Bostancı Oto sanayide Luqily Moly Market var. Sadece kendi ürünlerini sattıkları market. Oradan sağolsun sahibi indirim de yaparak 426 ₺ ye almıştım. |
BMW 320i ED 2014 Model Kitapçık Yağ Ölçüsü (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bizim BMW F30 grubundaki arkadaşlar denemiş o da başarılı bir yağ. Denemedim henüz. Luqily Moly den başkasını da kullanmam artık.
-
Hocam merhaba 320i ed var bakım zamanı yaklaştı. Liqui koymayi düşünüyorum. 5w30 ile 5w40 arasinda kaldım. Birde bakım icin ne kadar ödediniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zaferkahramanBostancı Oto sanayide Luqily Moly Market var. Sadece kendi ürünlerini sattıkları market. Oradan sağolsun sahibi indirim de yaparak 426 ₺ ye almıştım.
Hocam dediginiz yer neresi bulamadım ama internette liqui mollynin resmi satış sitesinde Top Tec 4200 5W-30 5LT yağ zaten 429 TL
-
quote:
Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakkaHocam dediginiz yer neresi bulamadım ama internette liqui mollynin resmi satış sitesinde Top Tec 4200 5W-30 5LT yağ zaten 429 TL
Alıntıları GösterPardon yanlış söyledim engine flush ile birlikte 420 ₺ odedim kusura bakmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xgny58xHocam merhaba 320i ed var bakım zamanı yaklaştı. Liqui koymayi düşünüyorum. 5w30 ile 5w40 arasinda kaldım. Birde bakım icin ne kadar ödediniz?
Nerede oturuyorsunuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakkaHocam dediginiz yer neresi bulamadım ama internette liqui mollynin resmi satış sitesinde Top Tec 4200 5W-30 5LT yağ zaten 429 TL
Alıntıları Göster
-
İstanbul hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: xgny58xİstanbul hocam.
Anadolu Yakasında Ümraniye de benim gittiğim servis hem çok iyi hemde uygun isterseniz PM attın bana.
-
Hocam Avrupa yakasındayım bu tarafta bildiğiniz başka bir servis var mi?
Cumratesi günü aldım ayni yaği aynı yerde 410 liradan verdi,engine flush zaten 60 lira ne zaman aldınız baya uyguna vermis o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 29 Eylül 2021; 22:38:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Canbey96
Cumratesi günü aldım ayni yaği aynı yerde 410 liradan verdi,engine flush zaten 60 lira ne zaman aldınız baya uyguna vermis o zamanbilmem adam sevdi beni yaptı galiba orta yaşlı birisi vardı o yapmıştı. Genç çocuk yapmıyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: xgny58xHocam Avrupa yakasındayım bu tarafta bildiğiniz başka bir servis var mi?
Yarın haberleşelim olmadı.
Genc arkadaş denk geldi bize fazla bir bilgiside yoktu baya uğraştırdı şimdi sitesinden baktım 383 lira yazıyor yalandan 30 lira fazla almış :)
quote:
Genc arkadaş denk geldi bize fazla bir bilgiside yoktu baya uğraştırdı şimdi sitesinden baktım 383 lira yazıyor yalandan 30 lira fazla almış :)O beni de deli etmişti. Yalandan oyalanmıştım 30 dakika diğer arkadaş gelene kadar. :) Hangi araç için hangi yağı aldınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferkahraman -- 30 Eylül 2021; 10:5:41 > -
Hocam merhaba. Valla iki yağ arasında kaldım liqui ve motul. İkiside kaliteli yağlar ama aklım liqui de kaldı top tec 4200 ile 4600 arasında çok fark yok galiba.
2.0 tdi a6 190 hp Top tech 4200 5w30 kullandım
quote:
2.0 tdi a6 190 hp Top tech 4200 5w30 kullandımHerhangi bir fark gördünüz mü?
-
Hocam özellikle dikkat ettim castrol kullanıyordum önceden hiçbir fark göremedim aynı 😂
quote:
Hocam özellikle dikkat ettim castrol kullanıyordum önceden hiçbir fark göremedim aynı 😂Yakıt tüketimi?
Arabanın performansı?
Motorun çalışma sesi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X