Şimdi Ara

BMW 5.20i vs Mercedes E180 acil yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
5.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap ve tavsiyeniz icin teşekkür ederim.bir kullanıcı olarak yorumlarınız benim icin çok önemli.her ne kadar tarafsız yorum yapmak zor olsa da acaba artılarıyla eksileriyle neler söylersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenith48

Cevap ve tavsiyeniz icin teşekkür ederim.bir kullanıcı olarak yorumlarınız benim icin çok önemli.her ne kadar tarafsız yorum yapmak zor olsa da acaba artılarıyla eksileriyle neler söylersiniz?
    Öncelikle daha önce e180 kullanmadım o yüzden karşılaştırmamı sadece veriler ve kullanıcı tecrübelerime göre yapıcam
    Araç gerçekten çok sessiz ve gayet memnun edici şekilde konforlu performans olarak yeterli, sollamalarda üzmez ancak fazla bir şey beklememek gerek.Uzun yolda 130 km civarı hızlarda 7.5 litreyle rahat bir şekilde seyahat edebilirsiniz.Benim aracım alcantara döşemelere büyük navigasyonlu ekrana sahip yani araçta harman kardon dışında bütün opsiyonlar var.Standart ses sistemi müzik dinlemeyi çok seviyorsanız yetersiz gelebilir.Ben e180 i hem performans hem de komik denecek kadar küçük eğlence ekranı yüzünden elemiştim yoksa o araç da çok kaliteli.
    Sonuç olarak ben tercihimi biraz daha makul performans ve daha teknolojik ve oyuncaklı iç mekandan yana kullandım.
    Tasarım herkes için görecelidir ama bence f10 5 serisi e serisine göre çok daha heybetli ve şık görünüyor ancak e seriside gayet ağır başlı ve şık
    Son olarak şehiriçi ve dışı karışık ortalama 10 litre yakmakta
    Olumsuz olarak araçta ufak tefek trim sesleri dikkatli dinlerseniz çok bozuk yollarda gelebiliyor ve araç gerçekten büyük olduğunu hissettiriyor ama bu otobanda avantaj sağlıyor gerçekten çok güvenli hissediyorsunuz ve uzun yol yapmak çok keyifli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 13 Nisan 2019; 20:4:59 >

• blacklotus01 B kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkur ederim detaylı anlatımınız için.

• quote:

Evet malesef fiyatlar ucmus durumda.ilana baktım.renk beyaz düşünüyorum,
    Daha dün 18binde 222k ye ayni araçtan kaçırdım.ilk 245 yazmıştı ben 225 teklif etmiştim kabul etmemisti.dun akşam indirimi görmemle aracin ilandan kalkması bir oldu.
    Bu kadar istikrarsız fiyat başka hangi marka da vardır inanılır gibi değil.
    Dediğiniz aracı biliyorum 220 bine satılmış. 5 serisi bu bütçeler de bende bakıyorum 2 haftadır fiyat mantığı yok herkes kafasına göre yazıyor bir anda 30 bin lira fiyat yükseltenleri bile gördüm.

• Jetta 1.2 TSI comfortline araç alın düşük km. Rahatlık ve sürüş keyfi açısından BMW Mercedes ayarında.Butcenin kalanıyla da ev alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Car_sedan

Jetta 1.2 TSI comfortline araç alın düşük km. Rahatlık ve sürüş keyfi açısından BMW Mercedes ayarında.Butcenin kalanıyla da ev alabilirsiniz.

• Yerinizde olsam 2018 sıfır ayarında A4 1.4 TFSI bakardım

• sienaumut S kullanıcısına yanıt
    İşin kötüsü o araç sanırım galericiye gitti,biniciye değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenith48 -- 14 Nisan 2019; 9:47:19 >
  • FthGTI F kullanıcısına yanıt
    E veya 5 serisiyle ayni segment değil.arac ve iç hacmi hakkın da bir bilgim yok şayet tecrübe ettiyseniz sizi dinlemek isterim.

• Car_sedan C kullanıcısına yanıt
    Bekliyordum ne zaman geleceksin diye

• Vay be paralara bak

• 2016 model executive m 5 serisi kullanicisiyim. Sahsen kesinlikle 5 serisi oneririm. Sorunuz varsa yanitliyabilirim.

• zenith48 Z kullanıcısına yanıt
    Aynı segment olmadığını biliyorum fakat güncel olmayan kasa 520i veya E180 yerine aynı paraya neredeyse sıfır ve donanım olarak dolu bir A4 alabilirsiniz. Araç yalıtım ve konfor olarak üst seviyede, premium algısını hissettiriyor, üstelik performansı ve yakıt tüketimi diğer 2 araçtandan da daha iyi. Hayalet göstergeli, led matrix farlı bir A4’ü incelemenizi tavsiye ederim

• Yasiniz kac bilmiyorum ama 50 yas üstündeyseniz mercedes tercih edin. Aksi halde F10 dogru karar olur ikinci el pazari da bahsettiginiz mercedesden daha iyidir.

• hocam 2 çocuk varsa bagaj avantajıyla x3 öne geçer, e classe konfor ve sürüş stili olarak iki çocuklu bir baba açısından daha güvenlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikincieldeguven.com -- 14 Nisan 2019; 11:22:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    Şahsen seve seve tarafsız yorumlarınızı eksi arti duymak isterim.

• Kesinlikle katılıyorum,o yüzdendir ki önceki ve şimdiki aracım suv oldu hep.ama cocuklar artık büyüdüğü için çok fazla bebek arabası,puset vs ihtiyacı kalmadı dolayisiyla bagaj ihtiyacı da minimuma indi.sedan is görmezmi su mevcut durumda acaba?

• harunresitz kullanıcısına yanıt
    Yaşım 39.bir kaç kişi de ayni şeyi söyledi çevremde.hatta parayi sonradan bulan kıro müteahhit arabası yakıştırması yapmıştı e180 icin

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Allah sana daha çok versin kardeşim.

• quote:

Allah sana daha çok versin kardeşim.
    Aminnn

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.