Bildirim
BMW 5.20i 1990 Model
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bilen bir allahın kulu yok mu yav -
12V olan m20 kodlu motordur.136 hp gücü var.Size tavsiyem 24V olan m50 motorlu 520ilere bakın.Yakıt performans olarak 24V olan daha iyidir.Tutulanıda odur zaten. -
aynı düşünce ile hareket etmiş ve 12.000 TL'ye beyaz renk 220.000 km'de bir m50 motorlu bir BMW alırken, sanayi deki akrabalarımın baskısıyla vazgeçmiştim... Özellikle yakıt ve yedek parça fiyatları yüzünden beni vazgeçirmişlerdi... Yakıt derken eğer basmaz iseniz (ki basıyorsunuz) 30 kr. gaz yakıyor... Ama basarım derseniz (ki basıyorsunuz) 40 kr. kadar çıkıyor yakıtı... devir ekonomi devri diye düşünenlerden olduğum için vazgeçmiştim...
ama illa alacam derseniz, alacağınız aracı çok iyi incelettirin. piyasada km.'si düşürülmüş bir çok BMW var... Birde alırsanız mümkün mertebe otomatik vites tercih edin... çünkü düz vitese oranla otomatik viteste aracı fazla hor kullanamıyorlar...
kolay gelsin...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X