Şimdi Ara

BMW 418i GC vs Mercedes C200d (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 36Boys

Forumda 2 kişinin c200d'den baya dili yandı konuları mevcut araştırabilirsiniz bence uzak durun derim mercedesin eski kalitesi yok artık arabalarında e kasa w211'den sonra bitik c kasa ise w203'ten sonra kalite düşüşe geçti.

Nasıl bi mantıktır forumda 2 kişi sıkıntı yasadı diye genelleme yapılır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tavsiyem 320i ED+M Paket+40th year edition.

Bu aracın yanında ikiside tercih edilmez bence.

• sadri.abi kullanıcısına yanıt
    ilk benden duyduysaniz bu konuda cok dogru insanlarla konusmamissiniz demektir.. disaridan guzel gorunur, alin kullanin, sahibi olun..

idrive butonuna alisabilirseniz, ön gögüse alisabilirseniz, dakotasiz bir koltuk alirsaniz o kumasa alisabilirseniz, sunroof perdesi acikken veya yandan gelen o ruzgar sesiyle yasayabilirseniz size gore iyidir. bana gore degil.. daha motoruna girmedim bile..

ölçüyü de vereyim size, mesela 20 ay sahibi oldugum E90'dan kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemUsUs -- 10 Temmuz 2016; 23:36:30 >
  • İkiside parasını hak etmeyen gösteriş arabaları..

418i 1.5 lt 3 silindir motor'a sahip bu motor için denilecek tk kelime vasat.. F30 316i daha iyi yürüyor..+ 1.6 Lt ve 4 Silindir o motor sadece yazılımla 320ied'den daha iyi yürüyor.Motoru 1.6 Lt PSA Ünitesi olsaydı alınır yazılım atılır canavar gibi binilirdi ama bu motor ile alınmaz.Şuan 4 Serisi En az 420d alınır.

C200D Konusunda aracın pek çok problemleri mevcut.1.6 dci ünite arkadan itiş ile uyumsuz..Problemler yaşayan pek çok kişi var.F30 320ied eskiyen yüzüne rağmen bunlardan parasını daha fazla hak eder sürücüsünü daha fazla tatmin eder.
  • Ben olsam c180 alirim hem daha dolu olarak alirim butce geregi hem bmwden daha kaliteli olur hem kanitlanmis sorunsuz bir motor hem otobanda guzel suratlere cikabilen bir arac hemde 2.eli hizli yani eger alicaksam kesinlikle o butcede ya 520i ya c180 veya 320i alirim baska araca bakmam e 180 alirmiyim yok bmw 5 olmasa alinir ama 5 varken sansi yok fena arac degil ama 5 fazla iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

Forumda 2 kişinin c200d'den baya dili yandı konuları mevcut araştırabilirsiniz bence uzak durun derim mercedesin eski kalitesi yok artık arabalarında e kasa w211'den sonra bitik c kasa ise w203'ten sonra kalite düşüşe geçti.

Nasıl bi mantıktır forumda 2 kişi sıkıntı yasadı diye genelleme yapılır mı?

Şuan w205 alacakların çoğu makyajı bekliyor neden acaba?
  • İkisinide almazdım gider yeni A5 alırdım.
  • 320ied
  • dodomoco kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz araçların çok yaktığı düşünmeye başladım. 10 litrenin altına pek inilmiyor gibiler genel izlenim. Gerçi 418i de biraz daha düşük olur sanıyorum.
  • groll G kullanıcısına yanıt
    Yeni a5 için biraz daha zaman var sanıyorum. Ayrıca a4 fiyat politikasına bakınca, a5 fiyatlarının da çok yüksek olacağını tahmin ediyorum. Sizce de öyle değil mi?
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Gönül ister ki daha büyük motorlu araçlar alabilelim. Ancak biliyorsunu vergi sisteminden ötürü sıkıntı var. Ötv indirimi konusunda da %45 e kadar olan dilimden yararlanılabiliyor. 320i gerçekten iyi bir alternatif. İnsanda gaza fazla basma isteği uyandırıyor. 318i test etme imkanım oldu. 85 beygir araç kullanan biri olarak bana kötü gelmedi :). Ancak ileride memnun eder mi bilmiyorum.
  • uguryes U kullanıcısına yanıt
    Emin olun bir zaman sonra tatmin etmeyecek ve daha fazla güç arayacaksınız.320ied'e binip sport moda alıp bir gaza dokunun ondan sonra diğerlerinin koltuğuna oturmassınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 11 Temmuz 2016; 0:41:18 >
  • 418i 1600 kg, 0-100ü 11 saniye. Bizim 1.6 TDI octavia ile drag denemesi yaptık, 0-130ları birebir aynı 130dan sonra 1.5 2 boy fark anca oluyor yani bmwnin performansı fiyatına ve duruşuna oranla maalesef oldukça kötü. Rollde de kafa kafaya gidiyorlar hep, 130-140 olunca bmw kafa çıkarıyor zorda olsa geçiyor. Yakıt bilgisi olarakta şehirdışı 110-120 civarında 5.5 6 litre yakıyor 5.5un altı için daha da kastırmak lazım, karmada ise 8.5 9 litre civarı. Performansına oranla az yakmadığını söyleyebilirim.

Mercedes daha hafif, ayrıca dizel, daha az yakar, iç malzeme kalitesi daha iyi. Ama sıfırı aşırı pahalı bir araç.

Bence 320i'yi ciddi ciddi düşünün yakıtı 418iden fazla olmaz hatta daha az bile olabilir, BMW yeni 3 silindirli motorlara geçmek ile pek doğru karar vermedi, eski 136lık psa motoru bile bundan çok daha iyi gidiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 11 Temmuz 2016; 13:29:54 >
  • Kesinlikle ve kesinlikle 320i ED 40. yıl temmuz 15 e kadar indirimli veriyorlar yaklaşık 170 171 gibi bıraktıklarını duydum
    Donanımlı bir araba alın ki eksikliğini hissedip satmak istemeyin
  • 4 gün boyunca 3.20 i ed kiralamış biri olarak söylüyorum, tangır tungur ediyordu araç her bumper olan yolda.

Hızlanma deseniz beklentilerimin cok altindaydi inanin.

Zaten yaptiginiz hizi da fazla hisettiriyor, M paket olduğundan mı acaba ?

Araç estoril blue ve m paket olunca çok güzel görünüyor, vay lan makinaya bak seslerini cok duyduk etraftan ama sadece bu kadar.

Saf 3.20 i almak lazim en son 184 beygirdi hala var mı bilemiyorum

Mercedes zaten luzumsuz derecede pahalı ve bana pek hitap etmeyen bir araç

Varsa paranız 4.20 d alın illa Bmw olacaksa.

• Tavsiyem 320i 40.yıl almanız kesinlikle güzel bir araç, ben yeni aldım her bindiğimde iyiki almışım dedirtiyor araç.

• Mercedese dicek laf yok ama 200d dediğiniz model renault motoruysa ben kesinlikle almam bmw hakkında bilgim yok ancak kenfi bmw motoruysa tercihim ona bmwye yönelirdi malesef

• Bmw 3.20i m paket, 40. yıl versiyonunu 170 bin civarına alabilirsiniz.
    Estoril mavisi, kırmızı deri koltuklu 3 serisi alabilecekken bunların yüzüne bakmazdım.
    İkisi arasından biri derseniz C200 hem performans hem de yakıt olarak daha avantajlı.

• 1500 kilo 170 beygirlik arabayi ancak bu forum goklere cikarabilirdi, manyak ucuyor kaciyor diye surucu koltuguna oturmadiginiz araclar hakkinda bu kadar kesin konusmasaniz keske beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

ben de c diyorum.

4 ile yasamayazsiniz. disaridan guzel gorunur ama ici mezar gibidir, malzeme kalitesi zayiftir, motor olarak hicbir cekiciligi yoktur.

c burada kötünün iyisi.

Sen Mercedes'i karıştırıyorsun bence.

Mercedes C serisi çok dar bir araç, özellikle arka diz mesafesi D segmentle alakası yok. Kaldı ki BMW F30 ve F32 deneyimin de bence yok veya Türkiye paketli araçlara bindin. Boş paketle malzeme kalitesinin alakası ne dersen de, zaten konuşma burada biter, daha premium araçlarda gerçek deri konsol ve kapı içi opsiyonları olmadığından bir habersin demektir.

tamam kardesim ben binmedim sahibi olmadim, bir sen biliyorsun.

allah askina git ukalaligini git baskasina yap

e90, f10 ve f30 sahibi oldum dedim. E90 luxury paketti, f10 tr + premium paket f30 da sportline techno plus bir aracti.

luxury line'in daha da dolu araclari haric turkiyeye kac tane komple deri konsol opsiyonlu f30 girmis ki onun istisnasindan bahsediyorsun sen bana. f10 bile yok denecek kadar az, f30'da kim almis. satarken tr paketli aracin uzerine xenonu koyup aracimiz full donanimlidir diye ilan acanlar, hasbelkader bmw sahibi olan bana bmw dersi vermeye kalkiyor. gerci caglara bile ders vermeye kalktiktan sonra bana ukalalik etmissiniz cok mu diye dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.