Şimdi Ara

Bmw 320i Bluetooth eksikliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önceki aracımda bluetooth vardı. Malesef şimdi yeni aldığım 320i de yok. Aracı çok uygun fiyata almıştım ve ülkede olan araçlardan seçmem gerekiyordu. Önceden nasıl aldığım konusunu açmıştım zaten. Aracımda direksiyonda ve iDrive da telefon tuşları bulunmakta. Ama gel gör ki bluetooth yok. Borusan'ı aradım böyle bir opsiyonu şu anda takamıyoruz dediler. Araçtaki standart müzik donanımını da yetersiz bulduğumu da ayrıca belirttim. Ama ona da herhangi bir opsiyon takamıyoruz dediler. İçimden "siz neyi yapabiliyorsunuz?" dedim.

Araca müzik sistemi ile entegreli bluetooth opsiyonu taktırabilir miyiz bir şekilde? Gerçi garantisi bozuluyormuş Borusan'ın dediğine göre.

• Bir kişi bile cevap yazmamış:)
  • Opsiyon taktir..
    BMW de soyle bir kanun var; cakmaklik bile opsiyon olarak sunuluyor. Bunu bilmeliydiniz veya sormaliydiniz..
    +taktirin disaridan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewluthday

Opsiyon taktir..
    BMW de soyle bir kanun var; cakmaklik bile opsiyon olarak sunuluyor. Bunu bilmeliydiniz veya sormaliydiniz..
    +taktirin disaridan..

Haklısınız. Herşey opsiyon. Dışarıda nereden taktırabiliriz? Var mı F30 kasaya orijinal bluetooth takan bir yer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robomatt

quote:

Orijinalden alıntı: mewluthday

Opsiyon taktir..
    +taktirin disaridan..

Haklısınız. Herşey opsiyon. Dışarıda nereden taktırabiliriz? Var mı F30 kasaya orijinal bluetooth takan bir yer?

istanbul maslak.. bursadaysaniz yardimci olurum
  • bluetooth için fiyatlar

aracınızın torpido gözünde usb varsa 350-400euro
    usb yoksa 760euro

borusan-istinye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Polo 1.2 TDI sürüş izlenimi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.