Şimdi Ara

BMW 5.20i vs Mercedes E180 acil yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
5.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ilandaki araba baya guzel. Ama harmon kardon opsiyonu yok sanirim. Bu arada karbon siyah rengine bakmanizi tavsiye ederim. Cok ozel bi renk. Fiyat olarak 240-250 civarlari bence kabul edilebilir.
    Prestige g30 - m paket f10 ikilizinden f10’u secerdim. Bos g30larin hic gideri yok. M paket f10 cok daha albenili. G30larda da olmazsa olmaz opsiyonlar m paket ya da luxury paket, next100 paketi, hayalet gosterge ve adaptif led fardir. Saydigim donanimdakiler de 400 binlerden basliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okudum da, çok ciddi söylüyorum, ağır cahiller var. Öyle böyle değil hemde. Deli saçması hezeyanları yaşamış gibi yazanlar var.

Ben böyle birşey görmedim. Adam premium markayı tanımadan bilmeden acayip sallamış.

Sayın konu sahibi; w205 kasa c180 aracı özel siparişle 2014 te sıfır km alıp, 60000 km kullandıktan sonra, 2018 yılında w213 e serisini yine özel siparişle geçtim. Araç gelene kadar tam 3 kez zam yediği gibi, w205 aracımda da yaşadığım bazı talihsizliklerle beraber araç gelene kadar soğudum bu geçişten. Derken araç geldiii, benim özel sipariş getirttiğim c180i, aldığım bayi öyle saçma bir fiyata senin aracı sayarız deyince vazgeçtim. W213 ü de iş ortağım aldı.
    W213 e180, selenit gri, taba hafızalı koltuklar, Burmester ses sistemi, gece paketi, premium paket, akustik paket, multibeam far, ne ararsan var. Amma velakin Benim dolu dolu getirttiğim bu arabanın önüne bmw g30 geçti.
    Bir kere mercedesin eski aracıma verdiği fiyatın tam 45.000 tl fazlasını Borusan verdi. Ve üzerine de en az 10k kar koyup 1 haftada sattılar.
    Bmw G30 luxury pakete ilave next100, hayalet, Hi-Fi ses sistemli, busines paketli aracı da iyi fiyatla alınca bu iş bitti.
    Geçen yıl Haziran ayında aldığım aracım 14000 km yi geçti. Ortağıma aldığımız w213 te 12.000 km oldu. Bu araçları kullanmadan sana yorum yapıyorlar ya şaşıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    Araç sahibiyle konuştum,malesef harman kardon yok ama yine de kısmetse bugun gidip görücem ve pazarlığa oturacağım.255k zorlucam olmadi 260a ikna ederim diye düşünüyorum.
    Renk olarak beyaz düşünüyorum,önceki aracım siyahtı ve sıcak iklim de gitmiyor pek.baya sıkıntı yaşamıştım.her ne kadar siyah rengi sevsem de yaşadığım coğrafyaya(bodrum) pek uygun değil.
    Tekrar tesekkurler.

• Bi kere f10’bile konfor sessizlik sürüş stabilitesi ve performansı ile, w205 c180 den iyi. Benim w205 c serisinde camlar akustik değişmesine rağmen, fitilleri değişmesine rağmen içerisindeki rüzgar sesi azaldı ama geçmedi. W205 fl araçlar da da devam ediyor bu meret ses.neyse w205 konularına bakın, ne naneleri var görürsünüz. Sayfalarca şikayetler bitmiyor. Benim w205 te de daha 4000 km deyken başlamıştı sorunlar. Şanzıman vites geçişlerini hissettirir, 2/3 arası adamı içerde silkeler vs. Beyin değişir sonuç değişmez. Ama Mercedes ya toz kondurmak olmaz. Neyse uzatmaya gerek Yok.
    F10 yerine net tercih edilir. Haa G30 alınabiliyorsa tereddüt etmeyin alın. Araç şahane.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 038poyraz kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz icin teşekkür ederim,aracınızı da güzel günler de kullanmanız dileğiyle.
    Az çok kararım netleşti ama geriye bir tek soru kaldi , boş bir g30 mu yoksa dolu bir f10 mu?

• mazi09 M kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim

• Akpli olup ihalelerden zengin olmadıysanız 39 yaşınızda e’ye binmeyin, 520i çok çoook daha iyi olur o yaşa

• En güzeli kimsenin sözüne bakmayıp, alıcı gibi gidip iki aracı da kullanın, belki ikisini de sevmez başka araca yönelirsiniz!
    Araçta en önemli şey direksiyondur, hangisi size yolu iyi hissettirirse o araç ilerde sizi daha mutlu eder diğer kusurlarını bi şekilde giderirsiniz! Bakın burası çok önemli! Direksiyon yani direction dan geliyor! Steering wheel önemli gerisi araçta hikaye, verdiği his en önemlisi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenith48 Z kullanıcısına yanıt
    Boş G30...Arkadaşımda G30 530i xdrive var,sürüş rafine,süspansiyon-izolasyon S yada 7'ye yaklaşıyor...F10 kasa iç hacmi yeniye göre daha dar,süspansiyonu sert,ve 2011'den beri yollarda..Kendim yeni kasa Audi A5 sportback kullanıyorum,çok memnunum...incelemenizi öneririm,240-250 bandında biniciden temiz araçlar bulabilirsiniz...

• MajoooR kullanıcısına yanıt
    yok be kardeşim nerde...
    Bizimkisi tamamen alın teri,el emeği.

• selamivural kullanıcısına yanıt
    İlginç bir bakış açısı,tesekkur ederim ilk defa duydum.

• plateau kullanıcısına yanıt
    Çok inceledim a5 i,yorumları da okudum baya hakkında ki.tek kafama takılan bagaj kapasitesi ve arka oturma gurubu.tecrubenize istinaden soruyorum ; iki adet çocuk koltugu ve ortalarına bir yetişkin oturabilir mi?
    Ve birde genel değerlendirme isticem sizden lütfen.

Eski kasa A5 arka kafa mesafesi kötü gerçekten ama yeni kasa öyle değil...Bagaj liftback tasarımdan dolayı yukarı açılıyor malum-sedana göre çok daha kullanışlı...A5 sportback'i Bayide incelemenizi öneririm,ben arabadan her bakımdan azami memnunum....Süspansiyon-izolasyon-trim sesi-tasarım-yakıt-bakım ve sigorta fiyatları vs...bana göre benzer fiyatlarda arabamın alternatifi yok;ama 1-2 yıla çıkacak olan yeni kasa BMW 4'ün daha başarılı olacağına eminim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 15 Nisan 2019; 21:13:39 >
    Arkada iki yetişkin(boyum 180) ve bir çocuk sorunsuz uzun yola gidiyor...Benim 2 çocuğum var-ailemizdeki büyüklerle yapılan uzun yolculuklarda arabadan hiçbir şikayetimiz yok...

Anladım,tesekkur ederim.
    Sizden rica etsem 604495495 nolu ilanı benim icin inceler misiniz? Zira yarin araç sahibiyle görüşmeye gideceğim.a5 tfsi sportpack design.
    Birde 651051283 nolu ilanda ki araç icin görüşlerinizi paylaşır misiniz? BMW 5.20i 2016,excutive M paket.

Ben o parayı Eski kasa 5'e vermem,ilandaki arabanın ederi o rakam olabilir ama 270'lere çıkabiliyorsanız BMW'de G30 alın...

Peki yeni kasa 3'leri sordunuz mu?Bu günlerde satışa sunulacak olması lazımdı,muhtemelen eski kasa 3 stoğundan dolayı geciktirdiler,sipariş ekranı açıldıysa yeni 3 siparişi verin geçin...

• quote:

Orijinalden alıntı: zenith48

Araç sahibiyle konuştum,malesef harman kardon yok ama yine de kısmetse bugun gidip görücem ve pazarlığa oturacağım.255k zorlucam olmadi 260a ikna ederim diye düşünüyorum.
    Renk olarak beyaz düşünüyorum,önceki aracım siyahtı ve sıcak iklim de gitmiyor pek.baya sıkıntı yaşamıştım.her ne kadar siyah rengi sevsem de yaşadığım coğrafyaya(bodrum) pek uygun değil.
    Tekrar tesekkurler.
    Hocam yanlış anlamayın ama bence o araç 255 falan etmez içindeki koltuklar suni deri.Alcantara ya da dakota olması iyi olur.
    Bence bu aracın ederi max 240 harman kardon da yok çünkü

• 180-190 bine tertemiz 2014-2015 premiumlar varken 240-260 sözde full dolu araçlara para vermek çok abartı sokağa para atmaktır.
    Malesef 3 geniş ailelere hitap eden bir araç değil.ic hacim ve genişlik benim icin çok önemli.
    Açıkcası yeni 3’un çıkacağından da haberim yoktu,tesekkurler.
    Her ne kadar bana hitap etmese de Burada ki Borusan’a gidip yine de bilgi alacağım sanırım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.