Şimdi Ara

BMW 320 ALDIM YARDIM EDERMISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR DAHA ONCEDE TOPIC ACMISTIM YURT DISINDAN ARABA GETIRECEGIM DIYE 2 AYDIR FALAN YURT DISINDAYDIM ONCE 96 FALAN BMW 320 ALMAYAI DUSUNUYORDUM VERGILERINI ODEYIP TURKIYEYE SOKACAKTIM FAKAT GITTIGIMDE DEDEM TR YE KESIN DONUS KARARI ALMIS BENDE BEDELSIZ ITHALAT HAKKINDAN YARARLANIP 2004 MODEL 320 ALDIM ANCAK BI PROSUDURU ATLAMISIM EN AZ 6 AY ALAN KISININ USTUNDE GORUNMESI GEREKIYORMUS ARABANIN HER NEYSE LAF SALATASI YAPMAYIM KISACA BI KAC AY SONRA ARABAYI YURDA SOKACAGIM FAKAT

NL DE BIR COK SEY STANDART SUNULMUYOR MESELA ALDIGIM ARABANIN 4 CAMIDA MANUEL CRUISE CONTROL TAKTIRTICAM CAMLARI OTOMATIK YAPICAM + BI KAC AKSESUAR YAPTIRMAYI PLANLIYORUM SUAN MOTORA YONELK MAX YAPTIRABILECEKLERIM FILTRE VE KOMPLE EGZOST OLABILIR

istanbulda veya ankara da arabanın orjinalliğini bozmadan yaptırabileceğim yerler varmı birde ortalama fiat ne civarda olur eğer para arttırabilirsem alarmda düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum şimdiden herkeze teşekkürler

not kusura bakmayın büyük harfle yazdıgımı geç fark ettim düzeltmeyede üşendim

• 2004 model BMW 3,20 ve 4 camida manuel mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilikka

2004 model BMW 3,20 ve 4 camida manuel mi
    hocam dünyada hiçbir 2004 model bmw nin 4 camıda manuel diildir. arkalar manuel olsa bi nebze anlardım ancak öle bişey olmasının imkanı yok... varsa bir foto ile gösterirseniz memnun olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan

hocam dünyada hiçbir 2004 model bmw nin 4 camıda manuel diildir. arkalar manuel olsa bi nebze anlardım ancak öle bişey olmasının imkanı yok... varsa bir foto ile gösterirseniz memnun olurum...

Alıntıları Göster
    bende inanmiyorum 4 cam manuel olduguna.. imkansiz
  • quote:

bende inanmiyorum 4 cam manuel olduguna.. imkansiz

Alıntıları Göster
    Yahu neden imkansız olsun. Yazıyor işte. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodii123

Alıntıları Göster
    Bencede çok komik....Ben de hıc görmedim 1990 modelden sonra manuel camlı Bmw
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam yurt dısında genelde arabalarda manuel oluyo

Mesela 0 km Toyota Coralla avusturalya da manuel camlı geliyo.

Bi tek bizde bu tur aksesuarlar standard. Rahata alisik milletiz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: safakm

Hocam yurt dısında genelde arabalarda manuel oluyo

Mesela 0 km Toyota Coralla avusturalya da manuel camlı geliyo.

Bi tek bizde bu tur aksesuarlar standard. Rahata alisik milletiz ya

Alıntıları Göster
    90 model 3,16 vardi bizde 4 cam otomatikdi
  • quote:

90 model 3,16 vardi bizde 4 cam otomatikdi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Avrupada 1.4 70Bg lik Golf var.

Burda olsa satmaz.

çok kabak donanımlar var.

Demekki addamlar ucuz olsun BMW olsun diyerekten bunları talep ediyorlar onklar da satıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe01

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: efe01

bence de bu olay biraz atmasyon gib geliyo ya..

90 dan sonra filan bmw de tamanen otomatik cam kullanıldı ki..

walla bide bildiğim kadarıla ve yutdışında bulunduğum yerlerde genelde hep otomatikti..

kaldı ki hollanda da öyle ufak şey bi ülke depilki manuel olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: umut16

quote:

Orjinalden alıntı: efe01

bence de bu olay biraz atmasyon gib geliyo ya..

90 dan sonra filan bmw de tamanen otomatik cam kullanıldı ki..

walla bide bildiğim kadarıla ve yutdışında bulunduğum yerlerde genelde hep otomatikti..

kaldı ki hollanda da öyle ufak şey bi ülke depilki manuel olsun..

Alıntıları Göster
    öyle bmw olcana hiç olmasın daha iyi

• 2004 320 bmw ister hollanda da olsun ister hindistanda ister almanyada isterse de tr de..... asla 4 cam manuel olmaz olamaz......
    dogdum dogali babam bmw kullaniyo 30 yasina geldim hala bmw kullaniyo.... boyle bishey duymadim gormedim....

sana bmw 320 gorunumlu 124 kaktirmish olmasinlar......

quote:

Orjinalden alıntı: anadolurock

ARKADASLAR DAHA ONCEDE TOPIC ACMISTIM YURT DISINDAN ARABA GETIRECEGIM DIYE 2 AYDIR FALAN YURT DISINDAYDIM ONCE 96 FALAN BMW 320 ALMAYAI DUSUNUYORDUM VERGILERINI ODEYIP TURKIYEYE SOKACAKTIM FAKAT GITTIGIMDE DEDEM TR YE KESIN DONUS KARARI ALMIS BENDE BEDELSIZ ITHALAT HAKKINDAN YARARLANIP 2004 MODEL 320 ALDIM ANCAK BI PROSUDURU ATLAMISIM EN AZ 6 AY ALAN KISININ USTUNDE GORUNMESI GEREKIYORMUS ARABANIN HER NEYSE LAF SALATASI YAPMAYIM KISACA BI KAC AY SONRA ARABAYI YURDA SOKACAGIM FAKAT

NL DE BIR COK SEY STANDART SUNULMUYOR MESELA ALDIGIM ARABANIN 4 CAMIDA MANUEL CRUISE CONTROL TAKTIRTICAM CAMLARI OTOMATIK YAPICAM + BI KAC AKSESUAR YAPTIRMAYI PLANLIYORUM SUAN MOTORA YONELK MAX YAPTIRABILECEKLERIM FILTRE VE KOMPLE EGZOST OLABILIR

istanbulda veya ankara da arabanın orjinalliğini bozmadan yaptırabileceğim yerler varmı birde ortalama fiat ne civarda olur eğer para arttırabilirsem alarmda düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum şimdiden herkeze teşekkürler

not kusura bakmayın büyük harfle yazdıgımı geç fark ettim düzeltmeyede üşendim

• quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

öyle bmw olcana hiç olmasın daha iyi

Alıntıları Göster
    İnanırım,doğrudur... Çünkü Avrupa'da aracın hemen her türlü donanımı opsiyonel olarak satılıyor.ARkadaşım Norveç 'de kalıyor ve 2000 model BMW'sinde klima yok. Baya bi gülmüştüm.... Neyse kendisi hiç kullanmayacağı klima sistemi için para vermemiş (Norveç de pek sıcak olmazmış )ve o dönemde 4000 euro civarı indirim aldığından onun yerine ise navigasyon aldığından bahsetmişti.. Haklıydı..

• quote:

Orijinalden alıntı: SACRED REICH

İnanırım,doğrudur... Çünkü Avrupa'da aracın hemen her türlü donanımı opsiyonel olarak satılıyor.ARkadaşım Norveç 'de kalıyor ve 2000 model BMW'sinde klima yok. Baya bi gülmüştüm.... Neyse kendisi hiç kullanmayacağı klima sistemi için para vermemiş (Norveç de pek sıcak olmazmış )ve o dönemde 4000 euro civarı indirim aldığından onun yerine ise navigasyon aldığından bahsetmişti.. Haklıydı..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar avrupada, bmw lerde dahil olmak üzere bütün araçlar şahin donanımıyla satılıyor ve alıcı buluyor, hatta en çok satılan golf modeli 1.4 70 hp lik versiyon, full otomobil alacam diye 40 b segmenti araca 40 milyar veren insanlar bizim ülkemiz haricinde yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

arkadaşlar avrupada, bmw lerde dahil olmak üzere bütün araçlar şahin donanımıyla satılıyor ve alıcı buluyor, hatta en çok satılan golf modeli 1.4 70 hp lik versiyon, full otomobil alacam diye 40 b segmenti araca 40 milyar veren insanlar bizim ülkemiz haricinde yok.

Alıntıları Göster
    YAHU HOCAM YALANMI SOYLUYORUM ARABA STOK YOK ARABNIN RESIMLERI MEVCUT DEGIL

LUTFEN RICA EDIYORUM BU TARZ YORUM YAPACAKSANIZ YAPMAYIN DAHA IYI
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dodii123

TESEKKURLER ALLAH HERKEZE NASIP ETSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolurock

quote:

Orjinalden alıntı: dodii123

TESEKKURLER ALLAH HERKEZE NASIP ETSIN

Alıntıları Göster
    Yeni kasalarda hiç görmedim . Şaşılacak şey arka tamamda ön
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Alıntıları Göster
    Olabilir yau :)

"elektrische ramen" elektrikli camlar dmek galiba

2003 model 3.20 nin extra donanımlarında yazıyor bu.Hollanda da 2.el araba satan 1sitede baktım.Demek ki extra donanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 29 Ocak 2007; 18:36:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Alıntıları Göster
    EVET ARKADAŞIM ÖN TARAFLARDA MANUEL AVRUPA ÜLKELERİNİN ÇOĞUNDA BU SİSTEM MEVCUTTUR BİR ÇOK DONANIMI STANDART SUNMAZLAR YUKARIDA BİR ARKADAŞIMIZINDA BELİRTTİĞİ GİBİ ŞAHİN DOĞAN DONANIMIYLA SATILAN COK ARABA VAR

BANADA ARABANIN FİATI VE KM UYGUN GELDİĞİ İÇİN VE ARABA BOFAK GARANTİSİ ALTINDA OLDUĞU İÇİN FAZLA DÜŞÜNMEDEN ALDIM

TURKÇE OLARAK YAZIYORUM BOFAK GARANTİSİNİN TÜRÇEDEKİ KARŞILIĞINI BİLMİYORUM

• quote:

Orijinalden alıntı: anadolurock

EVET ARKADAŞIM ÖN TARAFLARDA MANUEL AVRUPA ÜLKELERİNİN ÇOĞUNDA BU SİSTEM MEVCUTTUR BİR ÇOK DONANIMI STANDART SUNMAZLAR YUKARIDA BİR ARKADAŞIMIZINDA BELİRTTİĞİ GİBİ ŞAHİN DOĞAN DONANIMIYLA SATILAN COK ARABA VAR

BANADA ARABANIN FİATI VE KM UYGUN GELDİĞİ İÇİN VE ARABA BOFAK GARANTİSİ ALTINDA OLDUĞU İÇİN FAZLA DÜŞÜNMEDEN ALDIM

TURKÇE OLARAK YAZIYORUM BOFAK GARANTİSİNİN TÜRÇEDEKİ KARŞILIĞINI BİLMİYORUM

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR RİCA EDİYORUM AYRINTILARA TAKILMAYALIM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ YUKARIDA SAYDIKLARIMI UYGUN MALİYETLE NEREDE YAPTIRABİLİRİM

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.