Şimdi Ara

BMW 5 SERİSİ F10 (265. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.596
Cevap
112
Favori
755.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar izmirde Isinin eri güvenebilecegimiz bir tuning service varmi acaba.F10 umu m550i dönüsüm yapmayi düsünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukdanis F kullanıcısına yanıt
    f10 kasaya yapılır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

f10 kasaya yapılır mı ?
    evet hocam.

şu konudan bakabilirsiniz ayrıntılara:https://forum.donanimhaber.com/carlinkit-andream-vs-mmi-kutusu-kablosuz-carplay-ve-android-auto-ana-konu--144810039#144892688
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

evet hocam.

şu konudan bakabilirsiniz ayrıntılara:https://forum.donanimhaber.com/carlinkit-andream-vs-mmi-kutusu-kablosuz-carplay-ve-android-auto-ana-konu--144810039#144892688

Alıntıları Göster
    sağol hocam

• Merhaba canlar,
    525d xdrive 2013 makyajsız kasa aracımı makyajlıya dönüştürmeye başladım farları değiştirdim sadece sis ledleri kaldı. Led leri aldım sis çercevesini değiştirsem direk ledi takıp çalıstırabilirmiyim yoksa başka uygulamalar varmı teşekkürler şimdiden ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esco007 E kullanıcısına yanıt
    Sanirim hata vermemesi ve pirpir etmemesi icin yazilim atilmasi gerekiyor.

• Arkadaslar selam.kapi alti lambalari led yaptim fakat sol arka kapi alti kapi acilinca degil kapaninca yaniyor.Digerleri normal.Sizce sorun nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • andryoit A kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadara taktırdınız acaba ? memnun musunuz ? Bir de sizin araçta usb bağlantısı ve mic var mıydı ?
  • tolgao2000 T kullanıcısına yanıt
    Sağolasın ustam

• 2012 makyajsız f10'a nbt takılıyor mu?
  • cell1987 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Makyajlı tampon almazsak olmuyor baktım. Arkasında mekanızması var.

• Canlar merhaba
    aracımın motorunu yaptırdım sonrasında aracı kullandığımda 1 den 2. Vitese geçiş yaparken ileri atıyor araç kendini hissetirerek geciş yapıyor. Birde frene basınca devir aşağı düşerken bir an yukarı çıkıp iniyor. Bunu bir arkadaşa sordum bana araca gücelleştirme yapsınlar birde Yağını değiştirirsen gecer dedi sizce ne kadar doğru ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Benim Range Rover Evoque da da benzer durum vardı şanzuman türbin arızası çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

2012 makyajsız f10'a nbt takılıyor mu?
    up
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    takılabiliyor hocam, birden fazla ilde hizmet veren bir tanıdığım var, dilerseniz yönlendireyim, daha detaylı bilgi vererek yardımcı olabilir.
    aracınız kaç km'de ? şanzımana hiç müdahale edildi mi bakım onarım gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemred

takılabiliyor hocam, birden fazla ilde hizmet veren bir tanıdığım var, dilerseniz yönlendireyim, daha detaylı bilgi vererek yardımcı olabilir.
    Babam düşünüyordu da piyasada takılanların yarısı orjinal yarısı android. Çalıntı mı değil mi sıkıntılı sanki biraz
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    android konusunda bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum.

orijinal ürünler çalıntı olabilir, çalıntı olduğundan veya olmadığından emin olmanın bir yolu var mı bilmiyorum. takanlar çoğunlukla ürünlerin yurt dışından geldiğini söylüyorlar fakat bu kadar hırsızlık olurken insan haklı olarak şüpheleniyor.
  • Arkadaşlar, havalandırma üflememeye başladı, sorun hakkında bilgisi olan var mı?

Edit: Sorun tekrar etmedi, ancak benzeri sorın yaşayanlar klima rezistansına baktırabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 24 Eylül 2020; 23:53:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler merhaba
    Lütfen bana yardım edin..
    525d xdrive aracımın dış kapı kolundaki led ler haftada 1 gün yanıyor diğer günler yanmıyor bazen 10 günde bir gün yanıyor diğer günler yine yanmıyor.

Yardımcı olana dua ederim

• 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.