Şimdi Ara

BMW 320 ALDIM YARDIM EDERMISINIZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: toyotaergul

arkadaşlar 4 cam da manuel olabilir bizler 4 camı otomotik olmayan araçları almayan hafif çizikte veya boyada fiyat kıran arabamda klima yok dendiği zaman bir birimize gülen normal farlar işimizi görmüyomuş gibi zenon far niye koymamış diye sinirlenen bi milletiz şimdi hakkımız değilmi diyeceksinizde bizim ülkemiz bizim çok fazla lüksü sevdiğimiz bu halde adamalar dünyanınen zengin ülkeleri ellerinde telefon olarak 3310 var ben bunları diyerek sizelere laf söylemiyorum ben kendimede söylüyorum çünkü aynısını bende yapıyorum yapmıyorum diyenede inanmıyorum.bizki brodwaye bile oto.cam yapan bi milletiz.

• valla yazmayayim dedim ama bende belcikada yasiyorum genelde belcika hollanda ve luxemburg (benelux) genlde ayni sartlarda satiliyor arabalar ama ben hic gormedim on camlar manuel bmw 2004 de bende sifir araba aldim araba bakarken bmw ye de gittim 320 en dusuk modeline de bakmistim ama ben gormedim bir teslik var bu iste

evet avrupada bir cok sey opsion ornek arabanin icinde paspas yok mesela ama elektrik li ayna standart camin olmamasi tuhaf anadolurock kardes sen bu arabayi gordunmu

eger gercekten boyleyse dedene soyle o arabayi satsin baska bir araba alip gelsin sen de onu al bence
  • evet arkadaşlar arkadaşin söylediği doğru olabilir 2001 model bmw 320de klima yoktu sonradan taktırmışlardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reason
    Hatta arabanın bagaj kapağına "model-seri yazdırmama...." opsiyonu da epey pahalıydı..

Demek bu yüzdenmiş çok merak ediyodum bunu, birçok BMW de yazmıyo özellikle 5serisinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

evet arkadaşlar arkadaşin söylediği doğru olabilir 2001 model bmw 320de klima yoktu sonradan taktırmışlardı

klima olabilir ama cam mumkun degil yaaa 1994 model olsa tamam diyecem de 2004 model araba

http://www.bmw.be/be/nl/index_narrowband.html
    buradan actuele productcatologus a basin gorebilirsiniz anlamadigiz sey olur sa sorun yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polotje -- 4 Şubat 2007; 2:09:05 >

• bmw nin kuş serisi heralde
  • SÖYLENDİGİ GİBİ ORDA 17 18 YASINDA BİR COCUK BİRİKTİRDİGİ PARAYLA ARABA ALABİLİYOR...BEN HAMBURG TA KALDIM 8 AY VE BU SIFIR DONANIM SAYESİNDE ZATEN SERMAYENİN MERKEZİ OLAN ALMANYA DA BU GİBİ BMW LERİ ÇOK UYGUN FİYATA ALINABİLİYOR.DONANIM İSTEYEN DE Bİ ARKADAŞ BAHSETMİŞ ALMANYA NIN HER YERİNDE BU TİP MODİFİYE VE DONANIM MERKEZLERİ MEVCUT..ORDA YAPTIRABİLİRSİN..TR DE ESKİ Bİ ARACA KLİMA TAKTIRMAYA KALKSAN EN AZ 3-4 MİLYAR İSTİYORLAR CAM OTOMATİGİ İSE 1-1 BUCUK MİLYAR CİVARI...TR DE İTHALAT İNDİRİMİ OLMASI İYİ Bİ ŞEY 2.EL TEMİZ ARACLARI YURTDISINDAN GETİRİP TİCARETİNİ YAPMA ZAMANI TAM...PARASI OLAN KULLANSIN FIRSATI...
  • quote:

Orjinalden alıntı: evolution100

SÖYLENDİGİ GİBİ ORDA 17 18 YASINDA BİR COCUK BİRİKTİRDİGİ PARAYLA ARABA ALABİLİYOR...BEN HAMBURG TA KALDIM 8 AY VE BU SIFIR DONANIM SAYESİNDE ZATEN SERMAYENİN MERKEZİ OLAN ALMANYA DA BU GİBİ BMW LERİ ÇOK UYGUN FİYATA ALINABİLİYOR.DONANIM İSTEYEN DE Bİ ARKADAŞ BAHSETMİŞ ALMANYA NIN HER YERİNDE BU TİP MODİFİYE VE DONANIM MERKEZLERİ MEVCUT..ORDA YAPTIRABİLİRSİN..TR DE ESKİ Bİ ARACA KLİMA TAKTIRMAYA KALKSAN EN AZ 3-4 MİLYAR İSTİYORLAR CAM OTOMATİGİ İSE 1-1 BUCUK MİLYAR CİVARI...TR DE İTHALAT İNDİRİMİ OLMASI İYİ Bİ ŞEY 2.EL TEMİZ ARACLARI YURTDISINDAN GETİRİP TİCARETİNİ YAPMA ZAMANI TAM...PARASI OLAN KULLANSIN FIRSATI...

aslinda okadar da ucuz degil (belcika)

arkadasimin kayin pederi azicik kendini begenmis biri bir tek kendi anlar bir tek obilir falan 2001 model C 200 cdi almis adamlar klima var demis bu da inanmis almis ama arabada klima yok sonra taktirdi 1500 € ya yani ucuz degil

arabalrin ucuz oldugu dogru 300 € ya bile araba var 500 ila 1000 € arasi da derli toplu eski bir araba bulabilirsin
    asagidaki sitede fiat araligini yazip ne gibi arabalar alinacagini gorebilirsiniz belki bir fikir verebilir fiatlar hakkin d a
    http://www.autoscout24.be/nl-be/home.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polotje -- 6 Şubat 2007; 0:18:00 >

• evet doğrudur ben de bir arkadaşın opel astrasına bindim, camlar manueldi. yengemin twingosunda da 4 cam da manueldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: safakm

Hocam yurt dısında genelde arabalarda manuel oluyo

Mesela 0 km Toyota Coralla avusturalya da manuel camlı geliyo.

Bi tek bizde bu tur aksesuarlar standard. Rahata alisik milletiz ya

Onun rahatlıkla ilgisi yok. Otomatik cam bazı ülkelerde sıkıntı yarattı çeşitli vakalar yüzünden. Özellikle çocuklar için çok tehlikeli. Çocuğun kafa dışarıda, el camın butonunda, tabi çoğu çocuk boğularak öldü bu yüzden.
  • ya arkadaşlar hiç düşündünüz mü kaza sonrasında veya olası bir durumda arabadan çıkmak isterseniz otomatikler çalışmayabilir ki genelde çalışmaz çıkış için özellikle arka camları manuel yaparlar yani güvenlik için camların öellikle de arka camların manuel olmasının lüks olmasıyla alakası yok benim 2004 model megane aracım vardı arka camlar manueldi araştırdım sebebini öğrendim saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: olçaytu

ya arkadaşlar hiç düşündünüz mü kaza sonrasında veya olası bir durumda arabadan çıkmak isterseniz otomatikler çalışmayabilir ki genelde çalışmaz çıkış için özellikle arka camları manuel yaparlar yani güvenlik için camların öellikle de arka camların manuel olmasının lüks olmasıyla alakası yok benim 2004 model megane aracım vardı arka camlar manueldi araştırdım sebebini öğrendim saygılar

Evet çok haklısın. Mesela araba suya gömüldüğünde filmlerde de görürüz manuel camı açıp , çıkarlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: polotje

http://www.autoscout24.be/nl-be/home.asp

siteye baktım 2006 model accord kapak jant
    fiyatlarda türkiye ile aynı sayılır

inanmayan baksın http://www.autoscout24.be/nl-be/detail.asp?ts=8373468&id=64391631

• ARABAYI DAHA ÖNCE RALLİDE KULLANDILARSA NORMALDİR 4 CAM MANUEL OLMASI
    TÜRKİYEDE RALLİ DE YARIŞAN IMPREZA, EVO LARA BAKIN 4 CAM MANUEL, CAM OTO. AĞIRLIK YAPMASIN DİYE İPTAL EDİLİYOR, HOBİ OLARAK RALLİ GARAJINDA ÇALIŞTIĞIMDAN BİLİYORUM
  • quote:

ya arkadaşlar hiç düşündünüz mü kaza sonrasında veya olası bir durumda arabadan çıkmak isterseniz otomatikler çalışmayabilir ki genelde çalışmaz çıkış için özellikle arka camları manuel yaparlar yani güvenlik için camların öellikle de arka camların manuel olmasının lüks olmasıyla alakası yok benim 2004 model megane aracım vardı arka camlar manueldi araştırdım sebebini öğrendim saygılar

hocam teorik olarak çok mantıklıda.....pratikte o yarım açılan camdan benim geçmemin mümkünatı yok...
  • 4 cam manual bmw way be bısı dıemıorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90

quote:

Evet çok haklısın. Mesela araba suya gömüldüğünde filmlerde de görürüz manuel camı açıp , çıkarlar.

Tüm araçlar için geçerli değil bu. Çoğu suvda 4 cam otomatik olmasına rağmen bagaj'daki camlar çıkartılabilir olarak üretilir.

• Selam arkadaşlar yurt dışına hiç çıkmadığınızı ve yaşamadığınızı hepsinden önemlisi Türk olduğunuzu hep belli ediyorsunuz. Evet çok garip değilmi 3.20 BMW ve 4 cam manuel bende 1991 ilk uzay kasa 6 silindirlisine sahip olmuştum hemde deri koltuklu ancak bazı arkadaşlarım güzel açıklamalarda yapmış örneğin Almanyada 1,4 Golf var hemde 70 Hp bunun sizce Türkiyede yada özellikle İstanbulda satma şansı nedir cevap vereyimmi bence % 10 bile olamaz. Nedenmi hiç etrafınızda dikkat ettinizmi taksilerde 1,3 multijet furyasını tüm taksiciler saldırdı dizel ve şahinden az tüketiyor diye ama birşeyi unuttular burası İstanbul hep dağ tepe 1.3 Motor 165 Nm tork 4 kişi yolcu birde bagaj bu arabalar yokuşları çıkamaz oldular ve Hyundai 1.6 benzinli müthiş satmaya başladı evet şimdi 1.4 Golf nekadar satar. Diğer bir konu manuel camlar evet inansanızda inanmasanızda Avrupada böyle biraz internet sitelerini dolaşın tabi ingilizceniz varsa bakın da görün Audi, BMW ve diğer araçların manuel camlılarına deri koltuk olmayanına vs vs bu arada unutmayın bukadar lüks dünyanın hiçbir yerinde yok buna Amerikada dahil. Amerikada daha araçların % 70 hala karbüratörlü enjeksiyonlu makina sayısı çok az ama kimse için önemli değil bu değilmi arkadaşlar. Dostum bence sen bukadar masrafa girme boşver BMW yi burada vereceğin fark ve oradaki aracın fiyatınıda koyduğunda bu donanım üzerinde olan bir BMW alırsın sonradan yaptırılan parçalar çok sağlıklı olmuyor.

quote:

Orjinalden alıntı: ondoganay

2004 320 bmw ister hollanda da olsun ister hindistanda ister almanyada isterse de tr de..... asla 4 cam manuel olmaz olamaz......
    dogdum dogali babam bmw kullaniyo 30 yasina geldim hala bmw kullaniyo.... boyle bishey duymadim gormedim....

sana bmw 320 gorunumlu 124 kaktirmish olmasinlar......

quote:

Orjinalden alıntı: anadolurock

ARKADASLAR DAHA ONCEDE TOPIC ACMISTIM YURT DISINDAN ARABA GETIRECEGIM DIYE 2 AYDIR FALAN YURT DISINDAYDIM ONCE 96 FALAN BMW 320 ALMAYAI DUSUNUYORDUM VERGILERINI ODEYIP TURKIYEYE SOKACAKTIM FAKAT GITTIGIMDE DEDEM TR YE KESIN DONUS KARARI ALMIS BENDE BEDELSIZ ITHALAT HAKKINDAN YARARLANIP 2004 MODEL 320 ALDIM ANCAK BI PROSUDURU ATLAMISIM EN AZ 6 AY ALAN KISININ USTUNDE GORUNMESI GEREKIYORMUS ARABANIN HER NEYSE LAF SALATASI YAPMAYIM KISACA BI KAC AY SONRA ARABAYI YURDA SOKACAGIM FAKAT

NL DE BIR COK SEY STANDART SUNULMUYOR MESELA ALDIGIM ARABANIN 4 CAMIDA MANUEL CRUISE CONTROL TAKTIRTICAM CAMLARI OTOMATIK YAPICAM + BI KAC AKSESUAR YAPTIRMAYI PLANLIYORUM SUAN MOTORA YONELK MAX YAPTIRABILECEKLERIM FILTRE VE KOMPLE EGZOST OLABILIR

istanbulda veya ankara da arabanın orjinalliğini bozmadan yaptırabileceğim yerler varmı birde ortalama fiat ne civarda olur eğer para arttırabilirsem alarmda düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum şimdiden herkeze teşekkürler

not kusura bakmayın büyük harfle yazdıgımı geç fark ettim düzeltmeyede üşendim

• quote:

Orjinalden alıntı: toyotaergul

arkadaşlar 4 cam da manuel olabilir bizler 4 camı otomotik olmayan araçları almayan hafif çizikte veya boyada fiyat kıran arabamda klima yok dendiği zaman bir birimize gülen normal farlar işimizi görmüyomuş gibi zenon far niye koymamış diye sinirlenen bi milletiz şimdi hakkımız değilmi diyeceksinizde bizim ülkemiz bizim çok fazla lüksü sevdiğimiz bu halde adamalar dünyanınen zengin ülkeleri ellerinde telefon olarak 3310 var ben bunları diyerek sizelere laf söylemiyorum ben kendimede söylüyorum çünkü aynısını bende yapıyorum yapmıyorum diyenede inanmıyorum.bizki brodwaye bile oto.cam yapan bi milletiz.

Xenon far lüks değildir. ABS ESP gibi bir aktif güvenlik ekipmanıdır. Xenon farın geliştirilmesindeki amaç güzel görünüm değil daha iyi aydınlatma sağlamaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

quote:

Orjinalden alıntı: safakm

Hocam yurt dısında genelde arabalarda manuel oluyo

Mesela 0 km Toyota Coralla avusturalya da manuel camlı geliyo.

Bi tek bizde bu tur aksesuarlar standard. Rahata alisik milletiz ya

Onun rahatlıkla ilgisi yok. Otomatik cam bazı ülkelerde sıkıntı yarattı çeşitli vakalar yüzünden. Özellikle çocuklar için çok tehlikeli. Çocuğun kafa dışarıda, el camın butonunda, tabi çoğu çocuk boğularak öldü bu yüzden.

Yeni arabalarda artık sıkışma koruması diye bi şey var. Cam düğmeye basılmasına rağmen ilerlemiyorsa sistem devreye girip cam geiye hareket ediyor. benim arabadaki sunroofta bile var bu özellik. Bu bi mazeret olamaz bence.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.