Şimdi Ara

BMW 316İ Standart vs Alfa romeo 156?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, hayatımda ilk kez araç alacağım bütçem 50 bin tl. premium bir araba almak istiyorum satıcı değilim yani aldığım arabayı en az 3-5 yıl belki daha fazla kullanacağım. arabama özen gösteririm hor kullanmam o yüzden bakımlarını yapınca temiz kullanırım. şimdi bu arabaları alırsan başına bela alırsın demeyin çünkü her arabaya masraf yapılıyor ki bu paraya alacağım yaş olarak daha yeni arabalar var ama bu parayada açıkcası onlarında çok çok temizini bulmak pek mümkün değil. honda falanda alsam emin olun 1 yıl içinde o arabaya 10 15k gidecek çünkü bu paraya temiz araba hangi markadan alırsak alalım yok o para cepten bir kere çıkacak biliyorum. en azından bunun bilincinde olduğum için ve arabamı uzun yıllar kullanacağım için bmw yada alfa romeo gibi klas araba almak istedim. gerekirse 1 yılda tüm eksiklerini toplayacağım ama yapacağım. (almadığım her gün fiyatlar artıyor üstüne para biriktirsem 1 yıl sonra fiyatlar artacağı için belki hiç alma şansım olmayacak en azından az sorunlu birşey alıp toplayabilirim zamanla)

alfa romeo 156 güzel araba tasarım olarak tabiki e36nın yanına yaklaşamaz e36 bir efsanedir. yinede 156'nında tasarımı fena değil iç dizayn olarak 156 daha yeni böyle bir artısıda var. bu paraya alacağım 156 genelde 250-350 bin km arası oluyor nadirde olsa 210 220binde ilanlara düşüyor. araba 98 model yani bmwden 5 yaş genç bir araba krem döşemeli ve siyahları mevcut. belki aldığımda ilk 1 yıl bmwye oranla sorunsuz bineceğim ama 1 yıldan sonra illaki bakıma gidilecek ve servis parça sıkıntısı e36ya göre çok fazla yani ilk 1 yıldan sonra açıkcası gözüm korkuyor.

bmw 316i standart güzel araba , tasarım olarak biraz eski ama yinede kendine has bir tarzı var yine siyah ve full krem döşemeli alacağım denk gelirse. iç dizayn olarak alfa romeoya göre eski çünkü geneli 1991-1994 model bu arabaların. km ise genelde 280-350 bin arasında oluyor. araçlarda çok fazla değişen ve boya var biliyorum ama böyle takıntılarım olmadığı için benim açımdan sıkıntı yok. bmw belki ilk 1 yıl sorun yaratacak ama alfanın tam tersi 1 yıldan sonra toplayınca araba çiçek gibi olacak çünkü parça sıkıntısı ve arabadan anlamayan usta yok ülkemizde.

siz olsanız ne alırsınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notredede -- 9 Ekim 2021; 19:23:59 >

• Tam ilk arabasını alıcak kişi kafası , yanlış araç bakıyorsun tipo corolla vs bak . Bmw bilmem ama alfa romeo baya masraf çıkartır sana bir yerini yaparsın bir yeri bozulur . İkisi de riskli arabalar ha ben risk aldım diyorsan bmw al. Ama bu yaşta alacağın arabaların klas olmasına bakma sanayi klaslığa bakmaz para ya bakar.

Bir iki örnek

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-corolla-944129928/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-tipo-2.0-16v-sport-farkli-olmak-isteyen-961106798/detay

İlanlar ile bağım yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 9 Ekim 2021; 19:40:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O fiyatlara piyasada hala bolca bulunan corolla-civic ikilisi en iyi tercih. Bir tespitin doğru: o paralara hangi arabayı alırsan al sorun açacak sana ama resmen orta malı olmuş her sokakta bulunan bu japonların hem parçasını tık diye bulursun hem de uyguna satın alırsın. Kaldı ki japon araçların mekanikleri biraz daha dayanıklı oluyor, uzun yıllar kullanırsın. Öyle italyan yakışıklısı gibi her hafta sanayide parça aratmaz sana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    160 bine Alfa 156 vs Fiat Albea
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.