Arkadaşlar öncelikle merhaba.20 bintlye kadar araç almak istiyorum bakıyorum bakıyorum r19 lar 15-20 bin lira arası piyasa çok artmış,araştırdım biraz aslında kafama en çokyatan araba 97-2000 model arası vectra 2.0 öncelikle bu araç hakkında yorumlarınızı yaparsanız sevinirim sonrasında bugün gezerken evimizin yakınlarında satılık 91 model 220 bin kmde bmw 5.18 buldum aradım sahibini indi hemen aşağı araçta değişen yok sunroflu tavanda ön kaputta ve bagaj kapağında boya yok yan taraflarda lokal boyalar var arabaya bindim çalıştırdım biraz sürdüm araba hoşma gitti 24 yaşında bir araba ama bizim eski arabamız olan 2005 model olan megane 2 den daha konforlu daha seri ve daha oturaklıydı arabayı çok sevdim fiyat olarak ise 16:500 dedi ama 15 bine anlaştık arabanıntriger seti lastikleri radyatör hortumları baskı balatası fren balataları devirdayım ı hepsi yeni değişmiş döşemelerde yırtık yanık falanda yoktu sizce bu aracı almalımıyım ankarada oturuyorum şaşmaz sanayi yürüyerek 1 dk sürer evimize o avantaşımızda var bunlar göz önüne alınarak yedek parça olsun arabanın ustası olsun bir sorun yaşarmıyım çok aşırı masrafrafları çıkarmı bana bir yardımcı olursanız sevinirim bu arada vectra b hakkındaki görüşlerinizide bekliyorum.