Şimdi Ara

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.437
Cevap
73
Favori
588.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yazlık lastik alacağım ne önerirsiniz?

1 adet sıfır Goodyear Efficientgrip Performance 205/55r16 91v var, bu lastiği önerir misiniz?

Bir de, şuan mevsimlik (kış) lastikleri var, yaza girerken değişmemiştim, bayramdan sonra Aralık başına kadar nasip olursa 1600-1700 km yol yapacağım, 3 ay için yazlık lastiğe geçmeye değer mi?
  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    süresi bitmişdi sanırım yada pazarlıkdan döndü dün gördügümde kaldırılmıştır diyordu çünkü
    Hayırdır araba satacak eleman mı arıyon kendine :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    evet :)

• Arkadaşlar makyajlı kasa arka farı söküp yerine makyajsız far takmak mümkün mü? Ölçüler, bağlantılar falan uyar mı acaba?

http://jonnysuarez.me.uk/BMW%20small/light3
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

arkadaşlar yazlık lastik alacağım ne önerirsiniz?

1 adet sıfır Goodyear Efficientgrip Performance 205/55r16 91v var, bu lastiği önerir misiniz?

Bir de, şuan mevsimlik (kış) lastikleri var, yaza girerken değişmemiştim, bayramdan sonra Aralık başına kadar nasip olursa 1600-1700 km yol yapacağım, 3 ay için yazlık lastiğe geçmeye değer mi?

arkdaşlar lastik olarak ne önerirsiniz? Goodyear 205/55r16 91v kullanan var mı E46'da? Normalde lastik baya övülüyor ama bizim araçlarda davranışı iyi midir?
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsanız paranızı biriktirip ön arka 225/45/17ye geçin. Çıkma temiz bir jant bulduktan sonra size michelin pilot sport 4ü önerebilirim. Piyasadaki en iyi lastiktir.
    hocam hem orjinalliği bozulsun istemiyorum hem de yollar çok kötü be İstanbul'da :(

o kadar dikkat etmeme rağmen bile çukurlar vs vs uğraşıp duruyorum, 17" ile sakata gelmeyeyim diye çok korkuyorum :(

geçen sene alırken hayalimdi, ilk jantları değişecektim ama sonradan vazgeçtim :(
    bende 225/45/17 den 205/55/16 ya geçmeyi düşünüyorum. iki ölçü arasında fren veya yol tutuş olarak pek bir fark yok. ama 18 inç 30-35 yanak yapacaksanız mantıklı olur. lastiklerin balon yapmasından bıktım gitti. her yıl extradan 1 çift lastik parası veriyorum :S anlayacağınız yıllık 1500 lira lastik masrafım var. 205/55/16 da en iyi değer ve test sonuçlarına göre goodyear var. b-a etiket değerine sahip üstelik. 225/45/17 ölçülerinin en iyi lastiğinden daha iyi değerlere sahip. aslında 45/17 ölçüsü çok saçma bir ölçü ve firmalar bunun üzerine arge bile yapmıyor. şuan güncel 205/50/17 ölçüsü kullanılmaya başlandı.

kısacası goodyear eff. alırdım rahatıma bakardım. mıchelen filan hikaye iyi olduğu lastikler var ama 205/55/16 ölçüsünün tartışmasız tek lideri var. oda goodyear eff.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 8 Eylül 2016; 17:15:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

bende 225/45/17 den 205/55/16 ya geçmeyi düşünüyorum. iki ölçü arasında fren veya yol tutuş olarak pek bir fark yok. ama 18 inç 30-35 yanak yapacaksanız mantıklı olur. lastiklerin balon yapmasından bıktım gitti. her yıl extradan 1 çift lastikparası veriyorum :S anlayacağınız yıllık 1500 lira lastik masrafım var. 205/55/16 da en iyi değer ve test sonuçlarına göre goodyear var. a-b etiket değerine sahip üstelik. 225/45/17 ölçülerinin en iyi lasitğinden daha iyi değerlere sahip. aslında 45/17 ölçüsü çok saçma bir ölçü ve firmalar bunun üzerine arge bile yapmıyor. şuan güncel 205/50/17 ölçüsü kullanılmaya başlandı.

kısacası goodyear asy. alırdım rahatıma bakardım. mıchelen filan hikaye iyi olduğu lastikler var ama 205/55/16 ölçüsünün tartışmasız tek lideri var. oda goodyear asy.

hocam peki goodyear egp önerir misiniz?

elimde 1 adet 2015 goodyear egp sıfır var, 3 adet 2016 alsam idare eder mi yoksa stepne'dekini çıkartıp onun yerine 2015 goodyear egp koyup 4 tane 2016 goodyear egp mi alayım?

KolayOto
    Goodyear EfficientGrip Performance 205/55R16 91V
    http://kolayoto.com/goodyear-efficientgrip-205-55r16-91v-11414.html#yorumlar

alttada kullanıcı yorumları okuyabilirsiniz.

• herkese merhaba.

e46 kasa 99 model aracımın business radyo kaset çalarına kaset girmiyor. bunun tamiri bana kaça malolur? birde bostancı sanayide falan iyi bir bmw servisi önerebilir misiniz? teşekkürler.
  • waterloo kullanıcısına yanıt
    tamirat kısmını araştırın fiyat alın birde sorunsuz çıkma fiyatına bakın. bu tür işlerde genelde tamirat fiyatlarını yüksek söylerler. hani antika işi gibi bakarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

tamirat kısmını araştırın fiyat alın birde sorunsuz çıkma fiyatına bakın. bu tür işlerde genelde tamirat fiyatlarını yüksek söylerler. hani antika işi gibi bakarlar.

işte şöyleki araba babamdan bana yeni intikal etti. bende güvenilir servis falan bilgisi olmayan biriyim. nerede yaptırılır kaça yaptırılır bilmiyorum. mesela istanbuldaki e46 sahipleri hangi ustaya giderler falan bilsem onlardan fiyat alayım. bir kaç parça daha yapılması gereken şeyler var.
    GrandLotus kullanıcısına yanıt
    O zaman konuya eklediğim bu işin uzmanı arkadaşı dikkate alabilirsiniz.

• Eyvallah dostum :)

Hocam senin teyp işine gelirsek, istanbul maslak sanayinde askar bmwye veysel ustaya gitmeni öneririm. Ankara da efe mekanik uğur ustaya götür. Veysel ustada Uğur ustada yönlendirirler seni. Servis arıyorsan bunlar bölgelerinin en iyileridir. Teyp konusuna tekrar dönelim. Tamirde ettirebilirsin ama gerek yok. Çıkmada 120-150 tl aralığında temizini bulursun. Sana tavsiyem çıkma al tak. Çünki 50-60 tl paranı alırlar tamirde. Cd çalarlı business teyp değiştiricili(üzerinde mode butonu olanlar) teyp bul çıkma al onu taktır takarkende birde usb aux sd modülleri var taktır onuda. Doldur sd kartı çal şarkılarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrandLotus -- 10 Eylül 2016; 15:46:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Eyvallah dostum :)

Hocam senin teyp işine gelirsek, istanbul maslak sanayinde askar bmwye veysel ustaya gitmeni öneririm. Ankara da efe mekanik uğur ustaya götür. Veysel ustada Uğur ustada yönlendirirler seni. Servis arıyorsan bunlar bölgelerinin en iyileridir. Teyp konusuna tekrar dönelim. Tamirde ettirebilirsin ama gerek yok. Çıkmada 120-150 tl aralığında temizini bulursun. Sana tavsiyem çıkma al tak. Çünki 50-60 tl paranı alırlar tamirde. Cd çalarlı business teyp değiştiricili(üzerinde mode butonu olanlar) teyp bul çıkma al onu taktır takarkende birde usb aux sd modülleri var taktır onuda. Doldur sd kartı çal şarkılarını.

hocam bilgilendirdin beni çok teşekkür ederim.

maslağa götürecem en kötü ama bostancı sanayi falan tanıdığın varsa o da makbule geçer anadolu da oturuyorum da ben.

çıkma olarakta farklı bir ünite takarsak arabayla uyum sorunu falan olmaz değil mi? arabanın ilk sahibiyiz babamdan bana geçti araba artık. 99 model 166000 de olan bir araba orjinal hariç tek parçası eskidiği için değişen vites topuzu. arabanın bütünlüğünüde bozmak istemem onun dışında. siz yine daha iyisini bilirsiniz. ne demek istediğimi anladınız sanırım.

aux olarakta şöyle birşey yaptım bluetooth özelliği olan kaset aldım amazon üzerinden o gelene kadar zaten kasetçaların bozuk olduğunun farkında dahi değildim. o yüzden kaset çaları tamir ettirip direk o sistem devam etmek daha işime gelir gibi.

ilgili ürünün linkihttps://www.amazon.com/ION-Audio-Cassette-Adapter-Bluetooth/dp/B00I3YLHAC

Bostancı tarafında tanıdığım bildiğim yok malesef. İstanbul'uda çok bilmem.

Farklı bir teyp takmanız araca kesinlikle zarar vermez. Uyum sorunuda çıkarmaz. Ne mutlu size arabanın ilk sihibiiiiGüzel bakın çok değil 5-6 yıl sonra o arabalar çok kıymetli olacak...Vites topuzu değişir canım o kadar olur 170.000e gelmiş araç illaki aşınacak sürekli el değiyor. Sonuç olarak aracın bütününü bozmaz merak etmeyin. Ama iyi ustaya götürün kasabın eline geçerse teybi açarken trimlerinize zarar verir. Linkdeki ürüne baktım. İşte o alet araca müdehale. Size CD değiştiricili mode tuşlu cd çalar bulun dememdeki kasıt daha sonra sorun yaşamayın açıldı açılacak zaten bir kere açılsın tertemiz kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Bostancı tarafında tanıdığım bildiğim yok malesef. İstanbul'uda çok bilmem.

Farklı bir teyp takmanız araca kesinlikle zarar vermez. Uyum sorunuda çıkarmaz. Ne mutlu size arabanın ilk sihibiiiiGüzel bakın çok değil 5-6 yıl sonra o arabalar çok kıymetli olacak...Vites topuzu değişir canım o kadar olur 170.000e gelmiş araç illaki aşınacak sürekli el değiyor. Sonuç olarak aracın bütününü bozmaz merak etmeyin. Ama iyi ustaya götürün kasabın eline geçerse teybi açarken trimlerinize zarar verir. Linkdeki ürüne baktım. İşte o alet araca müdehale. Size CD değiştiricili mode tuşlu cd çalar bulun dememdeki kasıt daha sonra sorun yaşamayın açıldı açılacak zaten bir kere açılsın tertemiz kullanın

Tamamdir hocam. Bayramdan sonra halledersem haber ederim. Çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: M4ki

Merhaba arkadaslar oncelikle belirtmek istedigim sitenizde yeniyim.
    Aracim Bmw E46 320d arac italyadan getirilme. 2 yildan fazla bir suredir araci kullaniyorum masallahasi var. Suana kadar bana herhangi buyuk bir sorun yaratmadi ve yaginda hicbir azalma gormedim hatta daha bu sabah kontrol ettim. Arac 136 Hp ve gayet memnunum.
    Aracla ilgili size sadece sormak istedigim ufak bir problemim var.

Ornegin sabah arabaci ilk calistirmada hicbir problem yasamadan tek marsta calistiyorum. ve 5 dakikalik bir sehir turundan sonra stop ediyorum. 20 dakika bekledikten sonra araci tekrardan calistirmak istedigimde arac cok fazla zorlaniyor. 10 saniye kadar ceviriyor ve sonra calisiyor. Anlamadigim sey -15 derecede calisan arac nasil olurda cok hafif isindiktan sonra zor calisir.

Bu sorunla karsilasan var ise yardimlarini bekliyorum.

Motorda bir iki tane sensör var onlar ısınınca bunu yapar örnek krank sensörü gibi bizim mercedes dizel aracımızda başımıza gelmişti 200 300 tl gibi rakama orjinal şekliyle çözülmüştü...

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.