Şimdi Ara

BMW 320i ED Motordan gelen ses

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
6.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün aracımdan videoda yer alan ses gelmeye başladı motordan. Yalnızca rölantide geliyor ses. Hareket ettiğinde kesiliyor. Yol yardımı aradığımda araç için çekici yolladılar. Malum bayram olduğu için yarını bekleyeceğiz. Sizce ne sesi olabilir bu

Araç 2014 320i ed 13000 km de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun sebep ne imiş belli oldu mu?

• yardım???
  • BlackyTurtle B kullanıcısına yanıt
    klima açıkmıydı acaba bu ses varken? bana piston veya kayış sürtmesi gibi geldi emin olamadım
  • BlackyTurtle B kullanıcısına yanıt
    dikkatimi çeken aracınızın motor sesi dizele benziyor nedense. Kullandığınız yakıt nedir?
  • dostum sanırım videoyu izleyebildin, umarım yanılmıyorumdur zira burda çok yeniyim. eğer yanıtı benim yüklediğim video için verdiysen klima açık değildi ve yakıtta standart 95 oktan her zaman aldığım bayiden almıştım ancak resistans ve buğu çözücü açıktı videoyu youtubeda yükledim umarım yardımcı olursun. saygılar..

http://www.youtube.com/watch?v=ceIMlE1dGDo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyman14 -- 30 Ekim 2014; 2:11:16 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=ceIMlE1dGDo videoda 20 ile30. saniyeler arasında duyulan motor sesi bugun ilk kez başıma geldi ve beni oldukça tedirgin etti. henüz servise gidemedim sürüş sırasında 4 defa oldu ve düzeldi sesin kaynağı hakkında bilgisi yada fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. 2014 320i ed 9000 km.de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORD MONDEO 2.0 MOTOR SESİ !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • motor bir yerden hava alıyo yada kaçırıyo gibi
  • valla ne hava alıyomuş ne de kaçırıyor yani servisin dediği bu , makinaya bağladık bişey çıkmadı , soğuk marş yaptık yine yok birşey eee sonra? motora su girişi de olmamış bizde anlayamadık deyip geri verdiler.. hoş o günden sonra birdaha da duymadım sesi ya doğrusu hala sebebini merak ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.