Şimdi Ara

Bmw 4 serisi alıyorum. Fikirleriniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
8.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cetiner19

E serisinin malzeme olarak yinede 4'ten başarılı olacağını düşünüyorum.

Zaten ben de öyle diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neemis

quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

E serisinin malzeme olarak yinede 4'ten başarılı olacağını düşünüyorum.

Zaten ben de öyle diyorum.

Pardon ya sizin cevapla başka cevapları karıştırdım
  • E Coupe 250 + AMG Paket, hafızalı koltuk, led farlar, oto uzun far, ısıtmalı koltuk vs standart. 195.000 TL'ye bırakıyorlar. Gidip içi boş 4'e 75.000 euro yani 190.000 TL ben vermem. Para sizin, tercih sizin.

Bir önceki mesajimda da belirttigim gibi Mercedes cok daha lüks ve elit görünüyor. BMW ise daha sportif. Keske BMW 4 konsept arabasina benzer bir sey cikarsaydi. BMW da giderek Audi gibi araclarini birbirinin benzeri kapmaya basladilar. 3-4-5 serilerini birbirine cok benzettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GooodJob kullanıcısına yanıt
    3-4-5 hatta 7 de benziyor.Aynen Audi gibi.BMW de 6 farklı Audi de A7 farklı.
  • BMWciler Audi'yi elestiriyordu, simdi butun BMW'lar da birbirine benzemeye basladi. (maalesef)

• BMW al hiç düşünmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neemis
    Sadece yalıtım ve makyajdaki süspansiyonlar şimdiki 3 coupe'yi yerle bir eder. O süspansiyonlar o kadar güzel ayarlanmış ki magic body control özelliği mi var diye düşündürüyor insana. Bunu tadan bir insan 3 coupe almaz yani şimdiki 4 serisini. Ayrıca e coupe'nin dar olduğuna emin misiniz?

selamlar,

araba dar bir araba derken, rahatsız anlamında değil, gerçek bir E sınıfı coupe'si gibi olmadığı kabin boyutlarından belli demek istedim.
    araca daha dün akşam bindim, ön koltuğu arkadaki rahat etsin diye ileri alınca, sol diz temas edebiliyor, kokpit yakın, sürücü ile yolcu birbirine yakın. bu gibi durumların hangi sınıf araçlarda olduğunu tahmin edersiniz heralde.

AMG olmayan E coupe'ye binmedim, süspansiyonlar "yerle bir" eder 3 coupe'yi derken konfor konusunda diyorsunuz heralde? tabi bir de E coupe'ye runflat takıp bakmak lazım ama, daha konforlu ayarlanmış olması doğal E92'ye göre süspansiyonun.

burda kişisel zevkler devreye girer, BMW'nin direksiyon ve yol tutuş keyfini, dengesini tadan adama da E coupe yavan gelebilir.

makyajlı AMG E coupe sert bir otomobil. rahatsızlık vermedi, süspansiyon çok sessiz ancak darbeler gayet yansıyor. yol tutuşu çok daha kararlıdır muhtemelen normal modele göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcohol06 -- 21 Temmuz 2013; 17:45:43 >

• Hepinize yorumlari icin tesekkur ederim.
    E250 ye pahali fiyat almissin diyen arkadaslar var
    Ozellikle soyluyorum DİZEL olan e250 240bin tlden basliyor amg si ise 250bin tl kadar cikiyor.
    Yasimi soranlara 20 yasindaym
    Bmw nin bos paketini almayacagim dikkatli okuyun lutfen.
    Bmw m paket olucak ve performans serisi ile birlikte almayi dusunmuyorum. Mobil oldgum icin foto yukleyemiyorum bmw 4 serisi performans serisi yazarsaniz normalinden cok daha farkli oldugunu goruceksiniz.
    Tekrardan hepnize yorumlari icin tesekkurler

• Bende porsche panemera alıyorum sizce nasıl :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kıskandım hocam sizi. 20 yaşımda benim bisikletim bile yoktu =)
    Umarım istediğiniz aracı alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Çok kıskandım hocam sizi. 20 yaşımda benim bisikletim bile yoktu =)
    Umarım istediğiniz aracı alırsınız.

Allah razı olsun kat ve katı sizin olur insAllah.
    Ben ozellikle yas belirtmek istemdin soran arkadaslar olmus bunun icin soyledim.
    Yanlis anlasilmak istemem kimse kimseden ustun degil Allah herkese bendekilerin cok cok daha fazlasini versin.

• Ben olsam E coupe alırdım ama gidip 4 alana şaşırmazdım, ikiside gayet hoş aletler, bizede nasip olur umarım ilerde..

• Bence sana 4 Serisi M Performance gider.
    Agresif ve daha genç işi. Sürüş keyfidir bilmemnedir onları kimse bilemez çünkü
    araç daha piyasaya girmedi.
  • Motor seçenekleri ne olacak bilmiyorum ama 4.20iED olursa M paket bence çok güzel bir araç olabilir. 180hp yetmezse ilerde çipletirsiniz en kötü ihtimal. Alırsanız geniş ekran Navi almayı da unutmayın. 4500 euro tarzı bir fiyat farkı var galiba ama kesinlikle değer.
  • Ben Mercedes diyorum araştırmadan konuşmayın tipe bakarak araba alacak kadar paranız varsa o ayrı. o parayı verirsem sürüş dinamiğinden çok konfor beklerim ben şahsi görüşümdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Ben Mercedes diyorum araştırmadan konuşmayın tipe bakarak araba alacak kadar paranız varsa o ayrı. o parayı verirsem sürüş dinamiğinden çok konfor beklerim ben şahsi görüşümdür.

Dis gorunus daha onemli benm icin

• Su pist yorumlarina hastayim :D

Aranizda aracini alip piste kosturan var mi? Yollar potansiyel katil doluyken 250 milyarlik aracla maksa mi atiyorsunuz yada sehir icinde hiz mi yapiyorsunuz nedir bu pist sevdasi?

Biraz gercekci olun arkadaslar komik oluyor bu pist yorumlari :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

E coupe çok daha ustun bir araç.

Konfor dışında hiç bir üstünlüğü yok, ayrıca daha 4 serisine sen binmeyen biri olarak ''hazır cevap, bilgisayar botu'' gibi bu tarz mesajlar yazman komik değil sinir bozucu ''Otomobil Bölümü Provakatörü''

E serisini Coupe versiyonu ile 3 serisinin coupe versiyonu arasinda dağlar kadar fark var. Boşu boşuna 4 serisini birşey sanmayin.

5 coupe cikarsa o zaman E coupe'ye rakip olur.

E serisi konfor dışında hiç bir şekilde üstün değil.

Pistlerde Mercedes, Bmw'ye karşı her zaman madara olmuştur ve bu böyle devam eder. Kaldı ki E Coupe'nin Bmw'de karşılığı yok ama Bmw bir alt modeliyle dize getirmesini de biliyor.

5 serisinin Coupe'si çıksa, Mercedes E Coupe yok olur.

4 kapıda Mercedes üstündür ancak iş Coupe, performans ve Roadster'a geldi mi bu iş Bmw'nin ustalık alanı.

Sen Mercedesin SLS sini SLR sini CLK GTR ını BLACK SERIES AMG lerini,ve bunların daha sayamayacagımız bir dolu turevlerini bilmiyorsun galiba.daha BMW nin superspor bir aracı bile yokken 2 kapıda BMW MERCEDES ten cok daha ustundur demek ancak senin gibi bir fanatigin sozu olabilir.

konuya donecek olursak 4 serisi daha spor E serisi daha sık elit ve ust segment duruyor oyum kesinlikle E coupeden yana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.