Şimdi Ara

BMW 730 D Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
33.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben BMW 730 D almayı düşünüyorum 2.el kullanan arkadaşlardan ricam bu araba o kadar paranın hakkını veriyormu teknik bilgiileri bir kenara koyalım bazen veriler doğru olmayabiliyor şehir içi ve şehir dışı ne yakıyor bu araba kaç kilometrede bir bakıma giriyor,bakım ücretleri nedir ,keşke almasaydım diyen bir arkadaşımız varmı acaba?

• Benim bir tanıdığımda var bu araç.2003 model 7.30d.Arabanın motoru garantiden bir arıza nedeniyle değişmişti.Şimdi 0 gibi biniyor arabanın konforuna diyecek birşey yok.Çokta memnun ama ne kadar yakar bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sparkling

Benim bir tanıdığımda var bu araç.2003 model 7.30d.Arabanın motoru garantiden bir arıza nedeniyle değişmişti.Şimdi 0 gibi biniyor arabanın konforuna diyecek birşey yok.Çokta memnun ama ne kadar yakar bilmem.
    Bmw'nin Amiral gemisi.Lakin sınıfında lider S-Class.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Bmw'nin Amiral gemisi.Lakin sınıfında lider S-Class.

Alıntıları Göster
    patronda wardı aynı uçak gibi çok konforlu gaza hafif dokunuca araba uçuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

patronda wardı aynı uçak gibi çok konforlu gaza hafif dokunuca araba uçuyor

Alıntıları Göster
    eğer bütçen yetiyorsa s class sınıfında referans
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

eğer bütçen yetiyorsa s class sınıfında referans

Alıntıları Göster
    yeni s class derim bmw nin yeni kasa 7 serisi ible onun altında kalıoo
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_benz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_benz

mehmet benz mercedes hastasısın galiba yanılıyormuyum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005-2006 bmw x5 . 3.0 d hakkında
    11 yıl önce açıldı
    BMW 1 serisi hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_benz

mehmet benz mercedes hastasısın galiba yanılıyormuyum

Alıntıları Göster
    yok ya gerçekler yaniii ama tabii mercedeside ii olduğundan sewiyoruzz....
  • quote:

yok ya gerçekler yaniii ama tabii mercedeside ii olduğundan sewiyoruzz....

Alıntıları Göster
    Ben bir bmw 5 serisi kullanıcısı olarak 7 serisini beğeniyorum.Ama mercedes s bence daha güzel en azından daha yeni.Öyle bir durum olduki mercedes s ortalığın tozunu attı.Özellikle bmw 7 serisinden çok yeni bir kasa oluşu,yeni bir yüz oluşu,konforu mercedes s in en büyük avantajlarından.Bence bmw 7 serisi daha keyifli bir araç(sheer driving pleasure).BMW 7 serisinin kasası 1,2 yıla kadar değişecek.Bu kadar para verdiğin bir arabadada kasa değişimi acı olur.Senin yerinde olsam bir dakika bile düşünmem mercedes s alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerdonmez -- 19 Nisan 2008; 1:04:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omerdonmez

Ben bir bmw 5 serisi kullanıcısı olarak 7 serisini beğeniyorum.Ama mercedes s bence daha güzel en azından daha yeni.Öyle bir durum olduki mercedes s ortalığın tozunu attı.Özellikle bmw 7 serisinden çok yeni bir kasa oluşu,yeni bir yüz oluşu,konforu mercedes s in en büyük avantajlarından.Bence bmw 7 serisi daha keyifli bir araç(sheer driving pleasure).BMW 7 serisinin kasası 1,2 yıla kadar değişecek.Bu kadar para verdiğin bir arabadada kasa değişimi acı olur.Senin yerinde olsam bir dakika bile düşünmem mercedes s alırım.

Alıntıları Göster
    Euro nun bu kadar artmasına rağmen peki şu anda bu arabaları almak mantıklımı siz olsanız alırmıydınız bildiğiniz üzre BMW de Mercedes te euro üzerinden satılıyor.Ayrıca 7 serisinin yeni kasası 2010 yılında çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pen_stan

Euro nun bu kadar artmasına rağmen peki şu anda bu arabaları almak mantıklımı siz olsanız alırmıydınız bildiğiniz üzre BMW de Mercedes te euro üzerinden satılıyor.Ayrıca 7 serisinin yeni kasası 2010 yılında çıkıyor.

Alıntıları Göster
    Valla bende arabayı alırken 45000 civarı vermiştim ve devaluasyon oldu.Paranın geri kalan kısmını devaluasyonlu fiyattan ödedim.Bu konuda benimde canım yandı.Bmw 130000 euro dan mercedes 138000 eurodan başlayan fiyatlarla satılıyor.Aksesuarlarıyla birlikte bu araçları satın almanın maliyeti 150000 euro civarı olur.O yüzden iyi düşünün bence.

• quote:

Valla bende arabayı alırken 45000 civarı vermiştim ve devaluasyon oldu.Paranın geri kalan kısmını devaluasyonlu fiyattan ödedim.Bu konuda benimde canım yandı.Bmw 130000 euro dan mercedes 138000 eurodan başlayan fiyatlarla satılıyor.Aksesuarlarıyla birlikte bu araçları satın almanın maliyeti 150000 euro civarı olur.O yüzden iyi düşünün bence.

Alıntıları Göster
    Sayın ömer dönmez 5 serisi kullanıcısıyım dediniz aracınızın hangi kasa ve motor hacmi nedir böyle giderse bende 5 serisi almayı düşünüyorum özellikle 520 D çok iktisatlı diyolar

• quote:

Sayın ömer dönmez 5 serisi kullanıcısıyım dediniz aracınızın hangi kasa ve motor hacmi nedir böyle giderse bende 5 serisi almayı düşünüyorum özellikle 520 D çok iktisatlı diyolar

Alıntıları Göster
    520d.Son kasa.Kesinlikle tavsiye ederim.Ben çok memnunum.Yakıt tüketimi şehir dışında 5.5 litre civarı.Şehir içinde değişebiliyor.8 ile 10 litre arasında İstanbul trafiğinde.Yıllık vergisi 1400 ytl civarı.Performansı iyi.Özellikle yüksek torku ve turbosu aracı performanslı bir hale getiriyor.Ben 220 yaptım ama bassam daha giderdi.Fiyatı 65000 civarı.2011 de kasası değişir.Bu sınıfta alınabilecek en iyi araba bence bu.

• quote:

520d.Son kasa.Kesinlikle tavsiye ederim.Ben çok memnunum.Yakıt tüketimi şehir dışında 5.5 litre civarı.Şehir içinde değişebiliyor.8 ile 10 litre arasında İstanbul trafiğinde.Yıllık vergisi 1400 ytl civarı.Performansı iyi.Özellikle yüksek torku ve turbosu aracı performanslı bir hale getiriyor.Ben 220 yaptım ama bassam daha giderdi.Fiyatı 65000 civarı.2011 de kasası değişir.Bu sınıfta alınabilecek en iyi araba bence bu.

Alıntıları Göster
    Bu gidişle 520 D alıcam Euro aldı başını gidiyor...Bakım ücretleri ne kadar kaç KM de bir bakıma gidiyor araç?

• quote:

Bu gidişle 520 D alıcam Euro aldı başını gidiyor...Bakım ücretleri ne kadar kaç KM de bir bakıma gidiyor araç?

Alıntıları Göster
    Aracın bakım zamanını board computer ayarlıyor.Yani kullanıma göre o size bakım zamanı geldiğinde haber veriyor.Yani mesela şehir içinde daha fazla kullanmışsanız daha çabuk bakıma sokuyor.Tabi böyle olunca bakım ücretide değişebiliyor.
  • quote:

Aracın bakım zamanını board computer ayarlıyor.Yani kullanıma göre o size bakım zamanı geldiğinde haber veriyor.Yani mesela şehir içinde daha fazla kullanmışsanız daha çabuk bakıma sokuyor.Tabi böyle olunca bakım ücretide değişebiliyor.

Alıntıları Göster
    Ben şu anda mercedes E200 Kompressor kullanıcısıyım açıkçası E220 CDi ile bu araç arasında kaldım eğer ki euro böle giderse.Her zaman mercedes daha bir farklı gelmiştir bana ama 7 serisini hiçbirşeye değişmem.Euro nun hali böle olunca bu iki araç kalıyor aklımda şimdi siz olsanız hangisini tercih ederdiniz M paket 520 D mi yoksa E220 Cdi Spor paket mi?

• quote:

Ben şu anda mercedes E200 Kompressor kullanıcısıyım açıkçası E220 CDi ile bu araç arasında kaldım eğer ki euro böle giderse.Her zaman mercedes daha bir farklı gelmiştir bana ama 7 serisini hiçbirşeye değişmem.Euro nun hali böle olunca bu iki araç kalıyor aklımda şimdi siz olsanız hangisini tercih ederdiniz M paket 520 D mi yoksa E220 Cdi Spor paket mi?

Alıntıları Göster
    Devir ekonomı devri ben 520 d ye bınıyorum..Vergısı E220 ye gore düşük yakıt tüketimi oldukça makul...Tutulan bır araba olması 2. elınıde rahatlatıyor....Tavsıye ederim..Hele M paket super yakısıklı bır araba...performans guzel ama chıple 200 bg e kadar cıkaranlar var....Bence cokda gerek yok hızlanması yol tutusu mukemmel..

• quote:

Orijinalden alıntı: efe01

Devir ekonomı devri ben 520 d ye bınıyorum..Vergısı E220 ye gore düşük yakıt tüketimi oldukça makul...Tutulan bır araba olması 2. elınıde rahatlatıyor....Tavsıye ederim..Hele M paket super yakısıklı bır araba...performans guzel ama chıple 200 bg e kadar cıkaranlar var....Bence cokda gerek yok hızlanması yol tutusu mukemmel..

Alıntıları Göster
    yeni 7 serisisnin bazı fotoları war koyayaım buraya ama araba yeni hali ile bile s gibi deil
  • quote:

yeni 7 serisisnin bazı fotoları war koyayaım buraya ama araba yeni hali ile bile s gibi deil

Alıntıları Göster
    S serisinin önü mükemmel ama arkası önüne nazaran pek hoşuma gitmiyor yoksa arabaya diyecek yok.bu arada o çipler arabanın garantisini bozmuyor mu?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bende 520d yi tavsiye ederim.Satarken zaten avantaj sağlıyor.Vergiside daha düşük.E seriside 2010 yılında kasa değiştirecek.Bu kasa bayağı eskidi ve yeni nesil arabalar gibi değil.Şu anda lüks bir araçta içinde renkli bir ekranın bir i-drive ın olmaması büyük bir eksik.Şu anki arabaların kaslı ve sportif yapısı var ama e serisinde bu da yok.Dikkat edersen s class bile kaslı bir yapıya sahip.Yani şu anda bence e serisi alınmaz.Ama biraz bekleyip yeni e serisi alabilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: pen_stan

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.