Şimdi Ara

BMW 316 otomatik satışa sunuldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bmw türkiye sitesinde 3.16 modelinde otomatik versiyon satışa çıkmış görünüyor. Ayrıntıları sitede bulamadım. aytrıntılı bilgisi olan var mı?

• arkadaşlar biraz önce baktım fiyat listesinde 3.16 için manuel yazıyor. Galiba yanlışlık yaptıklarından sonradan değiştirmişler benide yanılttılar ama olsa iyi olurdu heralde....
  • quote:

Orijinalden alıntı: turanoner

arkadaşlar biraz önce baktım fiyat listesinde 3.16 için manuel yazıyor. Galiba yanlışlık yaptıklarından sonradan değiştirmişler benide yanılttılar ama olsa iyi olurdu heralde....
    http://forum.donanimhaber.com/m_37558796/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: turanoner

arkadaşlar biraz önce baktım fiyat listesinde 3.16 için manuel yazıyor. Galiba yanlışlık yaptıklarından sonradan değiştirmişler benide yanılttılar ama olsa iyi olurdu heralde....
    mart üretimi nisan teslimi 316i otomatik olarak sr satışta olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcanc

mart üretimi nisan teslimi 316i otomatik olarak sr satışta olacak..

Alıntıları Göster
    3.16i'nin liste fiyatı baz donanımın fiyatı mı? Eğer öyleyse 3.20d'nin baz modeli ile arasında 12 bin TL fark var. Bu fark az değil mi? Yoksa listedeki 3.16i donanım olarak dolu mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TcpIp

3.16i'nin liste fiyatı baz donanımın fiyatı mı? Eğer öyleyse 3.20d'nin baz modeli ile arasında 12 bin TL fark var. Bu fark az değil mi? Yoksa listedeki 3.16i donanım olarak dolu mudur?

Alıntıları Göster
    3.16i zaten deli gibi yakıyor ve bir o kadar hantal... otomatikle artık ne kadar yakar düşünmek bile istemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

3.16i zaten deli gibi yakıyor ve bir o kadar hantal... otomatikle artık ne kadar yakar düşünmek bile istemiyorum..

Alıntıları Göster
    Sakin kullanımda 3.16i ortalama ne kadar yakar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TcpIp

Sakin kullanımda 3.16i ortalama ne kadar yakar?

Alıntıları Göster
    1998 Fiat Tipo ardından 2008 Renault Clio ve son arabam 2009 Toyota Corolla

bugün BMW 3,16 gördüm ve iyice inceledim...

Aman allahım o ne arabaydı öyle..... kısmet olursa bundan sonraki aracım BMW 3,16 ya da 3,18 olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbulduker

Aman allahım o ne arabaydı öyle..... kısmet olursa bundan sonraki aracım BMW 3,16 ya da 3,18 olucak

3.18'ler bitti artık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mbulduker

3.18'ler bitti artık

Alıntıları Göster
    3.16'ya hantal diyorsunuz. Tabii ki 1.5 tonluk arabayı 1.6'lık motora çektirince kalkışta biraz hantallık oluyor fakat araç biraz hızlandıktan sonra gayet iyi gidiyor. Ayrıca araç o kadar güven veriyor ki 170-180 km ile giderken bile ayağınızı gazdan çekme ihtiyacı duymuyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Kingdom

3.16'ya hantal diyorsunuz. Tabii ki 1.5 tonluk arabayı 1.6'lık motora çektirince kalkışta biraz hantallık oluyor fakat araç biraz hızlandıktan sonra gayet iyi gidiyor. Ayrıca araç o kadar güven veriyor ki 170-180 km ile giderken bile ayağınızı gazdan çekme ihtiyacı duymuyorsunuz.

hantallık sadece kalkışta mı??

kalkış da, ani hızlanma da, performans alabilmek için sürekli yüksek devirlerde kullanmak gerekiyor.. araç zaten 115bg.. 0-100km 11 küsür saniye, hangi hızlanmadıktan sonrasını bahsediyorsun?!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Kingdom

hantallık sadece kalkışta mı??

kalkış da, ani hızlanma da, performans alabilmek için sürekli yüksek devirlerde kullanmak gerekiyor.. araç zaten 115bg.. 0-100km 11 küsür saniye, hangi hızlanmadıktan sonrasını bahsediyorsun?!

Alıntıları Göster
    iyi bir secenek,3,20d ile fiyat farkı 12000 tl olsada 2000 cc nin vergi yuksekligi var,sonucda bu fiyata otomatik,ve bmw,c180 k yakıt tuketimi 11 litre/100 km,bizzat kullandım

• quote:

Orijinalden alıntı: texmo

iyi bir secenek,3,20d ile fiyat farkı 12000 tl olsada 2000 cc nin vergi yuksekligi var,sonucda bu fiyata otomatik,ve bmw,c180 k yakıt tuketimi 11 litre/100 km,bizzat kullandım

Alıntıları Göster
    valla arkadaşlar bende otomatik vites 3.16 i compact var yakıt konusunda konuşmak bıle ıstemıyorum maşşallah hortum süleyman ve şunu kesın bı dılle söylerımkı bırdaha asla 3.16 almam motor yetmıyor hatta bmw'ye söylemek gerek 3.16 uretmesın bıle bu kasaya bu agırlığa en aşşağı 1800 motor paklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALIGRKN

valla arkadaşlar bende otomatik vites 3.16 i compact var yakıt konusunda konuşmak bıle ıstemıyorum maşşallah hortum süleyman ve şunu kesın bı dılle söylerımkı bırdaha asla 3.16 almam motor yetmıyor hatta bmw'ye söylemek gerek 3.16 uretmesın bıle bu kasaya bu agırlığa en aşşağı 1800 motor paklar.

Alıntıları Göster
    BMW 3.16 115 Hp'lik eski tarz motor yerine PSA için geliştirilen turbo benzinli downsizing tarzı motorları kullanacaktır büyük ihtimalle.
    C180 156 Hp nasıl 1500 Kg'lık aracı kaldırıyorsa benzer uygulamaları neden BMW yapamazsınki.
    Neticede motor hacimleri küçüldükçe emisyon ve vergi dilimleri kaygıları giderilecektir.

• aylar once bir otomobil dergisinde bmw 3 serisi icin yuksek beygirli 1.3cc motor uretecek diiyer birsey duymustum.. Sanirim o proje rafa kaldirildi... :D

dusunsenize 3.13i hahahaha.... 15lt fln yakar artik 100kmde...
  • quote:

aylar once bir otomobil dergisinde bmw 3 serisi icin yuksek beygirli 1.3cc motor uretecek diiyer birsey duymustum.. Sanirim o proje rafa kaldirildi... :D

316i full + full 70 bin TL 320d boşu 80 bin TL S@nroof bile yok 320d nin fullu 90 bin TL ye çıkıyor.
  • quote:

aylar once bir otomobil dergisinde bmw 3 serisi icin yuksek beygirli 1.3cc motor uretecek diiyer birsey duymustum.. Sanirim o proje rafa kaldirildi... :D

316i Kalkışta biraz hantal hızını alınca süper gidiyo 180 e çıkıyosun banamısın demiyo ayağını gazdan çekmeye bile ihtiyaç duymuyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: M6 canavarı

316i full + full 70 bin TL 320d boşu 80 bin TL S@nroof bile yok 320d nin fullu 90 bin TL ye çıkıyor.

pardonda 3.16i full + full dediğiniz araç nasıl 80.000TL oluyor??? bi kere bırakalım şu galerici ağzını BMW'de full + full diye bir şey yok... opsiyonları tamamiyle kişisel tercihlere göre belirlersiniz.. bu araç sadece paket paket satılmıyor!! eğer birbirine uyumlu en yüksek donanımı(sayıca en fazla donanım seçeneği) isterseniz fiyat 130.000TL'ye kadar çıkıyor bilmem haberiniz var mı???

3.20d'in de boşu 84.000TL'den başlıyor ve fullu 150.000TL'lere kadar çıkıyor...

artı 3.16i yüksek devirlerde ataklaşıyor 180km gibi bir örnek hangi kafayla verildi bilemiyorum ama.... bu da normalin üstünde ve can sıkacak kadar çok yakıt sarfiyatı demek!!!

bilgimiz yoksa, desteksizce atıp forum üyelerini yanlış yönlendirmeyelim!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 22 Ekim 2010; 18:49:47 >

• quote:

quote:

pardonda 3.16i full + full dediğiniz araç nasıl 80.000TL oluyor??? bi kere bırakalım şu galerici ağzını BMW'de full + full diye bir şey yok... opsiyonları tamamiyle kişisel tercihlere göre belirlersiniz.. bu araç sadece paket paket satılmıyor!! eğer birbirine uyumlu en yüksek donanımı(sayıca en fazla donanım seçeneği) isterseniz fiyat 130.000TL'ye kadar çıkıyor bilmem haberiniz var mı???

3.20d'in de boşu 84.000TL'den başlıyor ve fullu 150.000TL'lere kadar çıkıyor...

artı 3.16i yüksek devirlerde ataklaşıyor 180km gibi bir örnek hangi kafayla verildi bilemiyorum ama.... bu da normalin üstünde ve can sıkacak kadar çok yakıt sarfiyatı demek!!!

bilgimiz yoksa, desteksizce atıp forum üyelerini yanlış yönlendirmeyelim!!!

Alıntıları Göster
    :D :D hay allahım ya :D :D

• quote:

:D :D hay allahım ya :D :D

hay allahım ya derken??? aksini ispat et o zaman ya da kapat çeneni.. sadece kadrana bakıp otomobiller üstünde fikir yürüten çoluk çocukla uğraşacak vaktim yok burada...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.