Şimdi Ara

BMW 316ci (E46) 2001 Tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    35-40 bin TL civarında ikinci el bir araç almayı düşünüyorum. Bulunduğum yer Kars. Yoğun buzlanma ve kar yağışı olan bir il. Bulunduğum yerde 2001 model BMW 316ci var. Araç 225 bin km.'de. Aracı bayan kullanmış fakat kendisine uygun olmadığı için satmaya karar vermişler. Araçta değişen parça ve hasar kaydı yok. Bel altında boya var. Fiyata da 36.500 TL istiyor. Bu aracın kronik sorunları var mıdır ? Alırsam bana masraf açar mı ? Ayrıca arkadan itişli olması Kars gibi bir yerde çok sorun oluşturur mu ? Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracın fiyatı piyasaya göre ucuz bir sorunu olabilir. Ayrıca makyajlı kasa mı yoksa makyajsız mı 2001 de sanırım ikiside vardı.

edit: e46 kasa 2001 yılında makyaj yemiş fakat sedan araçlar sanırım coupeler farklı zamanmış yanlıs bilgi vermişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendindenvazgeçenadam -- 3 Mart 2018; 12:33:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e46 lar 2004 te makyajlandı.

2001 modelse makyajsız kasadır. Ve ben makyajsız kasayı daha cok seviyorum şahsen.

Soruna gelirsek. 316ci benzin tüketimi sizi üzebilir. En az 320 ci öneririm şahsen. Ancak araçta benim gibi performanstan önce görüntü geliyorsa. Alınır neden alınmasın. Ancak bu araçlar yıl yorgunu araçlar. 316ci diğer bmwler kadar yıpranmamıştır büyük ihitmal bu bir avantaj. Güzelce baktırabilirseniz sorun olmaz. Manuel mi?
  • Motor ve kaporta ustasına göstereceğim elbet. Ancak fiyatından endişem vardı acaba piyasanın ustunde mi diye.

• Araçta değişen ve hasar kaydı yok....?!?

Maşallah sürücü f1 pilotu ya da araba bildiğin tank.

• Sen buraya bakma alinir. Aldigin arabada yay,air,coil varmi ogren bunlar varsa alma.

2.bakman gereken yag kacagi varmi buna dikkat(yag pompasi vs. Baktir)

3.ise krank sensoru arizasi varmi buna bak

• Hantal bir araç ama alınır.Şehir içinde özellikle dedemin eski 1.9 pejo su gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E46 ya binmek istiyorum fakat korkuyorum masrafları yakıtı bizi aşar diye..

• Babanız J.K B kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Öncelikle yarın aracı expertize sokacağım. Malum expertizlerin baktigi şeyler belli. Motor performansi kaporta durumu ve alt takım filan. Bulunduğum yer Kars oldugu icin BMW motorundan öyle ahım şahım anlayan usta yok. Ancak elbette motor ustasına da göstereceğim aracı. Sizin bahsettiğiniz şeyleri kendim bakıp anlayabilir miyim ? Bakmam gereken kısımlar neresidır ?

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Yakıt konusunda standart atmosferik motorlar kadar yaktığını söylüyorlar. Varsın olsun 35 40 kurus yaksın. Yeter ki bindiğim arabanın araba olduğunu hissedeyim. Masraf konusunda ise benim de çekincelerim var.

• trust06 T kullanıcısına yanıt
    Kendisi 3. Sahibi imiş. Değişen var ancak sadece ön tampon. Boyları kısımlar ise sağda ve solda sürtmeden dolayı lokal boya şeklinde.tavan ve bagajda boya olmadığını söylüyor. Kaputta da boya yok diye biliyorum diyor ama yine de expertizde baktirinca doğrusu çıkar diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kankirmizibayrak

Yakıt konusunda standart atmosferik motorlar kadar yaktığını söylüyorlar. Varsın olsun 35 40 kurus yaksın. Yeter ki bindiğim arabanın araba olduğunu hissedeyim. Masraf konusunda ise benim de çekincelerim var.

35 kuruşa can kurban, standart 1.3 dizel egea dahi 35 kuruş yakıyor.. Biraz sert kullanınca E46 araçta 50 kuruşları geçeceğini düşünüyorum. Birde genel masrafları konusunda bir senelik ortalama bir düşünceniz var mı?

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Bakımlar ve keyfi masraf dışında bi masraf olacağını düşünmüyorum. Ha eğer olursa da senelik bence maksimum bin lira civarı filan olur diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.