Şimdi Ara

Bmw 4 serisi alıyorum. Fikirleriniz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
8.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: neemis

quote:

Orijinalden alıntı: 4007

quote:

Orijinalden alıntı: Mguner04

Arkadaslar 1 aydir surekli dusunuyorum e250coupe makyajmi bmw 4 serisimi diye en sonunda bugun m performance 4 serisi gorunce karArim kesinlesti.
    Ozellikle dizel olmasi gerekiyordu aracin.
    E250 coupe dizeli piyasada yok siparis uzerine geliyor ve 90 gun sonra arac teslimi gerceklesiyor.
    Bmw 4 serisi ise agustosda geliyor ve agustos sonu gibi teslim gerceklesiyor.
    Fiyatlara gelince
    E250coupe amg paket 255 bin tl.
    Bwm 4.20 ise en bos paketi 70bin€dan baslanicagi soyleniyor mpaketi ise 80€ya yakin.
    Simdi arkadaslar siZce verdigim karar dogrumu yoksa yanlismi ?
    Sizlerin yorumu benim icin onemli . Hepinize tesekkur ederim ALLAH razi olsun.

Bmw 4 serisi alıyorum. Fikirleriniz?

araba zaten kendisini belli ediyor hocam..

Konsept la bu. Seri üretim modeli farklı.

onu bende biliyorum devrem..al bak orijinal resimler aşağıda..

• BMW doğru karar bence....
  • Eğer maymun iştahlı değilseniz hangisini alırsanız doğru karar bence.Forumda yıllardır 40-50 bin liralık golf mü Corolla mı civic mi vs. iyi kavgası dönüyor E coupe ya da 4 farkeder mi, ikisi de süper ötesi araçlar işte
  • Ilk aracların faturası 5 ekımde kesılecek arkadasım bende 2 arac arasındayım suan ancak sanırım e250 cgı den kullanacagım suan ıcın bana verdıklerı fıyat 78.000 euro 420d m paket 4 adet ındıvıdual aksesuar normal fıyatı 86.000 euro normalde
  • Tasarımı her şeyden önce tutan biri olarak 4 kasasında e93' te aldığım tadı alamadım maalesef.

• hocam 200bin tl ye full donanımlı 4.28i sport paket alabilirsiniz fiyatlar o civarda olucak
  • Hocam benım E250 amg de uzun bı tecrubem oldu ve 4 kasa almakla cok ıyı edersin dıyebılırım. şimdiden hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HUNTER. -- 30 Temmuz 2013; 3:58:48 >
  • Ben olsam e serisi alırım.ama vekliyip e180 coupevalıcaksan hiç alma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Ben olsam e serisi alırım.ama vekliyip e180 coupevalıcaksan hiç alma

E180 coupe çıkmayacakmış. Coupe modelini ayrı tutuyorlarmış. Bu arada canlı e coupe resimlerden bile mükemmel yalayasım geldi görünce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin zor ben karar veremezdim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roman İbrahimoviç

E serisi bana sedandan bozma, hiçbir sportif karakter taşımayan bir otomobilmiş gibi geliyor. Zaten denk araçlarda pist sürelerine bakarsanız Mercedes'in nal topladığını görürsünüz. İyisi mi siz bir BMW alın ve "gerçek" spor otomobilin tadını çıkarın

+1
  • bmw tabikide
  • Şahsen dış-iç görünüş diyorsanız E coupe malesef yeni 4 serisinden iyi duruyor. Bir ağırlığı karakteri var.

Halbuki 4 serisi tamamen fiyasko bana göre, 3 serisi sedanın bire bir kopyası sadece tek kapısı eksik. Yani bu kadar özensiz , hazıra konmak gibi bir işi BMW den beklemezdim doğrusu.

E92 / E93 sedan seriyle iç mekan dahil tamamen farklı idi, bugun o araçlara bakın ne kadar özgün bir model yaratıldığını görürsünüz. Yeni 4 serisi üstelik E92 nin de kötü bir kopyası. E92 deki uyum orantılı yumuşak çizgiler maalesef bu araçta yok. İç mekana girmiyorum bile, bir Toyota bir ne bileyim Renault iç mekanından farkı yok yeni serinin (toyota ve renaultu küçümsemek için demedim).

Fakat BMW gibi bir aracın orta sınıf coupesi olunca iş , iç mekanın orta yerinden yuvarlakça kesilip atılmasını , aşağıya kadar inmeyişini insan yadırgıyor, resmen güdük kalmış, işi ilerletip ford transit iç mekanı gibi dicem ayıp olacak :) Üstelik kullanılan malezme kalitesi gittikçe kötüleşiyor , hele o yuvarlakımsı radyo tuşları yok mu...Görmek lazım yakından :)

Sonuçta uzatmayalım ya E coupe alın, yada gidin E 92 alın son seriler bitip tükenmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBB -- 30 Temmuz 2013; 9:34:03 >

• Hepsini boşverin de, 420i ED ne zaman gelecek, gelecek mi
  • Tek Önerim Var
    Mercedes'den Şaşma!
    3 Ay bekle E250 Coupe Amg paket al
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.