Şimdi Ara

BMW 4.18İ - AUDİ A4 1.4 TFSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Engelliyim ÖTV OLMADAN ALACAĞIM 200.000 SINIRIMIZ VAR

BMW 4.18İ - AUDİ A4 1.4 TFSİ

BÜYÜK İHTİMAL 2018 OLMUYOR 2017 YE PUANIMIZ YETİYOR

SİZCE HANGİSİ

YADA ÖNEREBİLECEĞİNİZ ARAÇLAR NE OLUR

• A5 imkanı varsa ona bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 serisi ile a4 ayni kategoride degil farkli araclar.418 in motoru bes para etmez 1.4 tfsi cok daha iyi.Keza Audinin ic mekanida 4 serisinden cok daha guzel.Ustteki arkadasinda dedigi gibi a5 almaya bakin bir sekilde

• 4.18 fiyati 200bini asiyor diye biliyorum. A4'un de dynamic donanimi alinabiliyor sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ustama çok fazla BMW 4.18i geliyor. Onla konuşmuştum. Bu 4.18i ler 1.5 motor ve ağır kasa gitmiyor diyor. Millet bu arabalara yazılım attırıyo gitmiyo diye motoru kırıp geliyorlar diyordu. Borusan 0 sandık motora 82.000tl diyormuş. Şuandan itibaren Türkiye'ye getirmeyeceklermiş galiba zaten. Çok fazla şikayet alıyormuş çünkü. Yazılım yaptıranlar direk motoru kırıyormuş. BMW sevdiğim bir arabadır fakat alıyorsanız 4.20den aşağısına bakmayın. Şuan 1998 Audi A4 1.8T Quattro kullanıyorum. O kadar eski modelinde bile kaliteyi hissediyorsunuz. Audinin 1.4 motoru oldukça iyi diye duydum ama detaylı bir bilgim yok hakkında. Ama Audidede 2.0 motor dizel yada tfsi düşünürseniz daha iyi olur. 2.0 tdi motorlar çok kaliteli motorlardır. Ben o fiyatlarda bir araç baksam A4ün 2.0 motorlu araçlarına bakardım gerçekten kaliteli alman işçiliğini hissediyorsunuz.

Not: Audi fanboyu değilim. Tabiki para varsa düşünmeden 4.28 derdim :) benim şahsi düşüncem. Tabi Türkiye şartlarında çoğu kişi 1.4 motorun üzerine çıkmaya korkuyor. Ama o paralara bir araç alacaksanız dediğim gibi 2.0 motorun altında düşünmeyin bile bence...

• İki motor da sınıfına göre hantal. Ama vergi avantajından dolayı seçim yapmak gerekiyor. 4.18i A4 ten üstün bir araç. Yalnız bu seçim zevkinize göre. İkisi de güzel araç.
  • 200.000 ₺ geçmeden 418i GC alamazsın. 318i bile 190-200 bin ₺ bandında satılıyor. A4 1.4 TFSI da sport paket altında alabilirsiniz sanırım veya eski girişli araç varsa bir ihtimal. Bence A4 ama iki motor da tatminkar değil bana göre. Gidin Forester alın 2.0 dizel 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_motive -- 17 Ocak 2018; 21:23:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A3 1.2 TFSI Motor
    2 yıl önce açıldı
    Audi a4 1.8 tfsi vs 2.0 dizel
    7 yıl önce açıldı
    2000 Audi A6 2.5 Tdi Quattro
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • A4 daha iyi gidigor bmw 418i tam bir rezillik

• 4.18 3 silindir değilmi komedi yavvv, Audi kesinlikle daha kaliteli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisi arasında özellikle motoru sebebiyle audi daha iyi bir tercih olur.
  • bir tidiay değiller ama tiesay o çimbiçme motorlu 418i ve 318i yi harcar.
  • Normalde bir BMW'ci olarak burda kesinlikle Audi'yi seçerim.

• 1.6 motoru gcmeyecek ve 200.000 üstüne cıkmayacak devletın verdıgı şart bu
  • 150 beygir audi iyi

136 beygir bmw kötü.

Kafanız mı iyi anlamıyorumki. Zaten konuşanların çoğu kullanmadan konuşuyor oda ayrı.

• 1,6 tdi passat sınırı geçiyor mu?
  • ynrglr Y kullanıcısına yanıt
    200.000 ₺ derken aracın vergili (ÖTV+MTV) anahtar teslim fiyatı kastediliyor. Ne audi ne bmw baktığınız modellerin vergili fiyatları bu limitin altında. A4 bulabilirsiniz belki ama 418i yi bu fiyatlara vermezler. Bu motorlar 1.6 altı olduğu için sizin maksimum limit %60 ötvyi çıkarınca 125.000 ₺ civarı olur. Bayilere sorup daha detaylı öğrenebilirsiniz. İyi forumlar,

318i düşünebilirsiniz, belki passat tdi olabilir. Ya da suv modellerinin bir kısmı vb.

• ynrglr Y kullanıcısına yanıt
    Son yapılan düzenlemeyle hacim sınırı kalktı diye biliyorum. 200.000 sınırı getirildi. Mtv'sini düşünüyorsanız orada haklısınız 2.0 araçların mtvsi uçtu.

4.18 200.000 sınırınızı aşıyor ama tercih ederseniz çok şekil bir bmw diyebilirim, ama sadece dururken. Şanzıman bir yere kadar kurtarsa da bmw ruhunda bulunan sürüş keyfini veremiyor. Konforsuz mercedese veya güvenliksiz volvoya binilmeyeceği gibi, gitmeyen bmw'ye de binilmeyeceği görüşündeyim. Tabi bu benim görüşüm, tercih edip çok memnun arkadaşlar da var. Beklenti meselesi. Alternatif olarak 318i de düşünülebilir. 4 serisinden 100 kg daha hafif olduğu için biraz daha dinamik.

Audi de güzel seçenek. Daha iyi yalıtım, daha iyi konfor, iç hacim ve malzeme kalitesi ile öne çıkıyor. Daha bir aile arabası. Ama bu seçenek de sınırı aşabilir net fiyatı bilmiyorum, fiyatlar çok arttı malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün bakım için audi bayisindeydim, design a4 leri 190 bin civarına bırakıyoruz dedi st...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

150 beygir audi iyi

136 beygir bmw kötü.

Kafanız mı iyi anlamıyorumki. Zaten konuşanların çoğu kullanmadan konuşuyor oda ayrı.

Hayatımda ilk kez duyduğum 4.18’lerin kotor kırma muhabbetini bile burdan okuyorum. 3.20i ed PSA’ların sık arıza çıkardığını bol bol okuyorum, stock soğutma sorunlu bir motor ama 4.18i gibi low tune bir motorun soft yazılımla 170 ps olup motor kırdığını hiç görmedim.

Henüz bende birebir duymadım, şahit olan varsa bizide aydınlatsın isterim.
  • 4 ün dengi a5 tir ama ben olsam a5 alabilsem dahi 4 alırdım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.