Şimdi Ara

BMW 5.20i vs Mercedes E180 acil yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
5.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düşünmedim değil,hatta a6 bakmıştım fakat 2000 motor vergisinden dolayı çark ettim.a4 sınıfında da sanki c180 amg lider gibi duruyor.oneriniz icin teşekkür ederim.tercihim o olur gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski kasa e classedense yeni kasa c220 daha mantıklı bence , bizim patrona yeni aldık 370 bindi normalde 287 ye aldık sıfır en fullü yani eski e halt etmiş almanlar yapmış yani. büyük patrona da 5 aldık ama c deki premium hissiyat yok yani. ekran olsun göğüs olsun bmw de 2000 den beri aynı göğüsü kullanıyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikincieldeguven.com -- 14 Nisan 2019; 14:27:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat makul gibi,ne zaman alinmisti ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zenith48

Düşünmedim değil,hatta a6 bakmıştım fakat 2000 motor vergisinden dolayı çark ettim.a4 sınıfında da sanki c180 amg lider gibi duruyor.oneriniz icin teşekkür ederim.tercihim o olur gibi.
    Hocam, Bmw'ci C 180'i, 3.20'den tartışmasız altta kabul ederken, bazısı abartıp 3.16'dan bile güçsüz görürler. Konforda da daima C 180 kabul görür. Ancak Yeni E serisi dediğiniz anda, orada bi durun. Bmw'ciler bile, E serisini, 5 serisine kıyasla, tercih ederler. Fakat C 180, düşünüyorsanız, Amg gibi full paket olan, Fascination paketin, spor olan, Amg pakete kıyasla, daha konforlu olduğu kabul görür. Audi'ye gelince, o kadar para verilip, S-tronic ( Dsg ) şanzıman araç mı alınır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 14 Nisan 2019; 15:15:1 >
  • Hocam yeni c classe yeni 3 kasadan iyidir. florya gülsoydan aldık 4-5 ay oldu olmadı. G tronic hayalet gösterge airmatic zart zurt yok yok arabada uçakta öyle kokpit yok yani direksiyon şekil değiştiriyo kapıyı açınca nereye saklanıcağnı şaşırıyor

• zenith48 Z kullanıcısına yanıt
    kendi goruslerimi soyleyeyim oyleyse.

Performans/yakit yuketimi/surus dinamikleri: Performansi cok cok iyi bi araba degil. Ancak uzmez de. Sollamalarda, ara hizlanmalarda mahcup etmez. Bastiniz mi gider. E180’e kiyasla daha performanslidir.
    Yakit tuketimine takintiliysaniz pek size gore bi araba degil. sahsen yakit tuketimim 13lt civarlarinda. En iyi ihtimal 11 lt civarina duser. Rakibi e180 de bildigim kadariyla uc assagi bes yukari ayni yakiyor.
    Surus dinamiklerine gelirsek, bu arabanin en sevdigim taraflarindan biri. Cok guvenli ve oturakli hissediyorsunuz, gemideymis gibi. Bu yonden de e180’e gore daha iyi oldugunu dusunuyorum.

Ic-dis gorunus/opsiyonlar: bu konuda ilk onerim, arabada mutlaka ic dis m paket, hayalet gosterge ve nbt ekran olmasi gerek. M paket olmayan 5 serileri demode olmaya baslamisken; m paketler hala sportif ve cekici. M direksiyon, m sport koltuklar vs. Bunun yaninda nbt ekran ve hayalet gosterge iceriye asiri modern bi hava katiyor. Nbtsiz 5lere ve tum e180lere gore cok daha premium duruyor. M paketle beraber gelen gercek aliminyum trimler iceriye guzel bi hava katarken cok kolay ciziliyor, dikkatli olmak gerek. Keza gosterge ekraninin cami da rahatlikla kilcal ciziklerle dolabiliyor. Ses sistemi muzik dinlemeyi cok seven biri icin yetersiz. Harman kardon opsiyonlu almak daha iyi olur. Ama ses kalitesi cok da umrumda degil calsin yeter derseniz, gerek yok. Vakum kapi, elektrikli bagaj, kolay giris cogu f10’da standart zaten. E180’lerde vakum kapi opsiyonu olmadigina eminim. Kolay giris de oldugunu sanmiyorum.

Genel olarak 5 serisi ile ilgili yorumlarim bu sekilde. Baska sorulariniz varsa cevapliyabilirim

• Car_sedan C kullanıcısına yanıt
    Atıp tutmayı acilen bırakman gerek
    Kamu spotu gibi oldu biraz ama herneyse
    Adam premium hayalim var diyor jetta diyorsun kardeş jetta bu araçların segmentimi??

• Mercedesi bilmiyorum ama bmw sağlam yakiyor. Bmw ayrica rampalarda gitmiyor.

• Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    Oncelikle tekrar tesekkur ederim detaylar icin.
    Paket konusuna değinmeniz çok isabetli oldu zira her aradığım araç sahibi kendisininkinin full oldugunu söylüyor.
    Sanırım M ve excutive en donanımlı olanı,yanlışsam düzeltin.
    İnsan böyle bir arabaya bindiğinde mutlaka güzel bir ses Sistemi ister zira bende.dolayisyla HK olmazsa olmaz sanırım.
    Yakıt takıntım yok,altımda günlük kullandığım dizel şirket aracı var.
    Takıldığım nokta M paket ve yeni kasa arasında çok az bir fiyat farkı var ikinci elde.
    Dolayisyla 2016 m paket mi almalı yoksa 2017 yeni kasa Prestige mi alınmalı?

• Tavsiye icin teşekkür ederim,değerlendirmeye aldım

• mazi09 M kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim,konuya sizin kadar hakim değilim.cevremden duyduklarım ve bir kaç kullanıcı yorumlarına istinaden c180 dedim.
    E180 icin ise genel kanı üst orta yas icin kullanıma uygun gibi geliyor,ne kadar spor bir görünüm kazandırsa da araçlarına hala o ağır is Adami arabası kimliğinden çıkamamış gibi duruyor.
    BMW 5 ise dinamizmi ile daha alt orta guruba hitap ediyor gibi geliyor,en azından bana hissettirdiği bu.

• quote:

Tesekkur ederim,konuya sizin kadar hakim değilim.cevremden duyduklarım ve bir kaç kullanıcı yorumlarına istinaden c180 dedim.
    E180 icin ise genel kanı üst orta yas icin kullanıma uygun gibi geliyor,ne kadar spor bir görünüm kazandırsa da araçlarına hala o ağır is Adami arabası kimliğinden çıkamamış gibi duruyor.
    BMW 5 ise dinamizmi ile daha alt orta guruba hitap ediyor gibi geliyor,en azından bana hissettirdiği bu.
    Yalnız yorumların çoğunu okudum da , abi bir bmw ye gitmiyor sollamaya çıkınca ağır kalıyor , efendime söyliyim yokuşta çıkmıyor falan diyen arkadaşlar bence araba kullanmasın. At sahibine göre kişner diye bir deyim vardır. 1.5 subarum vardı Beylikdüzü yokuşunda fiestaya nal toplattım ki 1700kg aracın net ağırlığı fiestayı söylemiyorum bile.
    Küçük patronda 3.16i 2017 vardı kiralık , büyük patronda yeni aldı 5.20i(2019) , küçüğü bmwyi verdi 2018 airmaticli mercedes aldı (c220) en fullü işte daha dolusu yok yani hatta gülsoydan arabayı ben gidip almıştım. Bmw 2017 3 serisi ile 2018-2019 c classeyi karşılaştırıpta bmw yi herne yönden olursa olsun öven adamın aklından ve zevklerinden şüphe ederim onu da c classenin direksiyonuna oturmamasına veririm yani. Bence siz gidin 1-2 şer gün kiralayın bu araçları kurumsal firmalardan her modeli var zaten adamlarda. Paranızda var belli ki 250 bin tl niz varsa 2-3 gün için 3-4 bin ayırabilirsiniz bence, gidin hepsini sürün otobanda deneyin konforuna bakın hakimiyetinize bakın ona göre karar verin. Ama c classeyi denemenizi özellikle tavsiye ediyorum(2018) küçük patron mercedese binince abi biz tenekeye biniyomuşuz ya dedi. Ekran mekran mercedeste klima hazneleri bile bi değişik yani sanarsın airbus a380 motoru var içerde. Yok rgb aydınlatma yok otomatik katlanan direksiyon. Büyüğünde de 5.20i var(2019) dışı güzel ama içi hep aynı hep yani bi değiştiremediler.

• Car_sedan C kullanıcısına yanıt
    Jettaya premium dedin ya tartismaya bile girmeyecegim seninle

• Tesekkur ederim yorumunuz icin.siz dedikten sonra c220 de incelemeye aldım hatta ilanlara bakmaya başladım.tecrubenize istinaden soruyorum; iç hacimi iki çocuk koltuğu ve bir şoför hariç bir yetişkin icin nasıldır?
    Dediğinize katılıyorum, sanırım en iyisi 3-5 gün kiralayıp öyle karar vermek olacak.

• Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    Rica etsem 651051283 nolu ilan hakkında ki yorumlarınızı alabilirmiyim?
    Aracın yaşadığım şehirde olması da cabası.
    272k yazmış zorlasak 260 uygun mudur?

• Shiftdelete sahibi hakkı abi uzun yol yapmıştı onunda ufak bir çocuğu var , videosunu bulabilirsiniz. Arka koltuk gayet rahat yani , çayır gibi. Bence yakındaki bir mercedes bayisine uğrayın derim , ama kağıthanede ki mercedes bayiine gitmeyin noldu nasıl oldu demeden alır çıkarsınız yani showrooma girince param olmamasına rağmen ömür boyu kredi çekip alasım geliyor yeni kasa cls 🙏 he bu arada bmw motor ömrü için garanti vermiyor biliyorsunuzdur sanırım ? 50.000 de motor yemişti bizim kiralık bmw ki patron eco pro modda 3.2litre ile geziyodu ben kullanmazken , benden sonra araca binince yakıt tüketimi yükseliyordu 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikincieldeguven.com -- 14 Nisan 2019; 20:44:17 >
  • Hehe 😛 ,sanırım siz biraz hunharca kullanıyordunuz arabanın hakkını vermek için.
    Tesekkur ederim önerileriniz için.

• quote:

136 beygir ve altında tüm dizel mercedesler Renault motordur. Mercedes'e binip, 136 beygir güç ile, bir de yakıt düşünülür mü ? Şanzımanı dağılmış çok doğuş grubu vw. Audi, Seat, Skoda araç, sandık motor değişimi yapılan bir çok BMW gördüm. En sorunsuz premium araç, Mercedes. 2008'den itibaren piyasaya çıkan C serisi, w204 kasa da dahil, w205 kasa göz kapalı alınır. Ancak ben Mercedes'e biniyorum diyecekseniz, aracın uzunluğu da sorun değil ise, Aklın baş yapıtı, yeni E serisini araştırmaya bile gerek duymadan, düşünmeden alın diye şiddetle tavsiye ederim. Herkesin hemfikir olduğu gibi. Mercedes E serisinden başlar. The Best or Nothing sloganı ile en iyisi yada hiçbiri... Hakkınızda hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 14 Nisan 2019; 21:39:11 >

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Premium diyor adam ne Porsche'si. Gül gibi Talisman dururken :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.