Şimdi Ara

Bmw deki hız limitlemenin amacı nedir ? Lütfen cevap yazmadan önce EDİT e bakın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
1
Favori
8.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar böyle gidiyoruz gece saat 3 gibi trafik yok bir basalım dedik bastım ama 260 la giderken arabanın daha gitmediğini gördüm. Gaza ne kadar basarsam basayım hiç bir şey olmuyor hızlanmıyor du . Bmw neden hızı limitlemiş acaba ?
     Bmw deki hız limitlemenin amacı nedir ? Lütfen cevap yazmadan önce EDİT e bakın...

EDİT: ARKADAŞLAR FOTOĞRAF ÖRNEKTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanmert -- 2 Eylül 2014; 17:19:29 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

BMW'deki Sürat Sınırı Uyarı Sisteminin Amacı

BMW'lerdeki hız sınırı uyarı sistemi, sürücülere geçerli hız sınırını göstererek ve aştıklarında uyarı vererek yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bu sistem, trafik kurallarına uyulmasını teşvik etmeyi ve sürüş güvenliğini artırmayı amaçlar.

Hız sınırı uyarısı, araçtaki hız göstergesinde veya baş üstü ekranında (HUD) gösterilir. Sınır aşılırsa, sistem bir sesli veya görsel uyarı verir. Bazı BMW modelleri ayrıca, hız sınırına yaklaştığında sürücüyü uyaran bir "Hız Yaklaşma Uyarısı" özelliğine sahiptir.

Hız sınırı uyarı sistemi şunları yapmana yardımcı olabilir:

• Geçerli hız sınırlarını bilmeni sağlar, böylece istemeden aşmazsın.
    • Trafik cezalarından kaçınmana yardımcı olur.
    • Hızını kontrol etmene ve sürüş güvenliğini artırmana yardımcı olur.

BMW'de Sürat Sınırı Uyarısını Kaldırmak

Bazı sürücüler, hız sınırlama özelliğini devre dışı bırakmak isteyebilirler. Ancak, aşağıdaki nedenlerle bunu yapmamanız önerilir:

• Güvenlik nedenleri: Hız sınırı uyarısı, hızını kontrol etmene ve güvenli bir şekilde sürmene yardımcı olur.
    • Yasal nedenler: Çoğu ülkede, hız sınırlarına uymamak yasa dışıdır.

BMW'de hız sınırı uyarısını kaldırmakla ilgileniyorsan, araç modelin için özel prosedürleri öğrenmek için yetkili bir BMW bayisine veya tamircisine danışmalısın.

Limitör Nedir?

Limitör, aracın hızını elektronik olarak belirli bir maksimum değere sınırlayan bir cihazdır. BMW'ler genellikle limitörleri ile donatılmaz. Ancak, bazı BMW modelleri için üçüncü taraf limitörler mevcut olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu konu patlar en önden yerimizi alalım.
  • Aslında limit 250 dir. Böyle bir parça takmanız gerek.

http://www.burgertuning.com/BMW_Speed_delimiter.html
  • Kardeş forumda herkez bundan muzdarip ,hep beraber yazılım attircaz,toplu ucaza gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o hızı bulamayanlarda var. şükredin :)
  • Benim Şahin 130 dediği zaman tıkanıyor. Şükret haline.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabanın saati ayarsız galiba. 20:40 gözüküyor gösterge de siz gece saat 3 civarı bastım demişsiniz de.
  • Profesyonel bir makine ile çekmişsiniz sanırım fotoğrafı da?

• quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Arabanın saati ayarsız galiba. 20:40 gözüküyor gösterge de siz gece saat 3 civarı bastım demişsiniz de.

Kesin arabanın saati ayarsızdir

Veya amcasının dayısının oglu amerika falan filan yerine gore ayarlamıştır saati

• Hocam araç ne? 23.6 litre anlık tüketim heralde?
  • 20:40 :)

• Millet saate takılmış motor sıcaklığı almış başını gidiyor. Kesin yine liselinin teki internetten bir kadran fotoğrafı buldu şu kadar bastım bu kadar bastım başlıyoruz yine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçla gitmeyi bekliyorsunuz daha ?

• Gece o hizda direk kamerayi oraya koyup çektin ha, vay be.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serviste açtırabilirsiniz. Bazı Avrupa ülkelerinde sadece yarış pilotluğu belgesi olanlar açtırabiliyor diye duymuştum, gene şanslıyız.
  • daha ne gidecek bu bee

gece 3 denmiş fakat saat 20:40
  • CAD34 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Allah aşkına yapma sen 260 la giderken resim nasıl çekeceksin telefonla ? Ben onu örnek olsun diye koydum. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanmert

Arkadaşım Allah aşkına yapma sen 260 la giderken resim nasıl çekeceksin telefonla ? Ben onu örnek olsun diye koydum. :D

Tamam oldu şimdi. Baştan desene şunu.

• Malesef fotoğrafı ben çekmedim. Örnek olsun diye koydum onu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.