Şimdi Ara

bmw alpina

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar ben arac aldiktan sonra kayinpederde bende arac degistirim dedi ve bana arac bul dedi kendisi 530 d felan isterken 2006 2007 modelini ben 730 d alpina b7 buldumda bu arac nedir ne degildir tam bilmiyorum :d arac biraz farkli geldi benim cok hosuma gitti daha gostertmedimde arac hakkinda bildikleriniz nelerdir acaba almaya degermi

http://www.leboncoin.fr/voitures/408619470.htm?ca=3_s <arac linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cacala2763 -- 16 Ocak 2013; 23:40:48 >

• herhalde fransada yaşıyorsunuz..5.30D lerin X driverları mevcut..5.30 ve 5.35xd..fakat alpina bambaşka bir dünya..dizellerinde bu model B7 türkiyede pek görmedim gördüğümüde hatırlamıyorum..fakat B7 candır..
  • evet dostum fr deyim bunlarin motorlarinidami alpina uretiyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: cacala2763

evet dostum fr deyim bunlarin motorlarinidami alpina uretiyor acaba

Bildiğim kadarıyla Alpina motor üretmiyor. Sadece Bmw motorlarını modifiye ediyor.

eyvallah kardesim arac hakkindaki yorumlariniz nelerdir
  • 17bin €
    jantlar berbat yalnız
  • valla bilemiyorum fakat B7 Alpina fevkalade bir araç..katmerli M-Technic olarak düşün süspansiyon,motor ve performans'da..ama ne derece orji alpina bilemem varsa oralarda exper muhabbetiniz aracı bir göster..orjinal ve parçalanmamış bir B7 Alpina ise hiç kaçırma..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cacala2763

evet dostum fr deyim bunlarin motorlarinidami alpina uretiyor acaba

Bildiğim kadarıyla Alpina motor üretmiyor. Sadece Bmw motorlarını modifiye ediyor.

Alpina motor üretmiyor bmw yarış sporları destekcisi ve sponsuru..akabinde BMW nin tek resmi tuningci ve modifiyecisidir..motor,süspansiyon,difransiye,iç döşeme,jant,tampon ekleri gibi kısıtlı tuningcisi..Alpina bir haman,ac schnizter,lumma gibi gösterişden ziyade biraz daha işin teknik boyutundadır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gestapo SS -- 17 Ocak 2013; 0:05:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    6 yıl önce açıldı
    Mercedes gl320
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 17000 € :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

17000 € :(

Burada o paraya B segment araç alınıyor, yüz asmanız hoş değil.

Bu araba 17000 € ise bizim Mercedes para etmez heralde ondan cnm sıkıldı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

17000 € :(

Burada o paraya B segment araç alınıyor, yüz asmanız hoş değil.

Bu araba 17000 € ise bizim Mercedes para etmez heralde ondan cnm sıkıldı :)

valla türkiyede'de 2005 model 7.30d 180bin ve 200bin ara km'lere sahip bmw 70 lira falan..17bin euro da 40 lira yapıyor aşağı yukarı yarı yarıya fark var...çok şaşılcak bi durum yok avrupa ile aramızda hep yarı yarıya fark var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo SS

valla bilemiyorum fakat B7 Alpina fevkalade bir araç..katmerli M-Technic olarak düşün süspansiyon,motor ve performans'da..ama ne derece orji alpina bilemem varsa oralarda exper muhabbetiniz aracı bir göster..orjinal ve parçalanmamış bir B7 Alpina ise hiç kaçırma..

bende aynısını söyleyecektim orjinal olup olmadığına dikkat ediniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.