|
***BMW E39-E46*** (301. sayfa)

-
-
BMW Araçlara Nasıl Carplay Yapılır ile İlgili Bir Konu açtım.
Konu hakkında fikirlerinizi belirtirseniz memnuniyet duyarım.
Aklınızdaki soruları cevaplamaya çalışacağım.
TIKLAYINIZ
https://forum.donanimhaber.com/carlinkit-andream-vs-mmi-kutusu-kablosuz-carplay-ve-android-auto-ana-konu--144810039
BMW Aracıma Nasıl Carplay Yaptım?
-
-
Çalışması gereken motor sıcaklığı nedir?
Benim araç 99-103 derece arasında gidip geliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Selamünaleyküm , arkadaşlar 2003 facelift 3.18i sahibiyim otomatik şanzıman , arabayı çok sevdim çok performans aramıyorum ve benzin harici kullanmıyorum 2 sorunum mevcut bilen arkadaş yol gösterebilir mi,
1. Aracım soğukken ilk çalıştırmada patala patala çalışıyor ( daha önce enjeksiyonlardan dolayı boğulma mevcuttu araçta o yüzden gözle enjeksiyonların yerleri ile oynamıştım boğulma düzeldi ama bu sefer patala patala çalışmaya başladı ) 2sn falan patala patala çalışıyor sonra düzeliyor 2. 3. Kapatıp çalıştırmada sorun olmuyor.
2. Arabanın kapıları ve camları açılmıyor 2 gün önce çalışıyordu akşam bıraktım sabah çalışmadı öğleden sonra çalışmaya başladı dün akşam bıraktım sabah kalktım yine çalışmadı (kumanda pilini değiştirdim) , arabaya anahtar ile açıp giriyorum fakat sadece şoför kapısını açabiliyorum içeriden ne camları açabiliyorum ne kapı kilitlerini. Bazen geliyor açılıyor sonra tekrar gidiyor.
Bursa da ikamet ediyorum arkadaşlar bilgi be usta tavsiyesi için buraya yazdım , ustam var fakat bir süredir ailevi rahatsızlıklar yaşıyor annesini kaybetti babası hasta şuanda o yüzden başını ağrıtmak istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kapıları tamamen gitti :) artık hiç açılmıyorlar , kapı kilidi boşta Kaldı sağa sola boşta dönüyor hiç birşeyi açıp kapamıyorquote:
Orijinalden alıntı: E46-318i
Selamünaleyküm , arkadaşlar 2003 facelift 3.18i sahibiyim otomatik şanzıman , arabayı çok sevdim çok performans aramıyorum ve benzin harici kullanmıyorum 2 sorunum mevcut bilen arkadaş yol gösterebilir mi,
1. Aracım soğukken ilk çalıştırmada patala patala çalışıyor ( daha önce enjeksiyonlardan dolayı boğulma mevcuttu araçta o yüzden gözle enjeksiyonların yerleri ile oynamıştım boğulma düzeldi ama bu sefer patala patala çalışmaya başladı ) 2sn falan patala patala çalışıyor sonra düzeliyor 2. 3. Kapatıp çalıştırmada sorun olmuyor.
2. Arabanın kapıları ve camları açılmıyor 2 gün önce çalışıyordu akşam bıraktım sabah çalışmadı öğleden sonra çalışmaya başladı dün akşam bıraktım sabah kalktım yine çalışmadı (kumanda pilini değiştirdim) , arabaya anahtar ile açıp giriyorum fakat sadece şoför kapısını açabiliyorum içeriden ne camları açabiliyorum ne kapı kilitlerini. Bazen geliyor açılıyor sonra tekrar gidiyor.
Bursa da ikamet ediyorum arkadaşlar bilgi be usta tavsiyesi için buraya yazdım , ustam var fakat bir süredir ailevi rahatsızlıklar yaşıyor annesini kaybetti babası hasta şuanda o yüzden başını ağrıtmak istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E46-318i -- 31 Ağustos 2020; 1:14:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: sgen
Çalışması gereken motor sıcaklığı nedir?
Benim araç 99-103 derece arasında gidip geliyor.95/110 arasi normal hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese selamin aleykum bende 2000 e39 520i var son 1 aydır araç EML yakıyor ve gaz yemiyor araç sesinde de değişiklik oluyor boguluyormus gibi bi ses oluyor özellikle bugün çok eziyet etti kontağı kapatıp bi 15 saniye kasar bekleyip açtıktan sonra sönüyor calistiriyorum yine sıkıntı yok az bi gaz verdikten sonra tekrar EML yaniyor ve araç yine gaz yemiyor dip gaz yapınca surekli 2000 devir ile rölanti arasında gidip geliyor kontağı kapatıp açtıktan sonra mars basmadan EML sönünce aracı çalıştırmadan gaz pedalına basiyorum bi yerde ufak bi tık yapmasıyla tekrar EML yakıyor sorun nedir başına gelen varmidir nasıl çözmüştür çok yeri araştırdım çözüm bulamadım şimdiden yardımlarınızı için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atkndnzli -- 21 Aralık 2020; 0:43:34 >
Merhaba e46-e39 kasanın EML problemi %90 oranında gaz kelebeğinden yapar
-
Teşekkürler gaz kelebeğini temizledim düzeldi
Hocam değerli bilgileriniz için teşekkür ederiz, fakat piyasa fırladı bu konuda bir çözüm yok mu :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Arkadaşlar naçizane fikrinizi almak istiyorum. E46 aracınız var tümüyle orjinal ama ve kaza yaptınız ön tampon komple değişecek olsa değişmişken orijinalmi takardınız yoksa E46 M Tampon mu takardırnız?
bmwyedek.com
Bmw 3 Serisi E46 Kasa Ön Tampon M Tip İthal 51117893328https://bmwyedek.com/3_Serisi_E46_on_Tampon_M_Tip_ithal_51117893328 -
Arkadaşlar merhaba, kendi aracım olan BMW 3.20d e46 kasa arabamın eskiden kumandadan arabayı açtığım zaman hem ön hemde arka direklerin üstündeki ışıklar yanıyordu fakat şimdi sadece ön tavan ışığı ve ayak aydınlatmaları yanıyor, arka direklerdeki ışıklar yanmıyor. Kendim gidip tuşuna bastığım zaman yanıyor fakat arabayı kitlediğimde sönmüyor veya açtığımda yanmıyor. Bilenler yardımcı olabilir mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arka direklerde 2 adet ışık bulunur bitanesi üzerindeki anahtarla açılırken diğer anahtar merkezi kilitle birlikte çalışır
-
2 ayrı lamba bulunmakta 1 tanesi ömrünü doldurmuştur
-
O ışıkların yapmamasının sebebi nedir? Paylamış mıdır veya merkezi kilitte bir sıkıntı mı var acaba. Patlayıp patlamadığını nasıl kontrol edebilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamdır kontrol edeceğim çok teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X