Şimdi Ara

BMW 5 SERİSİ F10 (264. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.596
Cevap
112
Favori
755.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de 2015 5,20i için servise gideceğim ve sağlık çalışanıyım. yetkili servise gitmeyi düşünüyorum. Gül al fiyat verdi; kampanya yapmışlar; yağ-yağ filtre ve diğer kontroller 1204TL; üstüne hava filtresi gelirse 1584TL; onun da üstüne polen filtresi gelirse 2316TL dedi. Cumartesi kampanyanın son günüymüş. oraya gitmeyi düşünüyorum. Farklı ve uygun İstanbul Anadolu için öneriniz olursa değerlendireyim.
    teşekkürler.@mtiraka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omozomoz -- 1 Temmuz 2020; 13:39:2 >
  • 15 kasa 130 bim km'de hatasız boyasız araç luxury pakat 430 istiyor ne diyorsunuz ? mnatıklı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omozomoz

merhaba,
    ben de 2015 5,20i için servise gideceğim ve sağlık çalışanıyım. yetkili servise gitmeyi düşünüyorum. Gül al fiyat verdi; kampanya yapmışlar; yağ-yağ filtre ve diğer kontroller 1204TL; üstüne hava filtresi gelirse 1584TL; onun da üstüne polen filtresi gelirse 2316TL dedi. Cumartesi kampanyanın son günüymüş. oraya gitmeyi düşünüyorum. Farklı ve uygun İstanbul Anadolu için öneriniz olursa değerlendireyim.
    teşekkürler.@mtiraka
    Yağ yap filtresi ve hava filtresi için gül-al 1250 dedi bilginiz olsun. Kosifler ise 1604 dedi. Gül al shell yap kullanıyor. Kosifler ise castrol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler aranıza yeni katıldım bir kaç hafta oldu aracımı alalı 2011 model ve 240 bin km de arada 1 inci vitesten 2 nci vitese gecerken bi vurma oluyor sanki manuel vites kullanıyorda aniden debriyajdan ayagımı cekiyor muş gibi bir vurma oluyor, nadiren yapıyor her hangibir ses gelmiyor, expere bmw yetkili servisinde baktırdım sorunsuz oldugu için almıstım. Acaba sorunun nedeni yağın motorun ısınmadan kullandığımdan dolayı olabilir mi? Yardımcı olacak arkadaslara tşk ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mevlut_123

İyi günler aranıza yeni katıldım bir kaç hafta oldu aracımı alalı 2011 model ve 240 bin km de arada 1 inci vitesten 2 nci vitese gecerken bi vurma oluyor sanki manuel vites kullanıyorda aniden debriyajdan ayagımı cekiyor muş gibi bir vurma oluyor, nadiren yapıyor her hangibir ses gelmiyor, expere bmw yetkili servisinde baktırdım sorunsuz oldugu için almıstım. Acaba sorunun nedeni yağın motorun ısınmadan kullandığımdan dolayı olabilir mi? Yardımcı olacak arkadaslara tşk ederim.
    sıkıntı yok. 1 den 2 ye geçerken soğukken vurur hepsi öyle. ısındıkça geçer
  • 2015 kasa aracım var xDrive paket

1. ön tamponu ve arka m tampon yapmak istiyorum
    2. ön konsolu resimdeki gibi , ekran yukarıda olacak şekil yapmak istiyorum

bir gün satarsam hasar kaydına girer mi ve bunları nereden yaptırabilirim ?

• Merhaba arkadaşlar aracım 2015 model 5.20i... Araçta NBT var... Buna CarPlay taktırılabiliyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. 2011 520d aracıma navigasyonlu, telefonu bağlayabileceğim bir ekran istiyorum. Ankarada tavsiyeniz olur mu?

• Herkese merhaba, 2013 model f10 525xd ile aranızdayım. Araç 3 senedir bizde. 6 ay boyunca sadece 1-2 kez çalıştı onun harici hep yattı ama yatmadan önce de birazdan anlatacağım sorun vardı. Aracı çalıştırmak için bastığımda marş almıyor. 2-3 kez deniyorum ancak öyle çalışıyor. Bazen sorunsuz çalışıyor günlerce problem olmuyor bazende böyle sorun çıkarıyor. Çalışmadığı esnada da ekranda direksiyon hatası, motor tahrik gibi uyarılar çıkıyor. Servise götürdüm ancak hiç bir problem olmadığını söylediler defalarca. Daha önce böyle bir problem ile karşılan var mıydı acaba ?
  • merhaba arkadaşlar,

2014 model 520i 90bin km'de aracımın bakım / servis zamanı geldi.

Yağ (motul marka)
    Yağ filtresi (bosch marka)
    Hava filtresi (bosch marka)
    Polen Filtresi (bosch marka)
    1100 TL fiyat verdiler. Sizce nasıl fiyat?

Ayrıca yaklaşık 45bin km'de bir bujilerin değişmesi öneriliyormuş.
    Bujiler için de 400 TL fiyat verdiler.
    Sizce nasıl bu rakamlar?
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Bu ön göğüs 3 serisinin gibi duruyor yapılabileceğini sanmıyorum, tampon-body kit ise bildiğim kadarıyla sık yapılan bir uygulama ama duyduğum kadarıyla Tayvan malı olanlar varmış uygun maliyetli olduğu için tercih edilen ve pek tavsiye edilmiyor diye biliyorum.

Tabii zevkin önünde engel yoktur ancak çok tutkulu değilseniz bu işe bence hiç bulaşmayın derim zira adam gibi kaliteli olacak dediniz mi belli ki epey pahallıya patlayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antisilence

merhaba arkadaşlar,

2014 model 520i 90bin km'de aracımın bakım / servis zamanı geldi.

Yağ (motul marka)
    Yağ filtresi (bosch marka)
    Hava filtresi (bosch marka)
    Polen Filtresi (bosch marka)
    1100 TL fiyat verdiler. Sizce nasıl fiyat?

Ayrıca yaklaşık 45bin km'de bir bujilerin değişmesi öneriliyormuş.
    Bujiler için de 400 TL fiyat verdiler.
    Sizce nasıl bu rakamlar?
    Ben de bujilere 400 civarı vermiştim 1 sene önce. Normal bakım da 1250 civarı tutmuştu, uygun bence.
  • Arkadaslar selam

Hayalet göstergeli aracimda km nasil sifirlaniyor acaba? Benzin aldiktan sonra sifirlamak istiyorum.

• siperno kullanıcısına yanıt
    Gösterge panelinin sol alt köşesinde ufak dikdörtgen bir tuş var hocam, silecek kolundaki tuş ile yol bilgisayarında trip kısmına gelip o tuşa başarsanız sıfırlayacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok tsk ederim...Cok sagolun!

• Merhabalar herkese. Special Edition donanımlı aracımı satıyorum. 30bin kmdir araç bende. 94binkm’de şu an. İlgilenen olursa yardımcı olurum. Saygılarımla. Malum site ilan no: 813789778

• BMW Araçlara Nasıl Carplay Yapılır ile İlgili Bir Konu açtım.

Konu hakkında fikirlerinizi belirtirseniz memnuniyet duyarım.

Aklınızdaki soruları cevaplamaya çalışacağım.

TIKLAYINIZ
    https://forum.donanimhaber.com/carlinkit-andream-vs-mmi-kutusu-kablosuz-carplay-ve-android-auto-ana-konu--144810039

BMW Aracıma Nasıl Carplay Yaptım?

• PharmaHii kullanıcısına yanıt
    EMR Garage Emrah a bağlattım ben ipx6 lı android cihaz. Harici carplay ve harman kardon tweeter da ekledik yanına. Aracın multimedya kısmı güncele yaklaştı baya.

• mtiraka M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yok bu benim 2. 520i F10 aracım. Zırıltı normal nedemek olurmu öyle şey ...

• tolgao2000 T kullanıcısına yanıt
    Bende de yok

• 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.