Live cockpit Plus özelliği olan ve idrive 8.5 yüklü lci refreshlerde var Augmented view (arttırılmış gerçeklik) |
BMW 3 serisi (G20) (1433. sayfa)

-
-
-
Arkadaşlar bayide güncek indirim oranı nedir ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tahmin ettiğimiz gibi ortam sıcaklığıymış problem, benim silecekler iz bırakıyor sizde de var mı, sattığım araçta Bosch aerotwin takmıştım o çok iyiydi, buna baktım da dandik çok kaliteli değil kauçuğu
-
Euro da kur bir anda zıpladı bu hızla devam eder mi bilemeyiz tabi de sıfırlar için durum iç açıcı olmaz böyle giderse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Silecekte 3 ay veya 5 bin km sınırı varmış. Servise gittim değiştirdiler. Fakat hala hem ses yapıyor hem iz bırakıyor. Ben de memnun değilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün arka tamponu otoparkta ufaktan çizdim. Park asistant plus ve 360 kamera var ama araç tam temasta fren yaptı. Ders oldu artık tam güvenmem. Bu arada 360 kameranın da pek bir olayı yok. O görüntüye güvenip park denemek çok güvenli değil. Arka kamera da biraz karanlık. Bmw bugün bende sınıfta kaldı.
-
Sensörlerin algılamasında biraz gecikme oluyor eğer tam durup yavaşça kademeli yanaşmazsanız, yani belli bir hızla direkt gelip sinyal seviyesi artınca durayım derseniz uyarı gecikebiliyor.
Bende 360 kamera yok, ama gizli özelliklerden römork modunu açmıştım. O moda geçince geri yanaşırken zoomlu bir şekilde tamponu gösterdiğinden çok hassas bir şekilde sıfır yanaşabiliyorsunuz gerektiğinde.
Zaten idrive 8.5 kullaniyorum Aracim 3 serisi degil
Sağolun nazarlık oldu. ist maltepe autokinge bir göz gezdirdim de yorumlar ve fotoğraflar baya kötüydü. sanırım cepten butik bir yerde yaptırırım. Forumda istanbul'da bu tarz işler için öneri verebilecek var mı ? ya da iyi bir autoking, rs servis şubesi de olur.hem benim gibi ihtiyaç duyacak kişilerde faydalanmış olur.
-
Benim aracıda da live cockpit pro ve head up var. Kendi navigasyonu ya da android oto ile bağlandığımda navigasyon şöfor tarafındaki ekrana da geliyor ve ayrıca head up üzerinden oklar ve sapacağınız yerlerin tabelaları çıkıyor. Ancak carplay ile bağlandığımda head up üzerinden bir yönlendirme çıkmıyor ve şöför tarafındaki ekrandan da takip edilemiyor. Bunun bir çaresini bilen var mı acaba?
-
Carplay le bağlandığınızda apple haritaları açıp hedef oluşturduğunuzda sürücü tarafına apple haritalar geliyor
Apple haritaları denemedim. Onu deneyeyim. Head up’a da geliyor mu?
-
Waze uygulamasının güncel versiyonu da aynı şekilde kadrana yansıyor.
Bende headup yok bilemiyorum
bende android tarafı google maps head up a kavşak dönüşlerine yaklaşınca harita beliriyor. yolun tamamına referans sürücü ekranında oluyor ama ne zaman rota dönüşleri oluyor aynı ekran head up a yansıyor. onun haricinde head upta yönlendirmeler oluyor.
-
-
Androidle bağlandığınızda da head up’ta okla tönlendirmeler ve bazı ek navigasyon yönlendirmeleri çıkıyor.
-
-
camı dıştan izopropil alkol ve temiz bezle silmenizi öneririm, böcek ve dış kirler cama yapışarak sileceklerin kaymasını engelliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X