Şimdi Ara

Bmw aldımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2007 model 69 binde bmw 320d 163 hp siyah aldım . Denizliden denk geldi araç , kendimde denizlide oturuyorum . Sanruf hariç herşeyiyle full bir araç . 67 bine geldi.. İçi SIFIR gibi . dışı ise adam sadece sağ tarafı sürttürmüş. Oda çeşmeliler mercedes de boyanmış sizce fiyat nasıldır ? aracın özellikleri nasıldır yol tutuş , yakıt vs vs

• Ekranlı navigasyonlu falansa normal. Siyah biraz fazla bakım gerektirir ama boya koruma falan yaptırınca ayna gibi olur. Hayırlı olsun diyelim. . =)
  • hayırlı olsun güle güle kullanın. bence fiyat güzel. arabada oldukça memnun edecektir.
  • hayırlı olsun
  • Fiyatı iyidir lafım yok, araç zaten güzel.

Lakin sağ tarafın boyalı olması mevzu, piyasamızdaki boya takıntısını düşününce hiç de sıcak gelmedi..
  • 5 senelik aracın içi sıfır gibiyse çok iyi...

Yine de Bence 67 bine sıfır jetta,C5,508,Superb,insignia alsan daha iyiydi...Boşuna birde 2.0 vergisi ödeyeceksin.
  • Hayirli olsun, gule gule kullanin.

Elinizde ki butceyle bundan daha iyi bir tercih yapamazdiniz, iciniz rahat olsun :) 1.6 c sinifi sifir araclara bu paralar dokuluyor su vakit.

Tuketim, yol tutusu vs vs konularinda ise siz bizi bilgilendirin bence :)

Yerinizde olsam ufak ufak dis aksesuarlar bakardim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 27 Haziran 2012; 11:48:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, güzel araç.
  • hayırlı olsun, içinize sindiyse gerisi yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

5 senelik aracın içi sıfır gibiyse çok iyi...

Yine de Bence 67 bine sıfır jetta,C5,508,Superb,insignia alsan daha iyiydi...Boşuna birde 2.0 vergisi ödeyeceksin.

JETTA
  • Hayirli olsun.boyali olmasi hic sorun degil.yeter ki adam akilli yerde iyi bir iscilikle boyansin ve aracin can alici noktalari hasar gormedigi surece(sasi,butun direkler,radyator,intercol, on kaput , tavan , on arka tampon icinde ki barlar) hic dert etmem ve oluculuk yapmam.hele hele bmw ise boyali olmasi sorun degil.siz dua edin de km si dusurulmus olmasin.2007 aracin 69 binde olmasi bana pek inandirici gelmedi acikcasi..

• quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

70bin verip makinanın özelliklerinden sonradan haberdar olmak.

Ben buna şaşıyorum.

+1905
  • arabayı alıp sonra özellikleri nasıldır diye sormak ta bi garip :)

• Adam arabayı almış fikir danışıyor belki de çok içli dışlı değildir olamazmı her BMW alan arabanın özelliklerinden süper anlayacak diye bir şey mi var? Hayırlı olsun bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Adam arabayı almış fikir danışıyor belki de çok içli dışlı değildir olamazmı her BMW alan arabanın özelliklerinden süper anlayacak diye bir şey mi var? Hayırlı olsun bu arada

BMW, Merc, lcd vs. her neyse aldığın bi ürünün özelliklerinden önceden haberdar ol, ki sonra hayal kırıklığı yaşamayasın.

Mercedes s 2012 kullanan tanidigim anahtardan bagaj nasil aciliyo diye ortada dolasiyodu.. Daha ne ozelliklerini bilmiyodur arabanin. Essege biner gibi biniyor s350'ye. Cukur toprak vs adam sallamiyor.

• quote:

JETTAAA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

quote:

JETTA

Bunları Takmayacaksın arkadas. Jetta diye dolansın ortalıkta :)

• Hayırlı olsun.Sanırım aracınızda ekran,navigayon yok.
  • 70k vermek bmw almak ve özellıklerını sormak..gerçekten ilginç başlıklar oluyor burada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.