Önceki aracımda bluetooth vardı. Malesef şimdi yeni aldığım 320i de yok. Aracı çok uygun fiyata almıştım ve ülkede olan araçlardan seçmem gerekiyordu. Önceden nasıl aldığım konusunu açmıştım zaten. Aracımda direksiyonda ve iDrive da telefon tuşları bulunmakta. Ama gel gör ki bluetooth yok. Borusan'ı aradım böyle bir opsiyonu şu anda takamıyoruz dediler. Araçtaki standart müzik donanımını da yetersiz bulduğumu da ayrıca belirttim. Ama ona da herhangi bir opsiyon takamıyoruz dediler. İçimden "siz neyi yapabiliyorsunuz?" dedim.
Araca müzik sistemi ile entegreli bluetooth opsiyonu taktırabilir miyiz bir şekilde? Gerçi garantisi bozuluyormuş Borusan'ın dediğine göre.
Bir kişi bile cevap yazmamış:)
Opsiyon taktir.. BMW de soyle bir kanun var; cakmaklik bile opsiyon olarak sunuluyor. Bunu bilmeliydiniz veya sormaliydiniz.. +taktirin disaridan..
quote:
Orijinalden alıntı: mewluthday
Opsiyon taktir.. BMW de soyle bir kanun var; cakmaklik bile opsiyon olarak sunuluyor. Bunu bilmeliydiniz veya sormaliydiniz.. +taktirin disaridan..
Haklısınız. Herşey opsiyon. Dışarıda nereden taktırabiliriz? Var mı F30 kasaya orijinal bluetooth takan bir yer?
quote:
Orijinalden alıntı: robomatt
quote:
Orijinalden alıntı: mewluthday
Haklısınız. Herşey opsiyon. Dışarıda nereden taktırabiliriz? Var mı F30 kasaya orijinal bluetooth takan bir yer?
istanbul maslak.. bursadaysaniz yardimci olurum
bluetooth için fiyatlar
aracınızın torpido gözünde usb varsa 350-400euro usb yoksa 760euro