Şimdi Ara

BMW 418i GC vs Mercedes C200d (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forumda konuyu tartışmaya açmamın nedeni bu araçları kullananların konu hakkında bilgi sahibi olanların bilgi ve tecrübelerinden yararlanmaktır. Bir aracı kısa bir test sürüşüyle tanımak olanaksız gibi geliyor bana. Ben zaten araçları gittim gördüm, bu motoru test etme imkanım oldu. Kararsız kaldığım için fikirleriniz benim için önemli. Teşekkürler.
  • Aslında durum sadece dış görünüşten ibaret değil. ÖTV indirimli alacağım için aracı, 40 yıl bir bmw 320i ile 418 m paket arasında 2-3 bin tl fark oluyor. Bu durumdan ötürü 4 tercih etmek daha mantıklı geliyor.
  • 2-3 bin lira varsa be donanım önemli değilse 4 tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.20i,C180 yada 3.20ied alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

bir bmw sever olarak şunu demeliyim ki, c200d yanında 418i çekişsiz atmosferik araba gibi bir his uyandıracaktır. ayrıca f30un hızlanması iyi değil ve 418i daha ağırdır herhalde.

F30un hızlanması hangi veriye göre kötü c200e göre? Ya da genel olarak?

Gayet iyi verileri var yav

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

bir bmw sever olarak şunu demeliyim ki, c200d yanında 418i çekişsiz atmosferik araba gibi bir his uyandıracaktır. ayrıca f30un hızlanması iyi değil ve 418i daha ağırdır herhalde.

F30un hızlanması hangi veriye göre kötü c200e göre? Ya da genel olarak?

Gayet iyi verileri var yav

318i tork dezavantajına sahip aynı şekilde 418i de tabiki. c200d de 320nm tork var ve daha az yakıt ile gezersin.
    ikisini de sıkıştırırsın belki 418i önde gider ama yakıt ta fırlar

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Ben f30 320ied ve c200 0-100 e baktım
    Siz de bir bakın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Ben f30 320ied ve c200 0-100 e baktım
    Siz de bir bakın bence

konu başlığına bakın siz de hangi arabalar var
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz araçlar 2 litre 184 hp araçlar.
  • uguryes U kullanıcısına yanıt
    arkadaş kullanıcı yorumundan başka yoruma bakma adam çıkıp 4 ün malzeme kalitesi zayıf demiş, kendi bentleyi ile karşılaştırdı herhalde
  • Yeni kasa a4 varken ne mercedes ne bmw

• uguryes U kullanıcısına yanıt
    hocam mercedesin c200d'sınden ben olsam uzak dururdum. Forumda bile bir suru kısının agzı yandı bu arabadan dolayı. benzınlı olsa alın derdım, belkı cok klasık olcak ama cıdden reno motorlar yanı dızellerı. Beygırlerı arttı dıye dcı motorları mıllete pazarlamaya calısıyolar dcılerdekı sorunlar neyse bu motorlarda da mevcut. A her dızelde de var mı dıyceksınız yok ama bmw daha mantıklı olucaktır kendı açımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguryes

Dediğiniz araçlar 2 litre 184 hp araçlar.

3.20 ied 1600 motor ve 170 hp turbo beslemeli
    Sizin dediğiniz 3.20d

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Konuda 3.20ied geçmişti
    Başlıkta olan 4 serisi f 30 değil diye biliyorum
    Siz f30 deyince şey yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 11 Temmuz 2016; 21:37:21 >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bahsettiğiniz video şu aşağıdaki video zannettim. Bu videodaki 320i 2 lt ve c200 dediği de yine 2 lt araçlar, zaten video içerisinde de belirtilmiş. O yüzden bizim başlıkla pek karşılaştırma yapmak doğru olmaz :).

https://www.youtube.com/watch?v=RtOylQDHkcI
  • 200 d .. ancak kati kuvvetle AMG
    (Beyaz al gece paketi de olsun)
    Bir de camları filmle ;)
  • ikisi arasında kalırsan ben olsam bmw alırdım. tabi 3. secenek olan e serisini de gözden gecirmeni tavsiye ederim. benzinli versiyonu alıp e class arabaya binersin. geniş ici güzel. 5.20 i de düsünebilirsin. 1.6 benzinli almak gibi düsüncen olursa 5 serisi ve e serisine yönelebilirsin. hem ic mekan olarak hem de yol tutus konfor olarak üst sınıf almıs olursun.
  • Arkadaşlar ben de konu başlığından uzaklaştım. 40.yıl 320i için bugun el sıkıştım. Kırmızı deri döşeme beyaz araç tercihi yaptım. Yardımlarınız fikirleriniz için teşekkürler. Ben de bu aracı motoru için tercih ettim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.