Şimdi Ara

Bmw 4 serisi alıyorum. Fikirleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
8.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 1 aydir surekli dusunuyorum e250coupe makyajmi bmw 4 serisimi diye en sonunda bugun m performance 4 serisi gorunce karArim kesinlesti.
    Ozellikle dizel olmasi gerekiyordu aracin.
    E250 coupe dizeli piyasada yok siparis uzerine geliyor ve 90 gun sonra arac teslimi gerceklesiyor.
    Bmw 4 serisi ise agustosda geliyor ve agustos sonu gibi teslim gerceklesiyor.
    Fiyatlara gelince
    E250coupe amg paket 255 bin tl.
    Bwm 4.20 ise en bos paketi 70bin€dan baslanicagi soyleniyor mpaketi ise 80€ya yakin.
    Simdi arkadaslar siZce verdigim karar dogrumu yoksa yanlismi ?
    Sizlerin yorumu benim icin onemli . Hepinize tesekkur ederim ALLAH razi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hakkaten o ne ya bmw demiş jetta demiş
    Herneyse, Ben 4 serisinin e serisi ayarında olduğunu düşünmüyorum e serisi daha üstün gibi geliyor (sınıf bakımından). Ama tasarım, sürüş dinamikleri v.s derseniz tabiki bmw. Ama bmw alıcam diyede en boş paketi asla almazdım.
  • 4 serisi ile E aynı segmentte değiller benim gözümde. Ben olsam BMW'yi daha çok sevmeme rağmen E Coupe alırım.
  • e coupe c class alt yapısıyla üretiliyor

• Bu arada Mercedesin daha şık BMW nin ise daha agresif göründüğünü belirtmeliyim. Karar sizin...
  • Tabii ki E Coupe.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 1 serisi hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Hakkaten o ne ya bmw demiş jetta demiş
    Herneyse, Ben 4 serisinin e serisi ayarında olduğunu düşünmüyorum e serisi daha üstün gibi geliyor (sınıf bakımından). Ama tasarım, sürüş dinamikleri v.s derseniz tabiki bmw. Ama bmw alıcam diyede en boş paketi asla almazdım.

Peki e serisi coupenin, mercedes c serisinin platformunu kullandigini biliyor msunuzuz?

Her turlu bmw 4 derim hem yeni bir araba hemde kullanim keyfi olarak mercedesin icinden gecer

• Mengenler e250 cgi amg paket için, 86 bin Euro'ya kadar iniyorlar, senin aldığın fiyat çok yüksek, gercek alıcı olduğunu hissettir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam estoril blue bir 4 serisi alırım.

• Her türlü BMW
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

quote:

Peki e serisi coupenin, mercedes c serisinin platformunu kullandigini biliyor msunuzuz?

Her turlu bmw 4 derim hem yeni bir araba hemde kullanim keyfi olarak mercedesin icinden gecer

Kullandınız mı 4 Serisini. ? Nerdeysen biliyorsunuz keyifli olduğunu. ? Reklamlardan yorum yapıyorsunuz galiba.

• e serisi coupe daha erkeksi bir coupe, ancak 4 serisi genclere daha cok hitap eden bir arac.

siz hangi gruptaysaniz ona gore alin.

• E serisi bana sedandan bozma, hiçbir sportif karakter taşımayan bir otomobilmiş gibi geliyor. Zaten denk araçlarda pist sürelerine bakarsanız Mercedes'in nal topladığını görürsünüz. İyisi mi siz bir BMW alın ve "gerçek" spor otomobilin tadını çıkarın
  • Ben olsam estoril blue ici coral red 4 serisi alirim cok daha agresif ve derli toplu duruyor bence

• Benim tercihimde estoril blue BMW 4 olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

quote:

Bilmiyordum, Şu durumda 4 serisi bir tık öne çıktı

• Tarihteki ilk 4 serilerinden birisine sahip olmak varken mercedes e coupe de neymis?

• 4 serisinin hastasiyim ben.

Hem bu kadar yakisikli bir arac sahip olmak, hem de uzun yolda 5 litre yakmanin zevki baskadir.

• E coupe çok daha ustun bir araç.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.