Şimdi Ara

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.437
Cevap
73
Favori
588.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dedigim gibi donanım çok önemli değil benim siz şimdi diyeceksiniz donanımsız araba zor satılır işte bi yerden fedakarlık edicez :) ben baya binmeyi düşünüyorum çünkü hani satacagımdada zorlanmayım istedim ama yapacak birşey yok galiba
  • erdikuzey87 E kullanıcısına yanıt
    eğer uzun dönem kullanıcı iseniz 3.18i manuel olan mantıklı. 3.16i çok güzel temizde hiçbir donanım yok arabada o para günah ona. 3.18i olanı mantıklı sunroof elek. perde ve bi-xenon dışında iyi donanım olarak. zaten sizin en çok kullanacağınız bu araçlardaki donanımlar koltuk ısıtma yağmur sensörü deri koltuk esp tam otomatik gijital klima bunların olması size yeterli. biraz pazarlık yaparsınız bayram üstü diye fiyat biraz yüksek diyin. aracınızın triger gibi bakımların zamanı gelmiş deyin. aracın yanında extradanda 3-3500 gibi ağır bakımına ayırırsanız sizin çok uzun süre sorunsuz idare eder. bu bakımlarda triger ( dün değiştirdim diye yeminde etse hemen bu parçayı değiştirin) devirdaim pompası motor conta set işçilik ufak tefek hortum kırılmaları klima gazı derken güzel bir ağır bakımla sorunsuzca 50-100 bin km binersiniz. ama bunlar aracı expertize soktuktan sonra çıkan sonuç temizse. mümkünse aracı alırken servise expertize götürün.

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    bakalım yarın arayacam yorumlarn için teşekürler tekrar. Bu arada e36 ısrarına gerek kalmadı ;)
    Kilometre çok fazla hocam alınmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

çok sağolun hocam. yaklaşık 9 aylık mevzu ama daha yeni aracın altından su sizdigini farkettim. dün baya rampa indim o sızıntı öncesi sanırım bunun etkisi var yani düz yolda ve yarım dolulukta değil de rampa aşağı ve tam dolulukta sızıyor gibi

Geçen mart bende de olmuştu su kaçağı. Radyatör delik tıkayıcı alıp motor suyuna eklemiştim. Ondan sonra düzeldi.
  • tuna1979 T kullanıcısına yanıt
    hocam bugün sabah değiştirdik, delik varmış depoda. usta diyor ki normalde hiç bitmemesi lazım, ben 1-2 ayda bir su ekliyordum ışık yanınca.
  • sayfa ölmüş agalar kapatın gitsin bnce
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdikuzey87

sayfa ölmüş agalar kapatın gitsin bnce

geriye dönük mesajlarımızı okursanız soracağınız bütün soryuların cevapları var. aynı şeyleri her sorana copy+paste yapmayalım demi ? az forumu okursanız takıldığınız mesaja alıntı yapın cevap 1 saate gecikmez gelir.
    dostum sana sorduk sende o parayla bize zorla e36 aldırmaya çalıştın 2 3 parça boyalı araçları gösterdik onlarada gençler yan yaparken vurmuştr alınmaz cenaze dedin 10-15 yaşında arabalar boyasız imkansız zaten hani düz yorum yaptın geçtin anladınmı 55000 başlıyor dedin arabalara iyisi 39000 bulduk iyi dedin biraz araştırıp mantıklık yorum yapmadın yani. ustayla gidicez zaten araba almaya sıkıntı yok da motor konusnda ilandan anlayamassın km kaçda olmalı diye sordum hani kmsi yüksek olup motor diridir yada tam tersi ama araçlarda vardır öyle şu km geçdigi zaman genelde sıkıntı vermeye başloypr gibi öyle bi yorum tüm sayfayı okdum merak etme ve cevapda alamadım mesela senin 3.16 vs 3.18i de okudum hakimim sayfaya zaten ama zaman geçti üzerinden mesela ben eski nesil motorla yeni nesil motor hangisi daha iyi cevap alamadım bazıları farketmez demiş bazıları daha iyi demiş hani99 model 150hplik 3.20 mi yada 2002 yeni nesil 143 hp lik 3.18i mi kasa farkını sormuyorum motor olarak fark varmı hangisi daha iyi yada aynımı farketmezmi bunlara yorum alamadım mesela. ama oynanmamış araba almam gerektigini ve dedigin gibi 1000 küsür euroluk tamponu söküp 500 tl lik m tamponu takıp arabam m diyenden alınmayacagını anladım sayende onlarda bi gercek cok mantıklı yani

madem herşeyi biliyonuz ustanızı alında gidin. sona bmw ocağıma incir ağacı dikti. boşuna bmw sahibine biner demiyorlar. kafa yapısı değişmesi lazım. arabanın fotoğraftaki görüntüsüne yorum yapınca hemen almakmı oluyor onuda anlamış değilim :S
    yani okadar yazıdan bunu anladıgına inanamıyorum cok biliyorum fln demedim ben ilanda yazan bilgilerle motorun iyi olup olmadıgnı anlamassın dedim hasarsız 3 parca boyalı araba yazıyo km 200000de anlayabilrmisin motoru ilandan ? onu diyorum usta muhabbetide ordan son cümlenide anlayamadım bu arada
    bilmişlik yapma yani yukardan cevaplar vermek yerine yardımcı ol ;) seni dinlesek e36 alıcaktık
  • erdikuzey87 boşver arkadaşım. Yukarıdaki zat 316'dan başka bir şey bilmez. Çok matahmış gibi herkese tavsiye eder. Geçen denk geldim, kendi aracı şehir içi -dışı ortalama 1-2 lt az yakıyormuş 318i otomatikten. Muazzam farkmış gibi anlatıyordu daha evvel.

Sana tavsiyem, makyajlı 318i 143 bg otomatik denk getirmeye bak. Sunroof, dijital klima, fonksiyonel direksiyon olsun illa ki. Hem binerken hem satarken rahat edersin.
    Standart ekspertizden sonra bir de özel bmw servisinde baktır araca. Sensör, şanzıman arızası ya da başka bir arıza varsa onların cihazında çıkar. Sıradan obd cihazlarında çıkmaz bazı arızalar.
    Bunların haricinde fabrikasyon harici jant, replika tampon vs de olmasın bakacağın araçta. Zira satarken zorlanırsın. Orijinale çevirmek de masraflı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VTS* -- 5 Eylül 2016; 19:24:11 >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-doktordan-acil-2005-model-3.18i-329441318/detay/

arkadaşlar bu iyimidir sol camurluk değişmesi problemmidir yürüyen yada motor için yada genel olarak tek sorun o gözüküyor araçda.

Degerli yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdikuzey87 -- 5 Eylül 2016; 21:15:46 >
  • VTS* kullanıcısına yanıt
    vts çook teşekkür ederim dostum güzel yorumların için aynen onlarıda okudum işin gerçegi çok saçma geldi banada :) 1-2 litreye bakıcaksak ne işimiz olur e46 ile
    Değişensiz ve hasar kayıtsız olması satarken sizi rahat ettirir. Belki büyük bir problemi yoktur ama yarın siz elden çıkarırken arabaya bakan adam bu araba önden kazalı alınmaz diye tepki verebilir.

bu araçta sunroof olsaydı koşarak alın diyecektim (ve tabii hasar kaydı yoksa) pazarlıkla 40.000tlye

• aisl kullanıcısına yanıt
    kardeş e46 320 yada 330i düşünüyorum kronik sorunları ya da motor ömrü hakkında bilgi verebilir misin çok masraf açar mı
  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben senin yazıyı okuyana kadar satılmış araç :)
    Şu an ilan açık ama siz özelden sordunuz sanırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.