görüntüleme.
•M3 araçlardaki gibi Turbo boost, Yağ sıcaklığı, Beygir ve Tork göstergelerini ekleme.
•Konfor sinyal sayısını 5’e yükseltme.
•Gündüz farlarını açıp kapatma düğmesi.
•Araç çalışır haldeyken de farları kapatabilme.
•Römork kamera açısı eklenmesi.
•Elektrikli bagaj bulunan modellerde kumandandan ve içerideki düğmeden tek basışta bagaj kapatma.
•Lastik sıcaklıkları görüntüleme.
•Kapı açılınca cam durmasının iptali.
•Sellektör atılınca sislerin kapanması.
•Hafızalı start-stop kodlaması.
•Koltuk ısıtma hafızası. Nasıl bırakılırsa öyle devam eder. 15 dakika/24 saat/Kalıcı.
•Koltuk soğutma hafızası. Nasıl bırakılırsa öyle devam eder. 15 dakika/24 saat/Kalıcı.
•Emniyet kemer ikazı susturma tercihe bağlı.
•Bowers & Wilkins ses parametresi.
Launch Control ve shifting light aktivasyonu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acenteci -- 8 Mart 2025; 0:53:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Garanti dışı diye bir durum yok. Servise girdi bir çok kişi gizli özellikler açık şekilde garanti içinde. Kimsenin bunlarla ilgilendiği yok. Hatta motor yazılımlı ve vites yazlımlı da girildi, bakım yaptırılıp normal şekilde çıkıldı. Serviste anahtardan tüm araç bilgilerini de okuyorlar zaten.
Ek bir donanım retrofit yaparsanız, onunla bağlantılı bir yerde arıza olursa o kısım garanti dışı kalır ya da motor/vites yazılımını güncelletirseniz oralarda arıza çıkarsa haliyle o size kalır.
Not : Launch control ve shifting lights vites yazılım değişikliği ile olur. Gizli özellik açan uygulamalarla yapılacak bir işlem değildir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: acenteci
Ben biriyle konuşmuştum,ama cesaret edemedim. garanti dışı kalmasından korktum. Aşağıdaki özellikler açılıyor;
G20 LCI
•Sport plus mod eklenmesi.
•Comfort plus mod eklenmesi.
•Aracın başlangıçta hangi sürüş modunda açılacağını belirleme.
•Ambiyans renkleri düzenleme değiştirme.
•Video izleme (sadece araç dururken)
•M3 araçlardaki gibi lastik sıcaklıklarını görüntüleme.
•M3 araçlardaki gibi Turbo boost, Yağ sıcaklığı, Beygir ve Tork göstergelerini ekleme.
•Konfor sinyal sayısını 5’e yükseltme.
•Gündüz farlarını açıp kapatma düğmesi.
•Araç çalışır haldeyken de farları kapatabilme.
•Römork kamera açısı eklenmesi.
•Elektrikli bagaj bulunan modellerde kumandandan ve içerideki düğmeden tek basışta bagaj kapatma.
•Lastik sıcaklıkları görüntüleme.
•Kapı açılınca cam durmasının iptali.
•Sellektör atılınca sislerin kapanması.
•Hafızalı start-stop kodlaması.
•Koltuk ısıtma hafızası. Nasıl bırakılırsa öyle devam eder. 15 dakika/24 saat/Kalıcı.
•Koltuk soğutma hafızası. Nasıl bırakılırsa öyle devam eder. 15 dakika/24 saat/Kalıcı.
•Emniyet kemer ikazı susturma tercihe bağlı.
•Bowers & Wilkins ses parametresi.
Launch Control ve shifting light aktivasyonuAracın mevcut özellikleri olduğu için garantiyi etkilemez,
Aracın desteklediği ama kapalı olan özellikleri aktif hale getiriyorsun sadece:
Chip Tuning ayrı konu: aracı 300 hp yapıp Piston kırarsan senin araç yazılımlı deyip garantiye sokmayabilirler,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mercedes’in de en kısa sürede bu yanlıştan dönmesini dilerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Euroncap yeni kriterlerinde temel fonksiyonlar için fiziksel tuşları da zorunlu tutacakmış .
Bu arada ben de aldıktan 1ay sonra Özgörkeyden kalan bakiyemi aldım, 12.000tl az da değil. Burada görmesem alamayacaktım
-
selamlar hafta içi borusan istinyeye bakima götürecegim 2022 lci sportline aracimi, borusunda ücretini verip m-sport disk kaliper taktirabiliyor muyuz acaba standart frenler yerine ?
Geçmişe yönelik tüketim verilerini nasıl görüyoruz. Yakıt alımından itibareni işaretledim. Ekranda anlık tüketim görünüyor. Yakıt alımından itibaren ortalama tüketimi nasıl görüyoruz? Teşekkürler.
-
sinyal kolundaki bc tuşu ile veriler arasında geçiş yapabilirsiniz.
-
Tamam , teşekkürler.
-
Evet ama saçma sapan bir fiyat çıkıyor. Aynı paraya almanya’dan m performance getirip borusan’da taktırabilirsiniz (faturası varsa işlemi yapıyorlar).
teşekkürler
-
hocam birsey sormak istiyorum.3-4 serisi için led farları laser ile değiştirdiğimizde ekstra kablo-modül vs birsey daha gerekiyor mu yoksa sadece farlar ve kodlama ile halloluyor mu ?
-
O konuda bir deneyimim olmadığından yorum yapamıyorum.
Selam arkadaşlar.
Arac lci,
Ayak ile bagaj acma 1-2 kez çalıştı, bi düzgün çalıştıramadım, ayağımı sallayıp duruyorum araç arkasından,
Dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Sensor Temizlik Vs.
Sağa sola Sallamayacaksınız.
Bir kez ayağınızı ileri götürün çekin işlem tamamdır.
Araca çok yakın durmayın emniyet amacıyla bagajı açmayabilir.
Merhaba,elinizi Bagaj spylerine koyup ölçü alın,ayağınızı birken alta gösterip çekin. Her seferinde çalışacaktır,alışınca çok pratik.
BC tuşundan bilgilere ulaşılıyor ama hala en baştan beri olan benzin tüketimi ortalamasını ya da son yakt alımından sonraki tüketim ortalamasını görmeyi başaramadım. Daha önce x3 ve 318’de çok rahat görüyordum. Mercedes c200’de de çok basit bir şekilde ulaşılıyor. Ekranı son yakıt alımından sonraya getiriyorum ama bir değer yok. Sadece anlık tüketimi ( rölanti veya sürüş esnasında) görüyorum. Herhalde çok açık vermek istememişler. :)))))
-
sağdaki dokunmatik ekrandan veya my BMWden görebilirsiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X