Şimdi Ara

BMW 5.20D E60 far sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba aracımın farlarını kapatamıyorum. Farlar çalıştırdığımda anda yanıyor. Bununla ilgili sorunu olupta sorununu çözen varsa bilgilendirebilir mi ? Araç 2008 far açma kapama düğmesi başka arabada denendi çalışıyor.

• Gün ışığını takip eden sensör bozulmuş olabilir.. O da sanırım iç aynanın önünde cam tarafında olan sensör..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oraya baktık bir tane sensör var o da ısı sensör var sadece içinde başka bi soket var o da boşta
  • Farları mı angel halkaları mı kapatılmıyor ? İ drive da welcome light vardı.Aracı açtığınız anda yanıyor.Oraya bir bakın isterseniz
  • Teşekkür ederim ama servistekiler bile bişey söyleyemedi mesela akşam kendi kendine düzeldi sabah denedim yine aynı sorun. sorunu tam anlatamadım sanırım farları açma kapama tuşu çalışmıyor , sis açma tuşlarına basınca da çalışmıyor, ama arasıra düzeliyor bunları kontrol eden beyin de mi sorun var acaba o beyinin adını bile bilmiyorum
  • o farları acip kapatan dugme grubunun arkasindaki bolumde bir sorun olabilir o zaman..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunu en iyi nereye götürsem çözebilirim sizce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 Bmw 3.20d Jant tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    BMW E90 3.16i alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanayi ya da Borusan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz geç bir katkı olacak ama i-drive'da gündüz farı(day(time)-light gibi bir ismi vardı) opsiyonu açık olabilir.
    Benim araçta da sürekli farlar açıktı. Sonrasında menüde dolaşırken bu seçeneğe ulaştım.
    İ-drivedan de-active edebiliyorsunuz.
  • 10 Yıl sonra aynı şey ile karşılaşmış olmak mı çölde bedevilik yoksa konuyu bulup da çözümüne ulaşamamak mı endişeliyim :)

@Mr_RoBeRT

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.