Şimdi Ara

BMW 320D Sport Line mı AUDİ A4 S-Line mı? (DURUM BİRAZ FARKLI LÜTFEN YARDIM)!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
6.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir bmw kullanıcısı olarak f30 al işini görür
  • mersin aldo güzel fiyatlara araç verior gerçekten.geçen yıl bizde a3 almıştık baya indirim yapmışlardı.sen biraz daha üst seviye bir araç istiyorsun anladığım kadarı ile ama mercedes yeni A serisi benim şu aralar favorim.dizeli için sıra vardı ama şuanda durum nedir bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

mersin aldo güzel fiyatlara araç verior gerçekten.geçen yıl bizde a3 almıştık baya indirim yapmışlardı.sen biraz daha üst seviye bir araç istiyorsun anladığım kadarı ile ama mercedes yeni A serisi benim şu aralar favorim.dizeli için sıra vardı ama şuanda durum nedir bilmiyorum.

üstad sedan bir arac istiyorum birde ztn kullandıgım arac onunla aynı segmentte ve motor - performans olarak cok değişmez 1.5 alırsam..1.8 ve 2.0 alırsamda fiyat o segment arac için ucuyor yoksa allah var bencede cok hos araba ama su an için sadece goruntu için araba değistiricek durum yok.. sedan bir aracta spor goruntu we performans arıyorum... bu ikisi arasında kldım bir audi kullanıcısı olarak sen ne dersin...
  • bmw akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararsızgenç

quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

mersin aldo güzel fiyatlara araç verior gerçekten.geçen yıl bizde a3 almıştık baya indirim yapmışlardı.sen biraz daha üst seviye bir araç istiyorsun anladığım kadarı ile ama mercedes yeni A serisi benim şu aralar favorim.dizeli için sıra vardı ama şuanda durum nedir bilmiyorum.

üstad sedan bir arac istiyorum birde ztn kullandıgım arac onunla aynı segmentte ve motor - performans olarak cok değişmez 1.5 alırsam..1.8 ve 2.0 alırsamda fiyat o segment arac için ucuyor yoksa allah var bencede cok hos araba ama su an için sadece goruntu için araba değistiricek durum yok.. sedan bir aracta spor goruntu we performans arıyorum... bu ikisi arasında kldım bir audi kullanıcısı olarak sen ne dersin...

biz audiyi alırken borusana gitmiştik.ilk başta 1 serisine sonrada 3 serisine baktık.1 serisine istediğimiz özellikleri eklediğimizde yanına bir araba parası daha eklediler.110bin fln gibi bir rakamdan bahsettiler.3 seriside yeni kasa çıkacağı için ellerinde yoktu sadece coupe vardı oda hem tarz olarak hemde 3 kapı olmasından dolayı bize uygun değildi.audi a4 bmw 320d karşılaştırması başabaş gibi görünsede ben şahsım adına mersinde audi'yi tercih ederdim.biraz kullanıcı kitlesinden birazda bmw audi kadar dolu değil.opsiyonlarıda eklediğinde uçuk rakamlarla sunuyorlar.ve audi biraz daha konforlu bana göre.yoksa bmw'yi beğenmemek kimin haddine:)

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Gecen hanim babamin yaninda ya baba bu yeni kasa bmw 1 serileri benim cok hosuma gidiyor dedi

Babamin cevap

Ben olene kadar bu ailede kimse bmw alamaz alani kapidan iceri sokmam oldu

Hanima diyorum sus adami zor ikna ettik kirmizi araba aldik simdi ondan da olma

Senin olay atadan yani..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangisini alırsan pişman etmez

Direksiyona oturunca hangisinde kendini daha iyi hissediyorsan onu al.

• 145'lere kadar çıkmışsın bir 10 daha ekle a6 2.0 tdi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-otto-motors-dan-2012-0-km-ic-dis-s-line-vakum-5bolge-hazir-arac-110713109/detay

Bu arada a4'ün 1.5 yılı kaldı yeni kasası için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Gecen hanim babamin yaninda ya baba bu yeni kasa bmw 1 serileri benim cok hosuma gidiyor dedi

Babamin cevap

Ben olene kadar bu ailede kimse bmw alamaz alani kapidan iceri sokmam oldu

Hanima diyorum sus adami zor ikna ettik kirmizi araba aldik simdi ondan da olma

Benim babam bana oyuncak araba almış mıydı ondan bile emin değilim. Memur adamın 35 sene önce oyuncağına bile gücü yetmezdi.

Hem alıyor, hem de posta koyuyor. İnsanın ağzı dolu dolu BABA diyesi geliyor.

• mercedes e serisine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

145'lere kadar çıkmışsın bir 10 daha ekle a6 2.0 tdi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-otto-motors-dan-2012-0-km-ic-dis-s-line-vakum-5bolge-hazir-arac-110713109/detay

+1905

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

145'lere kadar çıkmışsın bir 10 daha ekle a6 2.0 tdi

Ustad o aracın garantisi yok ve doğuş çıkışlı değil ... Bide Euro 2.4 den hesaplaniyormus o galeride... Aracın doğuş çıkışlı indirimsiz Aldo fiyatı 225 bn tl Aldo ya sordum telfonda olduğundan indirim li fiyat weremiyorlarmis...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşünmeden z4 alırdım hocam. Ama işte 2 kişilik senin için sorun çıkartır bu yüzden 3.20d diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleleo -- 23 Şubat 2013; 16:21:06 >
  • quote:

marka anlamında taraf tutmadan yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden cok tesekkürler...saygılar...

taraf tutmaya gerek yok.
    Audi:

BMW:

Buraya hala quattrodan bahsedip a4 yazanlar var.
    Kaportası darmadağın olan arabanın 4 çekerini neyleyim?
    Beyin bedava yemin ederim ya.
    Motor teknolojisini aktarmayı falan zaten saymıyorum.
    BMW 3 serisinin karşısında a4ten bahsetmek akıl tutulmasıdır.

• Bana göre audi'ye o kadar verilmez. Audi anca a6,a7 quattro alınacaksa alınabilir bir marka bana göre. Kesinlikle BMW almanızı öneririm.
  • New crash test aims to drive improvements

Only 3 of 11 midsize luxury and near-luxury cars evaluated earn good or acceptable ratings in the Insurance Institute for Highway Safety's new small overlap frontal crash test, the latest addition to a suite of tests designed to help consumers pick the safest vehicles.

The Acura TL and Volvo S60 earn good ratings, while the Infiniti G earns acceptable. The Acura TSX, BMW 3 series, Lincoln MKZ and Volkswagen CC earn marginal ratings. The Mercedes-Benz C-Class, Lexus IS 250/350, Audi A4 and Lexus ES 350 earn poor.

bmw nin aldığı değerde sınırda düşük bir değer.sadece 1 test ile araçları kıyaslamak doğru olmaz.aynı testten acura volvo s60 fln çok daha iyi puan almış.aynı sınıfta değiller ama kia ve suzukinin modelleri gerçekten daha başarılılar.ama motor olarak dediğinize sonuna kadar katılıyorum.bmw hiçbir firmanın yapamadığını yapmış ve en iyi motor ödülünü defalarca almış tek markadır.tasarım olarak yeni kasa bmw bana daha çekici geliyor oda ayrı bir artı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

marka anlamında taraf tutmadan yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden cok tesekkürler...saygılar...

taraf tutmaya gerek yok.
    Audi:

BMW:

Buraya hala quattrodan bahsedip a4 yazanlar var.
    Kaportası darmadağın olan arabanın 4 çekerini neyleyim?
    Beyin bedava yemin ederim ya.
    Motor teknolojisini aktarmayı falan zaten saymıyorum.
    BMW 3 serisinin karşısında a4ten bahsetmek akıl tutulmasıdır.

İki video arasında fark göremedim f30 iç mekanda daha fazla hasar almış hatta bir de Ön Tekeri kapıdan içeri girmiş o kadar...Evet akıl tutulması gerçekten de...Bu kadar iddialı olacak nasıl bir fark gördünüz açıklarsanız aydınlanmak istiyorum...

New crash test aims to drive improvements

Only 3 of 11 midsize luxury and near-luxury cars evaluated earn good or acceptable ratings in the Insurance Institute for Highway Safety's new small overlap frontal crash test, the latest addition to a suite of tests designed to help consumers pick the safest vehicles.

The Acura TL and Volvo S60 earn good ratings, while the Infiniti G earns acceptable. The Acura TSX, BMW 3 series, Lincoln MKZ and Volkswagen CC earn marginal ratings. The Mercedes-Benz C-Class, Lexus IS 250/350, Audi A4 and Lexus ES 350 earn poor.

videonun altındaki yazı bu şekilde.yani ikiside başarısız (bmw sınırda kalmış).ama bu sadece önden çarpışma testi için geçerli bir durum.sadece bu testle hiçbir aracın sağlam başarılı olduğunu göstermez.ki bu testten suzuki ve kia'nın dandik modelleri bile daha başarılı.bu testte en başarılı olanlar ise acura ve volvo s60 olmuş.mercedes c seriside bu testte audi gibi sınıfta kalmış.ki sizinde dediğiniz gibi bmw nun ön sol jantı arabanın içine giriyor nedense.ama tabi bizim görmediğimiz bilmediğimiz bir sürü etken vardır oda ayrı bir konu.

daha öncede dediğim gibi bmw motor teknolojisi olarak çok başarılı bir marka.ayrıca tasarım olarakta bmw bence daha güzel hatlara sahip.daha çekici geliyor.ama audi daha konforlu ve donanımlı bir araç gibi geliyor bana

• tatmin olmayan arkadaşlar IIHs nin sonuç grafiğine baksınlar.
    BMW o testte sınıfındaki en güvenli modellerden biriydi.
    Bazı konularda eleştiri aldı ama a4ten çok daha sağlam olduğu kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

tatmin olmayan arkadaşlar IIHs nin sonuç grafiğine baksınlar.
    BMW o testte sınıfındaki en güvenli modellerden biriydi.
    Bazı konularda eleştiri aldı ama a4ten çok daha sağlam olduğu kesin.

En güvenli modellerden biri falan değil .

Toplamda teste 30 d segmenti araba girmiş, 4'ü iyi, 12'si kabul edilebilir, 8'i zayıf , 6'sı çok zayıf almış

3 serisi zayıf alan 8 araçtan biri. O 8 aracın 2'si de ondan alt katagorilerde fazla puan toplamış.

Yani 30 aracın içinde en iyi ihtimalle 19.

Ha yine audi a4'den iyi çünkü a4 en kötü 6 araçtan biri.

http://www.iihs.org/ratings/summary.aspx?class=30
    http://www.iihs.org/ratings/summary.aspx?class=15

• tartismasiz A4 bu kadar donanim farki ayrica 4x4

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.