Şimdi Ara

Bmw deki hız limitlemenin amacı nedir ? Lütfen cevap yazmadan önce EDİT e bakın... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
8.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karsum

250 fizikil bir limittir. Bu hizdan sonra olusan ruzgar tuneli yanindan gecilen araclar uzerinde cok daha buyuk etki yapar. Bu sinir sadece bmw de degil, diger araclarda da 250 dir.

otobuslerin yanindan 130 140 la gecmeye korkuyorum arabayi 15 cm kaydiriyor 250 300 arasi ile gecmeye kalksan bariyerleri opme ihtimali yuksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

Millet saate takılmış motor sıcaklığı almış başını gidiyor. Kesin yine liselinin teki internetten bir kadran fotoğrafı buldu şu kadar bastım bu kadar bastım başlıyoruz yine.

her arabanin dayanikliligi farkli 100 oldu diye hararet yapti diye bisey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnternet-Explorer

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Aynı sorun benim aracımda da var 212 km/h da kendini limitliyor ve üstüne çıkmıyor yokuş aşağı bile olsa. 212 kmh olmasının sebebi gps ölçümünde 210 km/h a denk gelmesi

Ooo Hocam BMW'ci olmuşsunuz.Yeni gördüm hayirli olsun. :))

drift yaptığı videolarıda gördünmü

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Hahaha headshot hocam...gerisini okumadim zaten.
    630i zaten 6 serisinin en dusuk modeli.
    Ben 2 ay once benim 650i'yi sattim ve 635D'ye gectim (yazilimi Barbaros Bayrak yapti).
    Ilk resim 650i ve 2. resim makyajli 635D.
     Bmw deki hız limitlemenin amacı nedir ? Lütfen cevap yazmadan önce EDİT e bakın... Bmw deki hız limitlemenin amacı nedir ? Lütfen cevap yazmadan önce EDİT e bakın...
     Bmw deki hız limitlemenin amacı nedir ? Lütfen cevap yazmadan önce EDİT e bakın...

Hatta en buyuk headshot forumda bile cogu kisinin V6 yazmasi...Bmw L6 motorlar kullaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esco54 -- 3 Eylül 2014; 1:22:24 >

• Kandac K kullanıcısına yanıt
    Bmw'lerin normal motor sıcaklığı 95 santigrat diye biliyorum ama fotoğrafa bakılırsa ibre 120 santigrat gösteriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaanmert K kullanıcısına yanıt
    Hatta size baska bir headshot vereyim...Araciniz kesinlikle 2008 model degil cunku 2007 yilinda benim sahip oldugum makyajli modeli cikmisti piyasaya.
    Sizin arac en fazla 2006 yilinda uretilmis ve 2 yil satilamamis.
     Bmw deki hız limitlemenin amacı nedir ? Lütfen cevap yazmadan önce EDİT e bakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

quote:

quote:

Aynı sorun benim aracımda da var 212 km/h da kendini limitliyor ve üstüne çıkmıyor yokuş aşağı bile olsa. 212 kmh olmasının sebebi gps ölçümünde 210 km/h a denk gelmesi

Hayır

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır

bende görmedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır

bende görmedim

Gece gece güldürdün hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır

bende görmedim

Gece gece güldürdün hocam

• 260'ı geçemediğiniz için çok üzüldüm
  • Gaz pedalını kullanarak mors alfabesinde "BMW ist zu langsam" mesajı gönderin. Bir dakikalığına limit kalkar, hatta yazılımla ekstra güçlenir araç. Tabii araç sürekli izin vermiyor buna, yılda 4 kere kullanabilirsiniz sadece. Acil durumlar için konulmuş gizli bir özellik, kötüye kullandığınız tespit edilirse araç motoru komple kilitleyebilir, dikkatli kullanmak lazım.
  • F10 5.20D araca sahibim hız limiti 261 ve ibre de 260 zaten oraya kadar yetiyor bana.
  • quote:

Arabadan gram anlamayan, sadece süren adamı DH+ Dergi editörü yapmışlar.Buda donanımhaber kalitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartsahibi -- 3 Eylül 2014; 5:12:44 >

• puntoya da 170te limitör koymuşlar basıyosun gitmiyor limitör olmasa 270 garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

quote:

Orijinalden alıntı: X-GeN

Resimdeki kadran 335i kadranı.
    Bende de 265 civarında kesiyor..

Headshot :)

Eyvallah hocam

Bu arada ben de veri paylaşayım madem öyle, çektiğim bir hızlanma videomu açtım ve saniyeleri tek tek not ettim. Hızlanmayı anlayabilirsiniz böylece Bunu yaparken tam otobana bağlanıyordum o yüzden 160 ve üstü hızlanmayı yazıcam. Bir de merak etmeyin, arka tarafa tripod+kamera kurup çekmiştim. Elle tutup son hız videosu yapmaya kalkmam

Araç 2011 BMW 335i Coupe (3.0L I6 N55 motor 306Hp, 400Nm ve DCT 7 ileri şanzıman)
    (DCT şanzımanın hızlanmada faydası büyük, vites geçişlerinde hızlanma hiç kesilmiyor...

160km/s @ 0sn (referans ve hızlanmaya başlama noktam)
    180km/s @ 3sn
    200km/s @ 6sn
    220km/s @ 11sn
    240km/s @ 17sn
    260km/s @ 26sn
    Son olarak 265km/s'te kesiyor...
    Yani misal 160km/s'ten 240km/s'e ulaşmak 17sn sürüyor.

Altta da elle çektiğim 240km/s'e kadar çıktığım video vardı zamanında. Gerçi 0-100km/s pek gerçekçi değil, çünkü çok fazla patinaj çekiyor launch control ile kalkarken o yüzden saniyeler uçup gidiyor...
    Linke tıkla...

• kartsahibi K kullanıcısına yanıt
    Eğer o bahse konu arkadaş otomobil editörüyse bende FERNANDO ALONSO'yum.

Keçinin olmadığı yerde koyuna abdurrahman çelebi derler...

Ahh nerde o eski Donanım Haber Ah!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassey -- 3 Eylül 2014; 9:57:27 >
  • tıkanıyor deyip de ibre zaten sona gelmiş bırak da 280 ile gitmeyiver.

not: gerçi o kadar hızlandıktan sonra hız limiti koymanın ne mantığı varsa? 260 çarpsan yaşayacaksın da 280 ile mi öleceksin. o hızla da sümük gibi yapışırsın nasılsa, gereksiz bir tedbir sankim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartsahibi

quote:

Arabadan gram anlamayan, sadece süren adamı DH+ Dergi editörü yapmışlar.Buda donanımhaber kalitesi

Bir video ile herşeyi çözdünüz tebrikler

• Bu kasa 6 serisine sahip olanlar araçlarının fotoğraflarını koyabilirler mi ? Çok güzel bir araç.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.