Şimdi Ara

bmw 318i 95 model - alfaromeo 156 1.6 twinspark 2001 model - peugeot 406 2.0 sportpack 2001 model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bmw 318i 95 model - alfaromeo 156 1.6 twinspark 2001 model - peugeot 406 2.0 sportpack 2001 model arkadaşlar 3 ü arasında kararsız kaldım sizce hangisi hepsi sıralı gazlı ve full versiyonlu bunlardan birini alıcam yardımcı olurmusunuz ?

• kardeşim allahını seversen o BMW yi listeden sil derdi bitmez o arabaların. ha temizini bulursun o ayrı ama temizinede 25 den aşağı para istemiyorlar. 25 ona vereceğinede git adam gibi bir araç al hatta sıfır araç al.. 4 senede aracı baştan yarattım yine de derdi bitmedi.. sattım başka aldım giden geleni arattı..

listeden bana en çok uyan Peugeot 406 var.. hem kasa güzel hemde eski Peugeotlardan olduğu için daha saĞlam.. bana göre fransızlar git gide görselliğe önem verdikçe kaliteyi bozuyor
  • PUG 406 DAHA SORUNSUZDUR .
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

kardeşim allahını seversen o BMW yi listeden sil derdi bitmez o arabaların. ha temizini bulursun o ayrı ama temizinede 25 den aşağı para istemiyorlar. 25 ona vereceğinede git adam gibi bir araç al hatta sıfır araç al.. 4 senede aracı baştan yarattım yine de derdi bitmedi.. sattım başka aldım giden geleni arattı..

listeden bana en çok uyan Peugeot 406 var.. hem kasa güzel hemde eski Peugeotlardan olduğu için daha saĞlam.. bana göre fransızlar git gide görselliğe önem verdikçe kaliteyi bozuyor

Hevesimi kırdın
    Bende istiyordum 320i 98 model

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.